View Full Version : Frokost og lunsj- forslag trengs


Torleiv
10-03-10, 12:22
Hei.
Sliter med å få i meg både frokost og lusj og går gjerne hele dagen uten å spise nevneverdig, har dere noen gode tips på noe som er lettvint og raskt og lage som ikke krever mye tid?

Det går greit å ikke spise før middag, men da er jeg ofte knall sulten. Det blir gjerne bare 2 måltider pr dag

Lotta
10-03-10, 12:36
-Kokte egg, røka laks og majones
-Yogurt naturell med bringebær og linfrø

Gerd
10-03-10, 12:40
Omelett, laga ferdig kvelden før,
middagsrester,
salat,
ferdiggrilla kylling

osv osv....

Yoghurt er ikke anbefalt på ketolyse :)

nellie
10-03-10, 12:43
Middagsrester er knall:)

arnakristin
10-03-10, 15:50
Hei,
Det er slutt på de tidene da man tenker tradisjonell oppdeling av frokost/lunsj/middag. Det er mange her inn som spiser middagsretter til frokost og lunsj.
Linker til inspirasjon:
Oppskriftsdelen av forumet finner du her: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=45 (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=45)

Hva har du spist til frokost i dag?, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2494 (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2494)
Hva har du spist til kveldsmat i dag?, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3598 (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3598)
Lunsj, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2495 (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2495)
Hva skal du ha til middag i dag tråden, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492 (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2492)

Val
10-03-10, 16:08
Jeg synes og det er vanskelig å spise frokost, men synes det er bra å drikke en stor kopp med kaffe og eggemelk, hvis du liker det.

Ellers stekte jeg kyllingfile som jeg delte i fire fem biter en kveld, og spiste det til frokost som jeg bare dyppet i litt rømmedressing. Kjempegodt hvis man er av den typen som kan spise hva som helst til frokost. Ellers har jeg stekt slike biter og rullet dem inn i danskepølse og ost også...:D

Lene:)
10-03-10, 17:15
Hei:) Jeg pleier å lage ostebrød av egg og ost som jeg spiser med masse pålegg og grønnsaker.Godt og enkelt synes jeg:)
Fant oppskriften her inne et sted:

600gram ost
6egg
krydder etter ønske

Legger hele røra utover i en langpanne og steker den i 15min på 225grader. Deler den opp i passende stykker og oppbevarer de i kjøleskapet (kan oppbevares ganske lenge).