3 dl finmalte mandler
½ ts vaniljepulver (Fra okosjokolade.no)
1 eggehvite
1 ss smeltet cocosa
¼ ts Stevia (Den hvite, kjøpt på Friendlyshop.nu)
Blandes sammen, form til små kuler
Sjokoladetrekk:
20 gr kakaomasse (Kjøpt på okosjokolade.no)
20 gr kakaosmør ( - II - )
¼ ts Stevia
Smeltes og blandes
Eller smelt mørk ferdig sjokolade.
Kulene rulles i sjokoladetrekket 2-3 ganger, settes kaldt i mellom hver runde.
(Stivner raskt i fryser)
Oppbevares kaldt. Nytes med god samvitighet :D
:sikle:
Tusen takk!
Trenger inspirasjon til påskeegget mitt ;)
Men smaker disse veldig stevia? Kan være litt var på sånt...
mmm dette hørtes godt ut, kan man benytte annen søtning enn Stevia? F.eks. splenda eller natrena?
:sikle:
Tusen takk!
Trenger inspirasjon til påskeegget mitt ;)
Men smaker disse veldig stevia? Kan være litt var på sånt...
Jeg merket ikke noe ettersmak på disse, og jeg er veldig var på feks Splenda.
Skal fylle påskeegget med disse jeg også ;)
mmm dette hørtes godt ut, kan man benytte annen søtning enn Stevia? F.eks. splenda eller natrena?
Ja det går fint, bare å prøve seg frem så det blir passe søtt :)
3 dl finmalte mandler
½ ts vaniljepulver (Fra okosjokolade.no)
1 eggehvite
1 ss smeltet cocosa
¼ ts Stevia (Den hvite, kjøpt på Friendlyshop.nu)
Blandes sammen, form til små kuler
Sjokoladetrekk:
20 gr kakaomasse (Kjøpt på okosjokolade.no)
20 gr kakaosmør ( - II - )
¼ ts Stevia
Smeltes og blandes
Eller smelt mørk ferdig sjokolade.
Kulene rulles i sjokoladetrekket 2-3 ganger, settes kaldt i mellom hver runde.
(Stivner raskt i fryser)
Oppbevares kaldt. Nytes med god samvitighet :D
Tusen takk for oppskriften, denne må prøves snart...........
Tilfeldigvis hadde jeg mandelmel i skapet... OJ! Dette var godt. Påsken er reddet! :heia:
Jeg hadde ikke sjokolade å trekke over - men de var veldig gode nakne, altså! :lol:
Tilfeldigvis hadde jeg mandelmel i skapet... OJ! Dette var godt. Påsken er reddet! :heia:
Jeg hadde ikke sjokolade å trekke over - men de var veldig gode nakne, altså! :lol:
Så bra :)
Ja, man kan godt spise de uten sjokoladetrekk ;) (litt mindre karber også)
Jeg er ganske ny på dette jeg.. Hvor mange karbohydrater er det i marsipanen da? Hørtes kjempe godt ut hvertfall:)
Tilfeldigvis hadde jeg mandelmel i skapet... OJ! Dette var godt. Påsken er reddet! :heia:
Jeg hadde ikke sjokolade å trekke over - men de var veldig gode nakne, altså! :lol:
Mandelmel? Blir det noe godt da? Er ikke mandelmelet renska for mye av det gode fettet som gir smak på marsipan? Jeg har ikke prøvd og skal ikke prøve, for det er så enkelt å skolde og male noen mandler..
Jeg hadde ikke mandler - bare mandelmelet jeg skulle bruke til baking og jeg hadde så lyst på marsipan. :lol:
Påskemarsipanen blir laget på skikkelige mandler, da. :)