View Full Version : Noen spørsmål om oppskriftene i boka til spis deg slank


Imse
21-04-10, 08:37
Er det noen som har boka?

Jeg bare lurer på de pannekakene de selger hos spis deg slank inneholder jo netsen bare egg som jeg kjenner til fra lavkarboverden. Er det oppskrift på pannekaker i boka og, og inneholder de det samme som orginalen, eller laget på noe annet? Du trenger IKKE å oppgi oppskrift, jeg bare lurer, siden de pannekakene ser jo ut som vanlige pannekaker.

Og ellers hva slags oppskrifter er det, er det oppskrifter som kan være til oss andre som spiser ketogen mat? Jeg trenger litt ny inspirasjon egentlig for å ikke kjøre meg fast( og ja, jeg har prøvd så og si alle oppskfriter her inne og jeg er bare en person som elsker å lage ny mat)..

Nerthus
24-05-10, 20:54
Hei! Ser du ikke har fått svar - hvis du fremdeles lurer på det samme - så har jeg boka og kan hjelpe :)

Imse
24-05-10, 20:56
Ja, jeg lurer på jo det om pannenkakene som jeg spør om over..

Nerthus
24-05-10, 21:37
beklager - var ikke meningen å framstå som treig her *ler* - men det var litt siden du postet så jeg tenkte kanskje du hadde fått svar andre steder...

Boka har ingen oppskrift på pannekakene. Finner de kun i ferdigpakning frosset, ikke som mix man kan kjøpe heller. Har ikke smakt på de foreløpig, men de ligger inne på morgendagens meny :)

Ellers har boka en del, men ikke mange oppskrifter til frokost, lunsj, middag, mellom og dessert. Det jeg liker best er at de hjelper meg med mengde, siden jeg passer både karbo og kcalorier for tiden.

Jeg liker best mellom- og dessert oppskriftene, da de hjelper meg med å få i meg noe med søtsmak i løpet av dagen. (Smoothies, proteindrikker, kremer med forskjellig bærinnhold osv.)