Jeg har i dag vært og kjøpt carobpulver fordi jeg trodde det var det samme som johannesbrødkjernemel. Da jeg kom hjem og åpnet pakken var det helt brunt og luktet py! Noen som kan forklare hva forskjellen er, og hvilken av de jeg skal bruke i brødet mitt? Jeg baker sånn Fedonbrød...
Takker for svar!
Mvh Christine
Google er min venn! :)
Fant dette;
http://www.allergimat.com/produkt.asp?id=238
Innehåll:
Malda carobbönor (johannesbröd). Användes på samma sätt som kakao. 250g
Eg har laget det brødet lenge, og da jeg handlet dette så fant jeg ut at det er akkurat det samme. Det lukter ikke no godt, men brødet blir kjempegodt. Er jo bare en tilsetning som stasher brødet..
Har du kanskje funnet ut dette selv?
Mariann
Jeg har i dag vært og kjøpt carobpulver fordi jeg trodde det var det samme som johannesbrødkjernemel. Da jeg kom hjem og åpnet pakken var det helt brunt og luktet py! Noen som kan forklare hva forskjellen er, og hvilken av de jeg skal bruke i brødet mitt? Jeg baker sånn Fedonbrød...
Takker for svar!
Mvh Christine