Nannah
14-03-10, 13:46
Her følger min lavkarbo-variant av engelske "Pig in a blanket"
Godt til middag ...varme med en salat...lr kalde i matboksen:ja:
4 store lavkarbopølser som fex Böklunders Frankfurter
ketchup
finsnittet purre
god hvit ost
Røre:
6 egg
200g kremost
2ts bakepulver
1-2 toppede ss fiberhusk
Kjør til glatt røre i kjøkkenmaskin og la røren svelle en ti minutters tid.
Kle to bakebrett med bakepapir og fordel røra utover i to store firkanter.
Stek på 150g varmluft 8-10 min..bare såvdt at den henger sammen.
Ta platene ut og rut opp i avlange ruter 8stk pr brett(4lengder som deles midt på)
Del pølsene på langs og så på tvers i fire like deler. Ha litt ketchup på en deig bit og legg på osteskiver sånn at det dekker helt. Strø på litt purre og legg på en pølsebit med den runde siden ned(lettere å rulle da) Rull sammen og legg på Bakepapir med skjøten ned...ha litt ost oppå.
Stek 175g i 8-12 min alt ettersom hva du liker.
Dette blir 16 griser:p
Bilder følger smått om senn:p
Godt til middag ...varme med en salat...lr kalde i matboksen:ja:
4 store lavkarbopølser som fex Böklunders Frankfurter
ketchup
finsnittet purre
god hvit ost
Røre:
6 egg
200g kremost
2ts bakepulver
1-2 toppede ss fiberhusk
Kjør til glatt røre i kjøkkenmaskin og la røren svelle en ti minutters tid.
Kle to bakebrett med bakepapir og fordel røra utover i to store firkanter.
Stek på 150g varmluft 8-10 min..bare såvdt at den henger sammen.
Ta platene ut og rut opp i avlange ruter 8stk pr brett(4lengder som deles midt på)
Del pølsene på langs og så på tvers i fire like deler. Ha litt ketchup på en deig bit og legg på osteskiver sånn at det dekker helt. Strø på litt purre og legg på en pølsebit med den runde siden ned(lettere å rulle da) Rull sammen og legg på Bakepapir med skjøten ned...ha litt ost oppå.
Stek 175g i 8-12 min alt ettersom hva du liker.
Dette blir 16 griser:p
Bilder følger smått om senn:p