a-m
04-03-10, 20:15
Det er ingen oppskrifter på bruschetta her inne :eek::eek::eek: Før nå!
Bruschetta (uttales brusketta):
"Brød"
8 mellomstore egg
1 ts bakepulver
1 ts hvitløkspulver
1/2 pakke philadelphia naturell
1/3 pakke kremost hvitløk
Gulost
Bland dette sammen (en slags oopsie-oppskrift), ha i langpanne med bakepapir, strø gulost over, stek på 225 grader i 15 minutter
Fyll:
4 ss fersk basilikum
1 hel hvitløk
2 store tomater
4 ss smør (usaltet)
olivenolje, salt og pepepr
Finhakk basilikum og bland med olivenolje, salt og pepper. La det trekke i 5 minutter før du har opp i terninger av tomat (for å få den beste smaken skjærer du bort det våte i tomaten! Ellers blir alt vått og ekkelt..). Smelt smør, trekk av platen og ha oppi finhakket hvitløk.
Når du tar ut "brødet" legger du det fort på en rist, smør på med hvitløksmøret og sett det inn i ovnen på rist til hvitløkene er gyllene (ca 3 min.). Ta den ut og smør tjukt på med tomatblandingen før den går inn i ovnen til nye 3 minutter.
Om du vil er det også godt med mozarella, ha på dette over hvitløken og FØR tomatene :)
Håper det smaker og velbekomme :D:rolleyes::cool:
(Kan også slenge med at min bruschettaelskende samboer syns denne var like god, om ikke bedre enn vanlig bruschetta :) )
Bruschetta (uttales brusketta):
"Brød"
8 mellomstore egg
1 ts bakepulver
1 ts hvitløkspulver
1/2 pakke philadelphia naturell
1/3 pakke kremost hvitløk
Gulost
Bland dette sammen (en slags oopsie-oppskrift), ha i langpanne med bakepapir, strø gulost over, stek på 225 grader i 15 minutter
Fyll:
4 ss fersk basilikum
1 hel hvitløk
2 store tomater
4 ss smør (usaltet)
olivenolje, salt og pepepr
Finhakk basilikum og bland med olivenolje, salt og pepper. La det trekke i 5 minutter før du har opp i terninger av tomat (for å få den beste smaken skjærer du bort det våte i tomaten! Ellers blir alt vått og ekkelt..). Smelt smør, trekk av platen og ha oppi finhakket hvitløk.
Når du tar ut "brødet" legger du det fort på en rist, smør på med hvitløksmøret og sett det inn i ovnen på rist til hvitløkene er gyllene (ca 3 min.). Ta den ut og smør tjukt på med tomatblandingen før den går inn i ovnen til nye 3 minutter.
Om du vil er det også godt med mozarella, ha på dette over hvitløken og FØR tomatene :)
Håper det smaker og velbekomme :D:rolleyes::cool:
(Kan også slenge med at min bruschettaelskende samboer syns denne var like god, om ikke bedre enn vanlig bruschetta :) )