Roteloftet
16-04-10, 16:17
Ca 800g seifilet i biter
1/2 hakket løk
4 eggeplommer
3dl Kremfløte
Salt og pepper
Kjør seifileten til en fin farse i foodprofessoren, tilsett løken og kjør litt til.
Tilsett eggeplommene, salt og pepper og kjør mens du sper i kremfløten.
Formes til kaker og stekes godt i meierismør. Jeg lagde så store kaker at 4-5 stk dekket en 28cm stekepanne. Fikk 14 kaker/karbonader av farsen i dag.
Under 1g karbohydrat pr karbonade. Ble stappmett av tre karbonader uten tilbehør... :D
Her er det også mulig å trikse og mikse både med krydder og ingredienser. (ost, bacon, gressløk osv...)
Smaker veldig godt. Velbekomme! :rolleyes:
file:///C:/Users/Terje/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png
1/2 hakket løk
4 eggeplommer
3dl Kremfløte
Salt og pepper
Kjør seifileten til en fin farse i foodprofessoren, tilsett løken og kjør litt til.
Tilsett eggeplommene, salt og pepper og kjør mens du sper i kremfløten.
Formes til kaker og stekes godt i meierismør. Jeg lagde så store kaker at 4-5 stk dekket en 28cm stekepanne. Fikk 14 kaker/karbonader av farsen i dag.
Under 1g karbohydrat pr karbonade. Ble stappmett av tre karbonader uten tilbehør... :D
Her er det også mulig å trikse og mikse både med krydder og ingredienser. (ost, bacon, gressløk osv...)
Smaker veldig godt. Velbekomme! :rolleyes:
file:///C:/Users/Terje/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png