HP
09-01-04, 10:51
Knallgod Sjokoladefromasj
Takker Iset for oppskriften ;)
Den ble knallgod! Min ble ganske mild, tror jeg hadde 5 måleskjeer stevia i eggedosisen, den ble litt for søt. Så hadde jeg 1 i kremen. Nestegang skal jeg ha et par til i... :)
Anbefales på det sterkeste!
Du trenger:
3 egg
5+ måleskjeer med stevia (Pulver fra KAL uten bismak)
3 ss Kakao
1 kartong kremfløte (1/3 l)
5 plater gelatin
Slik gjør du:
Pisk eggedosis av eggene (Kjøkkenmaskin anbefales)
Smak til med stevia
Fukt Gelatinen slik det står på pakken/posen. (jeg brukte pulver)
Løs Gelatinen opp i 0,5 dl varmt vann
Hell forsiktig i eggedosisen mens du pisker godt
Sett i kjøleskap i ca 10-15 min, eller til det begynner å stivne litt.
Pisk krem av fløten og kakaoen
Ha i litt stevia
Rør så kremen godt inn i eggedosisen
Sett i kjøleskap i 2-3 timer
Nyt den! kan serveres med fløte, krem eller naturell
Karbohydrat innhold: 2,9g/100ml fløte, 11g/100g Kakao (netto)
Kilde: Den store matvaretabellen
Takker Iset for oppskriften ;)
Den ble knallgod! Min ble ganske mild, tror jeg hadde 5 måleskjeer stevia i eggedosisen, den ble litt for søt. Så hadde jeg 1 i kremen. Nestegang skal jeg ha et par til i... :)
Anbefales på det sterkeste!
Du trenger:
3 egg
5+ måleskjeer med stevia (Pulver fra KAL uten bismak)
3 ss Kakao
1 kartong kremfløte (1/3 l)
5 plater gelatin
Slik gjør du:
Pisk eggedosis av eggene (Kjøkkenmaskin anbefales)
Smak til med stevia
Fukt Gelatinen slik det står på pakken/posen. (jeg brukte pulver)
Løs Gelatinen opp i 0,5 dl varmt vann
Hell forsiktig i eggedosisen mens du pisker godt
Sett i kjøleskap i ca 10-15 min, eller til det begynner å stivne litt.
Pisk krem av fløten og kakaoen
Ha i litt stevia
Rør så kremen godt inn i eggedosisen
Sett i kjøleskap i 2-3 timer
Nyt den! kan serveres med fløte, krem eller naturell
Karbohydrat innhold: 2,9g/100ml fløte, 11g/100g Kakao (netto)
Kilde: Den store matvaretabellen