lillefixen
13-05-10, 09:54
Jeg eeeeeeeelsker kladdkake, og den kan bli rimelig lavkarbo med noen enkle grep.
Originaloppskriften ser slik ut:
150 g smør
1 dl kakao
2 dl hvetemel
3 dl sukker
3 egg
1 ss vaniljesukker
Egg og smør er jo thumbs up, kakaoen går greit vil jeg tro, sukkeret kan erstattes med stevia.. og vaniljesukkeret pleier jeg å droppe uansett. Så da er det bare hvetemelet igjen.
* Hva kan jeg erstatte hvetemelet med? Kaken skal være ganske klissete, og det gjør ikke noe om den blir enda mere klissete, men den må ha LITT konsistens :o Det skal være kake, liksom, ikke saus :p
* Hvilken type kakao er "sunnest", og hvor får jeg tak i den?
På forhånd tusen takk for svar :D
Originaloppskriften ser slik ut:
150 g smør
1 dl kakao
2 dl hvetemel
3 dl sukker
3 egg
1 ss vaniljesukker
Egg og smør er jo thumbs up, kakaoen går greit vil jeg tro, sukkeret kan erstattes med stevia.. og vaniljesukkeret pleier jeg å droppe uansett. Så da er det bare hvetemelet igjen.
* Hva kan jeg erstatte hvetemelet med? Kaken skal være ganske klissete, og det gjør ikke noe om den blir enda mere klissete, men den må ha LITT konsistens :o Det skal være kake, liksom, ikke saus :p
* Hvilken type kakao er "sunnest", og hvor får jeg tak i den?
På forhånd tusen takk for svar :D