View Full Version : Veldig enkle seikarbonader


Roteloftet
16-04-10, 16:17
Ca 800g seifilet i biter
1/2 hakket løk
4 eggeplommer
3dl Kremfløte
Salt og pepper

Kjør seifileten til en fin farse i foodprofessoren, tilsett løken og kjør litt til.
Tilsett eggeplommene, salt og pepper og kjør mens du sper i kremfløten.

Formes til kaker og stekes godt i meierismør. Jeg lagde så store kaker at 4-5 stk dekket en 28cm stekepanne. Fikk 14 kaker/karbonader av farsen i dag.

Under 1g karbohydrat pr karbonade. Ble stappmett av tre karbonader uten tilbehør... :D

Her er det også mulig å trikse og mikse både med krydder og ingredienser. (ost, bacon, gressløk osv...)

Smaker veldig godt. Velbekomme! :rolleyes:
file:///C:/Users/Terje/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png

Vettel
16-04-10, 19:41
Ser digg ut! Skal prøve meg på å lage fiskekaker en dag, de i butikken er jo full av karber..

Takk!

kamp
16-04-10, 22:11
Jeg gjorde noe tilsvarende med laks.

0,8 kg laks
2 dl fløte
2 egg
Salt og pepper

Kjørte alt i food prosessoren :)

Roteloftet
19-04-10, 08:11
Ser digg ut! Skal prøve meg på å lage fiskekaker en dag, de i butikken er jo full av karber..

De smakte veldig bra også :)

Roteloftet
19-04-10, 08:21
Jeg gjorde noe tilsvarende med laks :)

Her kan man trikse og mikse med det man har tilgjengelig av fisk. :)

Anarko
06-02-11, 13:51
Jeg kutter ned på fløten, og bruker ikke løk. Fant ut sist jeg lagde fiskekarbonader at det ikke var nødvendig med så mye fløte. Ble noe bløtt. Løk er jo en del karbohydrater i, pluss at min mor er allergisk så da sparer jeg noen karbohydrater der :)
Så serverte jeg med rødkålsalat. Det var omnomnom :)