View Full Version : Bringebærfromasj


Musti
14-01-05, 20:40
Bringebærfromasj



Totalt karbohydratinnhold: 10 g



2 store egg

2 ts strøsukkererstatning (candarel)

3 dl kremfløte

2-3 ss Fun light rasberry melon

4 plater gelatin



Del eggene, og visp plommene med 1 ts candarel. Visp hvitene stive med 1 ts candarel. Visp fløten helt stiv. Legg gelatinen i kaldt vann, smelt den deretter i litt varmt vann, kjøl ned og bland med saften (tåler ikke mye varme). Tilsett de vispede eggeplommene i saften, og bland så forsiktig eggehvitene og kremen inn i massen. Sett fromasjen i kjøleskapet noen timer.

mofe
14-01-05, 21:39
Hvorfor må man dele plommen og eggehviten hver for seg først, når det allikevel skal blandes igjen etterpå?

Nille
14-01-05, 21:54
For eggehviten blir ikke stiv og luftig om du visper med plommen i. Eggeviten blandes forsiktig i til slutt, da blir det luftig og fint. Konsistensen på røren blir helt feil om du ikke gjør det sånn. Flat og klissete.

mofe
14-01-05, 21:55
Ah, selvfølgelig :)

snoopygirl
16-01-05, 10:52
jam-jam...hørtes deilig ut...skal jeg jommen prøve å lage en dag..takk for tipset...:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gamla
16-01-05, 11:39
Bringebærfromasj



Totalt karbohydratinnhold: 10 g



2 store egg

2 ts strøsukkererstatning (candarel)

3 dl kremfløte

2-3 ss Fun light rasberry melon

4 plater gelatin


.http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_1.gif (http://www.lavkarbo.no/#ZSzeb001_ZNxdm41464NO)
Tusen takk Musti!
Denne må jeg jo bare prøve!