Gange
06-04-10, 00:11
Ifølge http://www.næringsinnhold.no/gj%C3%A6r-t%C3%B8rrgj%C3%A6r.html
inneheld Gjær og tørrgjær veldig lite kh.
Kvifor vert det ikkje brukt i nokre oppskrifter? gjer det seg dårleg med egg, cc osv, funker det ikkje utan mykje kh?
Det virket veldig rart på meg.
Er det nokre ferdigproduserte brød som er lika gode som desse sjølvkonstruerte brøda? Har sett produkta i butikken, før eg byrja, men sjekka aldri innhaldet.
Kva med knekkebrød, har ein pakke i skapet med grove knekkebrød, dog er 16g~ kh per skive knekkebrød GANSKE mykje.
inneheld Gjær og tørrgjær veldig lite kh.
Kvifor vert det ikkje brukt i nokre oppskrifter? gjer det seg dårleg med egg, cc osv, funker det ikkje utan mykje kh?
Det virket veldig rart på meg.
Er det nokre ferdigproduserte brød som er lika gode som desse sjølvkonstruerte brøda? Har sett produkta i butikken, før eg byrja, men sjekka aldri innhaldet.
Kva med knekkebrød, har ein pakke i skapet med grove knekkebrød, dog er 16g~ kh per skive knekkebrød GANSKE mykje.