Satt og lurte litt på forskjellen her..
Noen sier at fløte kan være en "partystopper".
Men hva med smør? Trodde man kunne bruke masse smør i matlagingen?
Fløte er jo egentlig smør. Hvis man pisker det lenge nok så blir det jo først til krem og så til smør.
Hva tror dere? :confused:
Det er jo stor forskjell på fløte og smør egentlig!
Bare se på næringsinnholdet!
Fløte inneholder dobbelt så mye proteiner og under halvparten så mye fett!
Og nesten 3 ganger så mye karbohydrater!
Smør er fløte uten melk! Bare fettstoffene fra fløten blir til smør!Melkesukkeret er borte!
Det er jo stor forskjell på fløte og smør egentlig!
Bare se på næringsinnholdet!
Fløte inneholder dobbelt så mye proteiner og underhalvparten så mye fett!
Og nesten 3 ganer så mye karbohydrater!
Smør er fløte uten melk! Bare fettstoffene fra fløten blir til smør!Melkesukkeret er borte!
Okå da skjønner jeg:)
Den oppskriften jeg fant var det ikke forklart så nøye;)
Det sto bare:
Alt. 1 – Smør
1 liter kremfløte
3 teskjeer salt (1-2 teskje dersom det er til matlaging)
Takk for raskt svar:) Da blir det mer smør og mindre fløte fremover:p