View Full Version : Hva kan jeg bruke istedenfor brødrasp?


R0SA
09-05-10, 22:26
Noen som har noen gode ideer?

Skal panere kylling og følge en oppskrift jeg har funnet i en bok. :rolleyes: Vil gjerne følge oppskriften til punkt og prikke, men jeg vil gjerne bytte ut brødraspen med noe litt mer fornuftlig. :)

Ferskenbeinet
09-05-10, 22:28
har hørt at noen smuler opp baconsnacks, aldri prøvd selv men!

Gerd
09-05-10, 22:28
Knust bacongull :)

Kitt
09-05-10, 22:29
Baconcrisp kjørt i stavmikserbollen fungerer utmerket til feks Nannahs Hellman kylling! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26869&highlight=hellmann+kylling)

Noen typer blir litt klissetet, men det svarte posen som heter Baconsnacks fungerer bra!:)

LineJM
09-05-10, 23:57
Finmalte mandler eller mandelmel fungerer også fint.