Ferskenbeinet
11-02-10, 21:38
Jeg har nå kutta masse karbo de siste 3 ukene. Jeg er nede i ca 23% karbo, noe som er rundt 55gram eller mindre daglig. Dette er noe jeg ikke vil ha noe problem med å holde meg til, derfor velger jeg å ikke gå lavere på karboen en dette pr dags dato.
Men så lurer jeg da på, hvordan bør fordelingen av protein og fett være i forhold til dette? Det varierer VELDIG fra dag til dag ser jeg.
Målet mitt er ikke å ta av veldig mye, bare noen få kg, (har tatt av 3kg på disse ukene) målet mitt er heller at dette skal bli en varig livsstil! Etter kun 3 uker føler jeg meg glattere i huden og mer opplagt, så dette må jo være bra. Derfor ville jeg hatt den sunneste fordelingen på fett/protein også. Håper noen kan hjelpe meg!
Men så lurer jeg da på, hvordan bør fordelingen av protein og fett være i forhold til dette? Det varierer VELDIG fra dag til dag ser jeg.
Målet mitt er ikke å ta av veldig mye, bare noen få kg, (har tatt av 3kg på disse ukene) målet mitt er heller at dette skal bli en varig livsstil! Etter kun 3 uker føler jeg meg glattere i huden og mer opplagt, så dette må jo være bra. Derfor ville jeg hatt den sunneste fordelingen på fett/protein også. Håper noen kan hjelpe meg!