View Full Version : homsepatruljen


Aline
10-01-05, 21:39
en kar som får matkurs (lavkarbo) av homsepatruljen på tv3 nå... følg med!!!! :D

Aline
10-01-05, 21:54
ok.. de viste kun en panering.. med mandler, olje, chili og urter :)

smosje
10-01-05, 23:43
Jojo, men det hørtes ikke så værst ut bare det! :)

Flott å vite en måte å panere med uten å bruke griljermel (øh... akkurat som om jeg panerer så ofte da, men... :o Kan jo begynne nå! :p )

Nille
11-01-05, 09:13
Det er masse du kan bruke til panering !

Revet parmesan + pisket egg (først dyppe i egg så i parmesan - evt blandet med urter)
Da må du ha teflonpanne og ikke bruke for sterk varme.

Knust baconsvor + pisket egg (først dyppe i egg så i det knuste baconsvoret)

Alle typer nøtter (men mandler er mildest og mest nøytralt på smak - macadamia nøtter også er godt)

Skal se i den nye kokenoka mi når jeg kommer hjem - der står det mase forslag tror jeg ! :sikle:

Marianne
11-01-05, 09:15
Har du fått den nye kokeboka nå da? Var det mye spennende???

:klem:

aveline
11-01-05, 17:10
Takk Nille....
Jeg har faktisk savnet en god stekt seibiff m/løk. Men med knust svor vil det bare bli en smaksforsterker!*

Nille
11-01-05, 23:57
Det er så masse at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Fikk enda to nye idag !! :p

Skal fortelle mer siden jeg !:)

smosje
13-01-05, 21:10
Kult, Nille! Takk skal du ha! :stortsmil

elian
14-01-05, 09:58
Å! Takk for masse panneringstips, Nille!!! Det har jeg aldri tenkt på! Jeg synes nemlig sprøstekt fisk er såååå godt! Men så er det den ferdigebutikkpanneringen da.......... :mad:


Jeg har torsk i fryser's, så i dag skal jeg jammen meg prøve en eller annen god pannering.... Jeg har både parmesan, mandler og bacon svor... Hva passer best til torsk tro??