View Full Version : Noe jeg kan bytte ut brødskiven med, som finnes på en vanlig butikk?
Ja... ett eller annet jeg kan bytte ut brødet med som er på en helt vanlig butikk? Ikke noe baking, noe som finnes på de aller fleste butikker. Må ikke ligne på brødskiver, men... være noe å ha alt pålegget på :)
Lavkarbo såklart!
Takk!!
Ferskenbeinet
06-05-10, 08:11
Ta ost i microen og ha pålegg oppå etterpå! ;)
Man kan legge pålegg på mye rart - jeg har brukt salat/kålblader, agurk, hardkokt egg delt på langs. Det med "ostekjeks" i mikrobølgeovnen er veldig godt, det også.
Salatblader fungerer fint å legge pålegg på.
Eller rett og slett bare spise pålegget ;)
Det er kjapt å lage osteknekkis: http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1876&albumid=327&dl=1263744096&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=1876) Klikk på bildet og du kommer til oppskrifta.
Jeg prøvde å lage osteknekkis, men får det ikke til. Osten var helt bløt. Brukte norvegia.Skal de steike "forbi" den bløte perioden, og så bli harde? Kan jo hende jeg tok de for tidlig.
Eller skal de ligge bløte og tørke etterpå til de blir harde?
Jeg prøvde å lage osteknekkis, men får det ikke til. Osten var helt bløt. Brukte norvegia.Skal de steike "forbi" den bløte perioden, og så bli harde? Kan jo hende jeg tok de for tidlig.
Eller skal de ligge bløte og tørke etterpå til de blir harde?
Du må ha dem i mikroen til de er forbi smeltet perioden, ja!
I min mikro tar det ca 3 minutter!
Da er de fortsatt bittelitt myke, men stivner på risten etterpå!
Høres absolutt ut som du har tatt osten ut for tidlig ja. 2,5, helst 3 minutter er som regel et minimum.
trillian78
02-02-11, 20:33
Hjertesalat er perfekt. Bladene har liksom en sånn båtform, som gjør at pålegget holder seg oppi salatbladet, og blir lett å spise uten søl.
AH, nå fikk jeg det til :-) hadde ikke latt de stå lenge nok. og så måtte de tørke etterpå :-)
smakte veldig godt !
men tar lang tid å lage. vurderer å prøve å lage dem i steikeovnen,
kom foresten veldig mye fett og av dem, som de badet i. skal dette fettet helles av underveis?
AH, nå fikk jeg det til :-) hadde ikke latt de stå lenge nok. og så måtte de tørke etterpå :-)
smakte veldig godt !
men tar lang tid å lage. vurderer å prøve å lage dem i steikeovnen,
kom foresten veldig mye fett og av dem, som de badet i. skal dette fettet helles av underveis?
Tar da ikke lang tid! Pleier å kjøre noen runder mens jeg likevel holder på på kjøkkenet. Lager opp en god del og har i en tett boks. Holder seg i skapet i ukesvis!:)
Har aldri helt av noe fett. Bruker bakepapir under og et holder til mange ganger!
Kan lages i stekeovn, ja, men da har de lett for å bli fort brent, fant jeg ut!:eek:
ada-emilie
03-02-11, 20:49
I butikken kan du kjøpe kalkun eller kyllingpålegg f.eks og bare spise det eller i tillegg legge på osteskiver fra en pakke ost. Det sammen smaker svært godt.
Jeg spiser ofte bare pålegg uten noe slags brød eller noe som ligner. Funker helt fint, bare tok litt tid å venne hodet til det ;)
Steker alltid i ovn jeg på 200grader ca 10 min ,men pass på etter 5 min følg med så blir de ikke brent.
Eller man kan gjøre som meg :) bytte ut skiven med salat og kylling mye bedre ;). Jeg lager til salat kvelden før jeg skal på skole/jobb lettvindt og godt ;)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.