http://skinnyshepherd.blogspot.com/2010/04/lavkarbo-sjokoladepudding.html
mmmm...kjempegodt!
http://2.bp.blogspot.com/_4YIxPwy1zl0/S8To_DKHjeI/AAAAAAAAAKs/GQzylBiP4bs/s1600/DSCF0734.JPG
De svarte prikkene i sausen er vanilje fra vaniljestang... :)
Ja, det så veldig godt ut! Gleder meg til å prøve den en gang i nærmeste fremtid. Og deilig med en oppskrift som jeg ikke må modifisere så mye for å få melkefri:)
ja, i denne bruker jeg soyamelk (pga karbo-innhold), og kan lett konverteres til vanlig melk for de som vil det...
kjempegodt :)
Jeg fikk ikke til denne. Min sjokoladepudding fikk en veldig underlig smak (jeg mistenker gelantinen for det), den ble litt klumpete og sausen ble også litt klumpete. Huff, og jeg som hadde gledet meg til å kose meg med dette i kveld. Kanskje du kunne gi litt veiledning ift fremgangsmåte og mengder og slikt, for dette ble ikke bra!! :p
Den ble bedre når den var ordentlig kald og kanskje spesielt dagen etterpå. Men den hadde fortsatt denne underlige bismaken. Klumpene forsvant heldigvis :p
Sjokoholiker
22-05-11, 07:55
jeg prøvde denne og synes ikke den var god i det hele tatt, hehe... Men konsistensen på puddingen ble bra, men likte ikke smaken særlig, får prøve meg mere frem kanskje.
hvor mye hadde dere i av kakao, søtning, vanilje osv?
jeg prøvde denne og synes ikke den var god i det hele tatt, hehe... Men konsistensen på puddingen ble bra, men likte ikke smaken særlig, får prøve meg mere frem kanskje.
hvor mye hadde dere i av kakao, søtning, vanilje osv?
Hvis du tar utgangspunkt i å lage deg en deilig kopp (kjele) kakao, og tilsetter oppblødte gelatinplater til denne, burde det jo bli en god sjokoladepudding for deg! Det kan vel være at noe av smaken (spesielt søtsmaken) blir litt redusert i puddingform, så lag kakaoen litt søtere/mer smakfull enn vanlig kanskje? Lykke til, og fortell gjerne hvordan det går:)
Hvis du tar utgangspunkt i å lage deg en deilig kopp (kjele) kakao, og tilsetter oppblødte gelatinplater til denne, burde det jo bli en god sjokoladepudding for deg! Det kan vel være at noe av smaken (spesielt søtsmaken) blir litt redusert i puddingform, så lag kakaoen litt søtere/mer smakfull enn vanlig kanskje? Lykke til, og fortell gjerne hvordan det går:)
Ja, smaken er som baken... man må bare smake seg frem til hvordan man selv liker at sjokoladen skal smake med hensyn til kakao og søtning.. :D Lykke til! PS. hvis man vil ha en rundere vaniljesaus kan man tilsette eggeplomme(r). Det gir også god smak..