Shrinking Line
13-04-10, 14:17
Har hatt lyst på indrefilet av svin en stund. Siden jeg har prøvd å surre kylling i bacon, så tenkte jeg at det smaker sikkert snadder.
Et flott stykke indrefilet ble kjøpt inn, det lille av fett som var på ble selvfølgelig værende. Delte nesten igjennom på midten og satte i gang. Om man velger å bruke en blåmugg ost eller en annen kremost er opp til en selv. Smak og behag
http://1.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrwwuJ_dI/AAAAAAAABcM/O1OA0owEwTg/s320/P1050126.jpg (http://1.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrwwuJ_dI/AAAAAAAABcM/O1OA0owEwTg/s1600/P1050126.jpg)
En eller annen kremost i midten
http://3.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Prx-FpSeI/AAAAAAAABcQ/DXXwKuu_MNI/s320/P1050129.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Prx-FpSeI/AAAAAAAABcQ/DXXwKuu_MNI/s1600/P1050129.jpg)
Surret i bacon
http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pryr2skyI/AAAAAAAABcU/fh25KH7kXK0/s320/P1050130.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pryr2skyI/AAAAAAAABcU/fh25KH7kXK0/s1600/P1050130.jpg)
Freset litt i pannen først
http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrzVQX06I/AAAAAAAABcY/JVDOBbXgfng/s320/P1050131.jpg (http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrzVQX06I/AAAAAAAABcY/JVDOBbXgfng/s1600/P1050131.jpg)
Over i ildfast form og inn i ovnen på ca 175g i 20min
http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0XNSEgI/AAAAAAAABcc/yclG5vGUN70/s320/P1050132.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0XNSEgI/AAAAAAAABcc/yclG5vGUN70/s1600/P1050132.jpg)
Så hvile i 15-20min
http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0-387SI/AAAAAAAABcg/rCp9FnIHzok/s320/P1050133.jpg (http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0-387SI/AAAAAAAABcg/rCp9FnIHzok/s1600/P1050133.jpg)
Serveres her med blomkålmos med baconbiter i
Håper det smaker. Min var lyserosa inni, perfekt og smakte virkelig snadder. Kjempe enkelt og så godt.
Et flott stykke indrefilet ble kjøpt inn, det lille av fett som var på ble selvfølgelig værende. Delte nesten igjennom på midten og satte i gang. Om man velger å bruke en blåmugg ost eller en annen kremost er opp til en selv. Smak og behag
http://1.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrwwuJ_dI/AAAAAAAABcM/O1OA0owEwTg/s320/P1050126.jpg (http://1.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrwwuJ_dI/AAAAAAAABcM/O1OA0owEwTg/s1600/P1050126.jpg)
En eller annen kremost i midten
http://3.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Prx-FpSeI/AAAAAAAABcQ/DXXwKuu_MNI/s320/P1050129.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Prx-FpSeI/AAAAAAAABcQ/DXXwKuu_MNI/s1600/P1050129.jpg)
Surret i bacon
http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pryr2skyI/AAAAAAAABcU/fh25KH7kXK0/s320/P1050130.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pryr2skyI/AAAAAAAABcU/fh25KH7kXK0/s1600/P1050130.jpg)
Freset litt i pannen først
http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrzVQX06I/AAAAAAAABcY/JVDOBbXgfng/s320/P1050131.jpg (http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8PrzVQX06I/AAAAAAAABcY/JVDOBbXgfng/s1600/P1050131.jpg)
Over i ildfast form og inn i ovnen på ca 175g i 20min
http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0XNSEgI/AAAAAAAABcc/yclG5vGUN70/s320/P1050132.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0XNSEgI/AAAAAAAABcc/yclG5vGUN70/s1600/P1050132.jpg)
Så hvile i 15-20min
http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0-387SI/AAAAAAAABcg/rCp9FnIHzok/s320/P1050133.jpg (http://2.bp.blogspot.com/_PQlPyf83rMc/S8Pr0-387SI/AAAAAAAABcg/rCp9FnIHzok/s1600/P1050133.jpg)
Serveres her med blomkålmos med baconbiter i
Håper det smaker. Min var lyserosa inni, perfekt og smakte virkelig snadder. Kjempe enkelt og så godt.