I f.eks ekte majones, så står det sukker i listen over ingredienser,
men det er bare karb, fett mm som er listet opp med % innhold.
Hvordan regner man om sukkeret til karb da?
Hvis du er på ketolyse teller karbene likt om de kommer fra sukker eller stivelse. SÅ du teller det som står under karbohydrater.
Sukker er karbohydrater. Så hvis det f.eks. står 20 gram sukker, så er det 20 gram karbo. Og sukker er allerede regnet med i karbemengden i næringsfortegnelsene.
Det kan stå slik:
20 gram karbohydrater
- av dette 10 gram sukker
Da er det 20 gram karbohydrater.
Håper det ikke var for klønete forklart ...
Betyr det at når sukker bare er listet opp (ikke med mengde eller %), så er det allerede inkl i karbene?
Alt av ingrediensene er inkludert i næringsinnholdet, både proteiner, fett og karbohydrater. Det viser det totale av alle ingrediensene :)
Nå er jo ikke sukker noe som skal spises på Ketolyse, så det enkleste er bare å styre unna om det står sukker i innholdsfortegnelsen ;)
Nå er jo ikke sukker noe som skal spises på Ketolyse, så det enkleste er bare å styre unna om det står sukker i innholdsfortegnelsen ;)
Tja, men de aller fleste av oss spiser dog litt majones når den inneholder 2g karbo pr 100g( og deisse kommer fra sukker, meste av det).
Tja, men de aller fleste av oss spiser dog litt majones når den inneholder 2g karbo pr 100g( og deisse kommer fra sukker, meste av det).
Ohhh...hadde glemt ting som majones, har begynt å lage selv så jeg tenkte ikke engang på at det sukker i den kjøpte :o