View Full Version : Hjemmelagde fiskepinner


Gerd
20-04-10, 16:26
Gerds hjemmelagde fiskepinner

Man trenger:

800g fisk i biter (jeg brukte FirstPrice sin torskefilet)

2-3 dl knust bacongull (jeg brukte Kims baconsnacks (1,6 karber))( jeg knuser den med kjevle, i dobbelt lag med pose)

1-2 egg piskes godt sammen med 1-2ss vann.Tilsett gjerne litt salt og pepper

Varm en god kladd smør i stekepanna

Vend fisken i eggeblandingen, så i bacongullmelet og legg i stekepanna.
Stekes gylden på alle 4 sider.

Skru av varmen, legg på et lokk og la stå 5 minutt.

Serveres med dampa blomkål, brokkoli. Tomat.
Eller hva man måtte ønske J

Blir ikke så sprø som kjøpe-fiskepinner. Men bacongullmelet satte en veldig god smak, syns jeg.

http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2162&albumid=130&dl=1271773430&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=2162)

Solange
20-04-10, 19:57
Så spennende! Denne skal jeg prøve.

wevi
24-04-10, 14:00
å genialt! liker så godt mat med kavringsmuler på, men har jo ikke funnet noe fornuftig å bruke. Dette må jeg jammen prøve. :)

Nannah
26-04-10, 07:17
Smatt! :sikle:

Imse
18-09-12, 11:01
Dytter opp. Dette blir lunsjen min i dag. Men jeg steker de i stekeovn da, blir mye sprøere.

Myrine
15-02-13, 19:40
i stedet for egg og vann blandingen kan man bruke majones :sikle: