Muligens denne finnes her fra før...
3 egg
100 g philadephiaost
50g finmalte solsikkekjerner
1ts bakepulver
en skvett flytende natrena
sesamfrø
Skill plommer og hviter. Rør plommer,ost,bakepulver og solsikkekjernemelet godt sammen.
Pisk hvitene helt stive...og vend dem forsiktig inn i plommeblandingen.
Sett 8 ganske store klatter på bakepapir og strø sesamfrø over.
Stek på 175g varmluft 20-30 min..
du er så snill og go du nannah som kommer med slike oppskrifter... satt akkurat og ønska meg en ordentlig burger med hamburgerbrød, så bare popper det opp en oppskrift fra deg her :)
Mmm, jeg som fikk så lyst på hamburger med brød, og her er oppskriften. Genialt
tusen takk for fantastisk tråd! skal virkelig prøve ut dette!:D
Nok en fristende oppskrift fra den kanten!:D
Nå må jeg få gubben til å grave frem grillen, eller vei til hagestuen hvor grillen står, så vi kan ha ordentlige hamburgere en dag i påsken!:sikle:
Jeg lagde disse, eller i alle fall en slags variant, og var kjempefornøyd - men jeg lurer litt på hvordan man finmaler solsikkekjerner? Nøttekverna mi klarte ikke jobben :o
Jeg bruker stavmikserbollen, jeg! Blir kanskje ikke helt mel, men ganske så finmalt!
jeg bruker også stavmixer'n...funker utmerket :ja:
Ferskenbeinet
09-05-10, 20:18
lagde disse idag. Var superskeptisk i utgangspunktet, syns ikke så mye om vanlig oopsie, og hamburger er en av de svært få tingene jeg savner fra mitt tidligere karboliv. Drista meg til å ha i en ss bakemix også av en eller annen grunn.
Etter de var stekt og jeg smakte litt var jeg enda mer skeptisk, men når jeg fikk på alt tilbehøret smakte det FANTASTISK!!! Akkurat som vanlig burger jo! THANKS! Gubben flirte godt av meg der jeg storkoste meg med burgerne mine idag.
Absolutt verdt en anbefaling til grillsesongen!
Funker det å fryse disse her? Noen som har prøvd?
Funker å fryse dem med matpapir mellom..når de er tint kan du lunke dem litt i brødrister'n :)
men hvordan er det å steke disse i ovn uten varmluft?
men hvordan er det å steke disse i ovn uten varmluft?
Går helt bra det:) Stek på 10 grader høyere og følg med. Mine ble veldig fort ferdig..
Ferskenbeinet
18-05-10, 08:17
laga disse i går og, uten bakemix. Smaken var nesten lik, men må si at de ble enda bedre med, litt mer "hold" i dem da, og de holdt fasongen bedre! Bare et tips!