guro
10-01-05, 11:16
Geir’s indiske linsegryte !
(Moong-Masran di dall fra Punjab)
I en gryte kok opp
· 2 dl røde linser
· 16 dl vann
· 3 ts salt
· 2 ts chilipulver
· 2 ts carry
· 2 ts revet fersk ingefær
· 4 fedd hvitløk.
I stekepanna varmes og moses
· 2 hakkede løk
· 1 boks tomat
· 1 ts spiskummen
· olje
Has deretter over i gryta. Krydre til slutt med
· 4 ts Garam masala
· eventuelt 4 ts frisk koriander eller 2 ts tørket.
Server som tilbehør til for eksempel stekt kylling.
(Moong-Masran di dall fra Punjab)
I en gryte kok opp
· 2 dl røde linser
· 16 dl vann
· 3 ts salt
· 2 ts chilipulver
· 2 ts carry
· 2 ts revet fersk ingefær
· 4 fedd hvitløk.
I stekepanna varmes og moses
· 2 hakkede løk
· 1 boks tomat
· 1 ts spiskummen
· olje
Has deretter over i gryta. Krydre til slutt med
· 4 ts Garam masala
· eventuelt 4 ts frisk koriander eller 2 ts tørket.
Server som tilbehør til for eksempel stekt kylling.