Milf
22-05-10, 16:39
Bunnen:
3 Eggehviter
3dl Splenda
Røres hvitt
Vend inn hakkede mandler og salte peanøtter, ca 300g.
Hell over i rund form og stek på 180g i ca 30 min.
Eggeplommene som var til overs piskes sammen med
1pk Kremfløte
1ts Splenda
Tilsett:
I plate kokesjokolade som er smeltet i vannbad
ca 1 håndfull hakkede nøtter/mandler
Når bunnen er kjølt noe ned ha man kremfyllet over, og setter kaken i fryseren ca 30. min.
Nytes kald!!
Kokesjokoladen min var lys, inneholdte 50 karber, og i tillegg til eggehviten var dette alt......
Det beste av alt var at hele familien elsket kaken!! :)
3 Eggehviter
3dl Splenda
Røres hvitt
Vend inn hakkede mandler og salte peanøtter, ca 300g.
Hell over i rund form og stek på 180g i ca 30 min.
Eggeplommene som var til overs piskes sammen med
1pk Kremfløte
1ts Splenda
Tilsett:
I plate kokesjokolade som er smeltet i vannbad
ca 1 håndfull hakkede nøtter/mandler
Når bunnen er kjølt noe ned ha man kremfyllet over, og setter kaken i fryseren ca 30. min.
Nytes kald!!
Kokesjokoladen min var lys, inneholdte 50 karber, og i tillegg til eggehviten var dette alt......
Det beste av alt var at hele familien elsket kaken!! :)