Holder på å lage Lindberg sitronfromasj nå. Har tenkt til å ha det som søndagsdessert. men bare en liten bit, og porsjonen er jo ganske stor.. Hadde vært kjekt å hatt litt i fryseren til en senere anledning.. Noen som vet om det er okey å fryse??
Holder på å lage Lindberg sitronfromasj nå. Har tenkt til å ha det som søndagsdessert. men bare en liten bit, og porsjonen er jo ganske stor.. Hadde vært kjekt å hatt litt i fryseren til en senere anledning.. Noen som vet om det er okey å fryse?? http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_1.gif (http://www.lavkarbo.no/#ZSzeb001_ZNxdm41464NO)
Det burde gå helt fint TonjeKB!
Hennig Olsen selger kjempegod frossen fromasj (med masse karbohydrater, desverre).
Mye lurere å lage den selv. ja,--- så frys ivei!
snoopygirl
16-01-05, 09:47
det går sikkert greit ja,er jo verdt å prøve.hørtes skikkelig snadder ut altså....jam-jam.kan jeg få oppskrifta av deg??har linberg bøker jeg,men har lånt de bort så de er på sørlandet de:)
ha en toppers søndag