View Full Version : 1001-tråden


Sider : [1] 2

Nille
25-01-05, 21:18
Vi savner 1000-tråden. Derfor starter jeg en ny 1001-tråd.

Reglene er som i den forrige:

Hvert innlegg må bestå av minst 50 ord.

Hvert innlegg må ha mening i seg selv, men behøver ikke ha noen sammenheng med de andre innleggene.
Eneste lovlig språk er norsk.
Du kan ikke( 50 ord )svare deg selv - 2 innlegg på rad er ikke tillatt.
Tema er helt totalt 100% fritt ;) (< PG-rated)
Alle innlegg som bryter med reglene vil bli slettet! (Alle... ;) )

Bruk ryktesystemet for korte kommentarer...

Sier som HP i forrige tråd: Gleder meg til å lese og bidra! :D


HP hadde visst noen synspunkter på hvordan den skulle være....
Det har han ikke sagt noe om..... for seint !!! :)
Men han kan endre det han vil allikevel han !! Og det gjør han vel....:p HP ?? :snill:

mofe
25-01-05, 21:33
Åh, så gøy med 1001-tråd! :)

Jeg kan fortelle om at jeg altså har spist litt havregrøt nå, med 2 ss cottage cheese oppi, og det var godt! hadde oppi en teskje smør også, også kanel og fruktose :)

Nam! Det var kjempegodt - tror kanskje at havregrøt skal bli min nye frokost-sak, jeg :) Men får finne noe sunnere alternativ enn sånn halvkokte saker. Kan jo f.eks ta meg en tur på helsekosten i morra etter skolen og titte hva de har. Kanskje de tilogmed har noe spelt-greier? Det hadde vært flotters :)

Ellers så håper jeg dette blir en flott tråd med masse forskjellige artige temaer :)

Huldr
30-01-05, 21:27
Denne har jeg ikke sett... får vel svare så mofedilla får lagt inn et nytt innlegg da (skjønner et hint) :p

Noen som hadde tenkt å se Big Brother, eller? Ikke jeg!! :eek: Men så så jeg at ei jeg gikk i klasse med i 11 år skal være med... må ihvertfall se første episode, da.... :rolleyes:

mofe
30-01-05, 21:31
*fnise*

Jeg trodde du hadde for få ord jeg, Scilla - så jeg talte.. men var akkuart over femti ja!

Søstra mi er i USA dette året, og snakket med henne i stad, og hun syns det var SKIKKELIG kjipt at hun ikke fikk fulgt med på norske Idol.. Jeg sa ingenting, jeg.. Ikke så innmari TAP, spør du meg.. Men nå er ikke jeg i USA da, og lengter tilbake til Norge.. :p

NEH! Forum er bedre ja! Har tilogmed kutta ut Hotel Cæsar, jeg! Nå kan Juni og August og Juli og alle de der holde på med sitt.. så kan jeg holde på med mitt :D

Mila
30-01-05, 22:02
Gøy tråd!!:D


Hadde besøk av tante i stad, morrodamen:D hehe, skal snart legge meg å sove, er så trøtt, åsså når man skal opp kl 05.15 så er det snart på tide å finne senga si. Har VERDENS søteste kattepus liggende på siden av meg nå,:) koselig med selskap. Ville bare si at dere er en bra gjeng her inne, masse positive tilbakemeldinger osv osv!

Natta folkens

Huldr
30-01-05, 22:18
Jeg kan da telle ;)

Nå har TV'n stått på i bakgrunnen, jeg har sett en gammel klassekamerat... og funnet ut av jeg overhodet IKKE gidder å følge med et eneste minutt av dette dr..programmet...:rolleyes:

A propos USA og norsk TV: Da jeg var liten og tanta mi var i USA ett år var jeg så bekymret fordi hun ikke fikk sett Brødrene Dal... :p

Har vel ikke brutt noen regler nå?? Nu jah, det får jeg tidsnok vite... :D

mofe
30-01-05, 22:41
A propos USA og norsk TV: Da jeg var liten og tanta mi var i USA ett år var jeg så bekymret fordi hun ikke fikk sett Brødrene Dal... :p

:lol:

HERREGUD Scilla.. stakkars lille deg daaa :D :(

Vi er jo så rare når vi er små da :) Jeg også plutselig kommer på sånne rare ting avogtil.. :)

Ellers så kan jeg fortelle om at nå har jeg laget meg en flott kopp te, også tenkte jeg å rave litt mere rundt her på forumet, før jeg legger meg om noen timer :) Imorgen begynner semesteret for fullt, og jeg har bestmt meg for å ta fysikk og statistikk denne våren, tror det blir veldig bra :)

Ah, det minner meg på.. *Bestille statistikkboka på haugenbok.no*

Fedonisten
30-01-05, 22:44
Lurer litt her jeg nå......for atte hva er belønninga når vi når målet vårt om 1001 innlegg da? En ny tråd som kan hete "1002-tråden"? :nei: Blir litt vel mye Rune Rudberg for meg dette altså.....1001 1002 1003 - eller kanskje det er ment som en støtte-erklæring for trafikketatens "Hold avstand-kampanje"?

*Fedonisten fortsetter å lure og lurer mens hun konsentrerer seg om å forbrenne all den "ulovlige" maten og snopet og møkka-maten hun har fråtset i i helga*

mofe
31-01-05, 03:05
TulleFedonisten :lol:

MEN ALTSÅ! dette er det siste innlegget mitt denne natten.. nå er det MARSJ i seng med meg, skal jo tross alt på forelesning klokka 10!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Tror dette har med sabotering av seg selv å gjøre.. jeg gjør det ikke bevisst, men ubevisst bevisst? Om det går an da.. NEI FYSJAMEG mofe, nå erre nok!

*snurre seg rundt og dumpe i seng*

Aline
31-01-05, 10:35
ja, da er det å starte på ny giv igjen!! DENNE gangen skal jeg klare å holde meg til kostholdet! denne gangen skal jeg ned ivekt, og bli der!!

denne gangen skal ingenting få ødelegge (sa hun mens hun gomlet på en mørk sjokoladebit...:rolleyes: )
er det ikke rart hvordan de beste ideene blir til når man spiser fy-mat??

mofe
01-02-05, 21:16
jau jau jau!

Kan altså opplyse om at jeg kjente vårlukt i lufta i går! Det var så deilig.. men regner med at universet lurer meg litt.. ække vår i januar, vel!! :nei:

Uansett synes jeg det ER så deilig med soooool! Igår syklet jeg hjem fra butikken, akkurat når sola var på vei ned.. Jeg tittet opp på himmelen, eller, kunne jo ikke unngå å se det da egentlig.. SOlnedgangen gjorde sånn at skyene fikk maaange farger på seg!" Telte vel 7 farger tror jeg.. oransje, rød, grønn, blå.. det VAR så fint!!

Blir så godt humør av sånt, jeg :)

Mila
01-02-05, 21:27
SOlnedgangen gjorde sånn at skyene fikk maaange farger på seg!" Telte vel 7 farger tror jeg.. oransje, rød, grønn, blå.. det VAR så fint!!

Blir så godt humør av sånt, jeg :)

Ja her også! Nuudelig var det.

Ser sånn halveis på kampen mellom Norge og Sverige,,, vi leder visst 26-21... nei... 27-21 gitt:D noe så bra, er vell egentlig sånn skapfan av håndball. liker ikke å innrømme det for så mange mens synes faktisk at det er litt spennende (bare landskamper da!!) æsj, 27-22 nå da men, vi leder enda vertfall:D

luringen
01-02-05, 21:40
HEIA NORGE!!

Ja det er sååå fine solnedganger. Men hva skjer da? Jo, da kommer forskerne på TV og sier mens de ser sørgmodigalvorlig på oss" det er fali med sånne skyer". Jo takk skal du f...ha! var noe med ozonlaget igjen tror jeg.

Jeg gleder meg nå over lyset og solen likevel jeg da. Om jeg ikke har elg i solnedgang, så har jeg 2 hester i solnedgang her så..

Men åffer er det 2 sånne 1001 tråder da, dere??

mofe
05-02-05, 01:52
Her sitter jeg, min luring - fordi jeg ikke får sove. Har liggi og trøkka for å få sove nå ved siden av min kjære i en og en halv time.. Men jeg ble helt skrullete av det, så stod heller opp.. Ikke at lysen fra pcen hjelper noe særlig da, men får håpe at sovemedisinen gjør sitt om en halvtime eller så.. Hadde tenkt å stå opp åtte imorra tidlig, men så mye som klokka er nå allerede, er nok det ganske så usannsynlig. Jeg lurer på om jeg setter den på 10, rett og slett.

Tenkte meg på et hagebruk eller hva det heter imorra, og kjøpe jord og potter og litt sånn fiksfakseri. Også tenkte jeg å bake brød til min elskede, den oppskriften som jeg fant opp i går kveld - den ligger forøvrig inne på oppskriftsforumet - innmari godt! Selv om jeg muligens kunne ha brukt spelt-mel.. Men det er jo så svina dyrt.. hadde v
jeg vært millionær så skulle jeg kun ha kjøpt mat på helsekost og økologiske varer også hadde jeg kun spist viltkjøtt.

Men nå har det jo seg slik at jeg ikke er millionær, da.

Skorpia
05-02-05, 04:24
Var godt i gang med en 1000 tråd tidligere, Men falt totalt uthttp://www.slankenett.no/images/galleri/12671106861324.jpgSkrumpa vel en smule inn,fra å være
http://www.slankenett.no/images/galleri/12671106693417.jpgog så blir det totalt http://www.slankenett.no/images/galleri/12671106860821.jpgsvart for meg. Men så kom jeg på at jeg hadde
http://www.slankenett.no/images/galleri/12671106861152.jpgså da måtte jeg ta meg dyktig sammen.

Bilde nr.1 er forøvrig av Lizzie the rat, nr.2 er lillepus:) , den svarte faan er Willie og den er snill og min og var grå som liten(forige logo jeg hadde ,var samme pus)
Siste bilde er minstejenta SIRI som koser men WILLY.
Skal nok komme med bilder av BØRTA(JOSEFINE) senere.Men hu er ute og flyr,for vi har bestilling på kattunger

mofe
06-02-05, 17:15
Ja!

Da kan jeg altså informere om at sykkelen min har blitt stjålet!

Så hvis dere ser en relativt ny, halvfancy svart/gul Merida-sykkel når dere trasker rundt i Akershus.. SÅ ER DET MIN!!! DET ER MIIIIIIIIIIIIIN SYKKEL!!

*savne*

Jeg er så rar, personifiserer både det ene og det andre.. Tenkte sånn "åh, stakkars sykkelen min, nå er den tatt av en helt ukjent person, og kanskje den er skikkelig lei seg og gråter??"

Eller, okei da. Ikke helt de tankene. Men noe lignende?

Jaja. Skal dra og anmelde det i morgen (vet det blir henlagt, men det er av prinsip) - og evt. henge opp noen lapper. Men den er nok lost for ever!!! :(

Aline
06-02-05, 17:41
dumme dumme slemme sykkeltyver!!!!
sånnt er så utrolig kjipt!!! jeg har en halvt brukbar sykkel i kjelleren her i bergen som du kan få arve :)

(vel, hvis ikke den er stjålet da... har ikke sett etter den på en stund:p )

her i bergen er det fryktelig in med stygge gamle brukte vrak av noen sykler, for de blir ikke stjålet!! funker fint så lenge men ikke må opp fryktelig bratte bakker :D

Anne
06-02-05, 17:52
Da kan jeg altså informere om at sykkelen min har blitt stjålet!


Jaja. Skal dra og anmelde det i morgen (vet det blir henlagt, men det er av prinsip) - og evt. henge opp noen lapper. Men den er nok lost for ever!!! :(Så surt.:mad:
Jeg anbefaler deg å ta en tur ned på Stasjon...NSB..Vet jo hvor du bor.;) Maaaange sykler havner der, sier det av erfaring.... Ikke som tyv:p men som offer:cool:...og her må jeg visst skrive mer siden det er 1001 tråden. Også kan jeg anbefale deg å gå på politiets sykkelauskjon til våren. Det hender sykler kommer inn der uten at den som har mistet den får beskje. Har du forsikring forresten?:o

mofe
06-02-05, 18:06
Så surt.:mad:
Jeg anbefaler deg å ta en tur ned på Stasjon...NSB..Vet jo hvor du bor.;) Maaaange sykler havner der, sier det av erfaring.... Ikke som tyv:p men som offer:cool:...og her må jeg visst skrive mer siden det er 1001 tråden. Også kan jeg anbefale deg å gå på politiets sykkelauskjon til våren. Det hender sykler kommer inn der uten at den som har mistet den får beskje. Har du forsikring forresten?:o

Mhm.. innmari surt. Jeg husker bestemt at jeg låste den.. Men det har vel vært noen festlige mennesker som har tatt med seg tang, da... :( Parkerte den ved nsb før jeg tok toget på fredag, så kanskje å stikke innom dem imorra ikke er så dumt.. :) Politiet hadde auksjon her i høst - men mulig de har et om våren også? :) Og nei, null forsikring her i gården.. uansett ville det jo blitt egenandel og greier.. :rolleyes:

Tror jeg rett og slett skal kjøpe meg et skrap av en sykkel.. da er det jo omtrent lik NULL sjanse for at den blir stjålet.. det er jo ikke akkurat så mange bakker her jeg bor, og jeg bruker den jo bare til og fra skolen og til og fra butikken. :)

Anne
06-02-05, 18:37
Mhm.. innmari surt. Jeg husker bestemt at jeg låste den.. Men det har vel vært noen festlige mennesker som har tatt med seg tang, da... :( Parkerte den ved nsb før jeg tok toget på fredag, så kanskje å stikke innom dem imorra ikke er så dumt.. :) Politiet hadde auksjon her i høst - men mulig de har et om våren også? :) Og nei, null forsikring her i gården.. uansett ville det jo blitt egenandel og greier.. :rolleyes:

Tror jeg rett og slett skal kjøpe meg et skrap av en sykkel.. da er det jo omtrent lik NULL sjanse for at den blir stjålet.. det er jo ikke akkurat så mange bakker her jeg bor, og jeg bruker den jo bare til og fra skolen og til og fra butikken. :)Her må jeg jo skrive 50 ord for ikke å bli slettet,og fet skalholde hardt nå, men jeg vet at strekningen mellom der du bor og NSB er en vanlig rute sykkeltyver i din kommune bruker. Ikke for å si noe gærnet om folka der du bor eller strøket, men at det bor mange der som hverken har bil eller sykkel fra før. Og som du sier ; Velegnet for sykkel. Særlig en sen kveldstime etter kino i byen. Har selv hentet mange sykler både på NSB o g i området der du bor:cool:
Lykke til

mofe
07-02-05, 02:01
Sånn akkurat passe kryptisk, Anne ;)

HEr sitter jeg altså en søndagsnatt (evt. mandagsnatt) - og får ikke sove. Jeg leste litt i KK, men så ble jeg ferdig med det, og jeg ble liggende med lyset på å stirre på veggen og tenke store tanker. Ikke sånne deppetanker, bare store tanker. Også tittet jeg på bokhyllen min for å se om det var noen av bøkene mine jeg kunne lese, men ikke noe som falt i smak akkurat i natt. Men så fant jeg ut at jeg hadde så innmari lyst på kakao - så nå har jeg altså stått opp og laget meg det. Og jeg er ikke det spor trøtt, så jeg kan jo like godt sitte her på forumet :o

Huldr
07-02-05, 02:16
Da får vel jeg tilstå at jeg har sittet her de siste fire timene, og akkurat oppdaget at jeg har passert "leggefristen" min som er klokka to... :rolleyes: Men har man vært borte noen dager, så er det mye å ta igjen... Men nå får jeg ta kvelden likevel skal jeg komme meg på kickboksing i morra klokka elleve, for da må jeg nemlig opp ni... *Skynde seg i seng*

Natta mofe ;)

mofe
07-02-05, 02:47
Scilla! Nå er det en halvtime siden du sa at du skulle gå og legge deg, så MARSJ i seng! Du skal jo opp om 6 timer!! :eek: Sa jeg da.. som også skal opp ni, eller helst halv ni... :p

Hm, femti ord ja.. ikke alltid lett å vite om det er femti ord, jeg gidder liksom ikek å telle heller, har funnet ut at det går raskere å skrive noen ord til enn å telle. Innmari lurt altså. Nå for eksempel så tror jeg at jeg har nok ord. Japp..

Så altså;

GOD NATT SCILLA!!

:sove:

Huldr
07-02-05, 02:54
Ha ha ha :D Vi døgnrytmedamer er vel flinke til å passe på hverandre... Du er jo online fortsatt du også mofe, du BØR være offline innen jeg har postet dette altså... :p

Neida, men det er jo en dag i morgen også... og en ny uke. Sukk, det er visst aller vanskeligst å gå og legge seg natt til mandag... :rolleyes:

NÅ ER DET SOVING ALTSÅ!!

mofe
07-02-05, 20:43
Når la du deg i går da, Scilla? HÆ? HÆÆÆ??? :lol:

--

Jeg sitter her med kapittel 1 i fysikkboka og regner og styrer.. har laget meg en regel nå, at jeg MÅ lese tre sider før jeg får tittet på lavkarbo.no... funker ikke så INNMARI bra dette med å lese hjemme, nei! :o

--

Ellers så kan jeg opplyse om at jeg brenner røkelse og koser meg! (lurer på om det er femti ord nå? jaaaa.... jaaa?)

Åh, jeg kan jo også opplyse om at jeg har på meg den blå fleecegenserjakka jeg kjøpte til 100,- kr. på Gol!! :lol:

Huldr
07-02-05, 20:56
Ååååå... jeg slokka vel lyset fem på halv fire eller noe sånt... :rolleyes: Og så ble jeg liggende og tenke fryktelig lenge og kaste meg frem og tilbake, men jeg så IKKE på klokka (har begynt å slå av mobilen, min eneste klokke, om natta nå nemlig... )

Og så var jeg UTROLIG flink og sto opp ti på halv ti og dro på kickboksing selv om jeg ikke var helt frisk. UTROLIG flink jeg ja!!

LES, mofe. LES!! :D

mofe
12-02-05, 14:17
Jau jau jau!

Jeg sitter på skolen med oppgave, en skriftlig oppgave - praksisrapport, som skal leveres om to dager. Jeg skal skrive mellom fem og ti sider, men jeg klarer ikke helt å komme ordentlig i gang, derfor tenkte jeg at jeg jo kunne skrive av meg litt her i 1001-tråden, bare for å komme i litt skrivemodus. Håper det hjelper altså!

Sitter som sagt på skolen, og jeg har aldri vært på skolen i helgene. Jeg måtte nemlig bruke et kort for å komme meg inn, med kode og alt vettu - og jammen meg gikk det bra! Så nå sitter jeg her på en diiiiger datasal, kun meg og en annen student. Egentlig er det litt koselig, jeg kjenner han ikke, men vi deler liksom et rom han og jeg. Har ikke engang tittet bort på han, så vet ikke hvordan han ser ut.

Når jeg skriver nå, så skriver jeg ganske fort. Jeg kan ikke touch-metoden, men har vel tilegnet meg en slags metode allikevel. Poenget mitt er at dette tastaturet her lager ganske høy lyd når jeg skriver, og det er den eneste lyden i dette svære rommet akkurat nå, siden han andre ikke skriver så mye, mest bare surfer og klikker, høres det ut som.

Lurer på om han legger merke til tastelyden min? Og om han tenker på hva slags menneske jeg er, som bare skriver og skriver og aldri lar seg stoppe? :)

---

Sånn, nå har jeg kommet i skikkelig skrivemodus! :) Tjolahopp!

friflex
12-02-05, 15:08
Han hører helt sikkert lyden fra tastaturet ditt ja..

Men jeg ble nysgjerrig på hva han fyren surfer på jeg siden dere sitter der sånn helt alene i hver deres ende av et stort (??) datarom. Hendte meg noen ganger i helgene da jeg studerte jus i Bergen, og noen av gangene var det hmm, ja overraskende og se hva folk turte og sitte og se på i et offentlig datarom:rolleyes:

mofe
12-02-05, 15:15
Hehe.. ja.. folk er litt rare avogtil! På en forelesning så satt jeg ved siden av en fyr som surfet på porno... YAY! Så bra! Også under en statistikkforelesning! Okei, skjønner at statistikk kanskje ikke er det festligste på jord, meeeen.. :p

Nå gikk forresten han duden, så da er det bare meg og papirene mine på dette.. *tenke seg* 100 kvadratmeter store rommet! Koooselig og stille, nå! :)

Må tavla helt foran står det en spennende lov om... skal vi se.. *nærsynt* ... "law of energy conservation" og "law of mass conservation"

Artig!

Aline
14-02-05, 13:46
greit, greit,greit!!!


jeg skal skrive en sånn ca femti ord i denne tråden ;)
men hva skal jeg skive om??
ekke lett å finne noe.. kan jo selvsagt fortsette som dette og ikke skrive om noe som helst. eller så kan jeg fortelle en liten historie fra virkeligheten.
ja DET kunne jeg ha gjort :ja:

men om hva da?

nei, jeg driter i det :p

Summer
14-02-05, 13:53
SÅnn, nå synes jeg at jeg bare er usedvanlig supersnill og hyggelig, som tar meg tid fra oppgaven min for å go mofe spillerom i tusentråden,- men du atte... mofe,- har ikke du en oppgave selv som snart sakl være ferdig? :snill:

Jeg har foresten laget litt sånn action i journalen min i dag jeg...:p Du er hjertelig velkommen dit altså! :ja:

*tusler inn i word igjen for å skrive mer om cortisol*

mofe
14-02-05, 13:56
Tulleberter! :)

Jo, Lise, jeg har en oppgave - men jeg hadde heldigvis ikke så mye igjen å skrive på den :) Jeg trodde det var masse igjen, og at jeg såvidt skulle rekke det til fristen kl. 15 - men nå har jeg bare igjen å finlese og korrigere noen setninger - så er jeg fiks ferdig!

Også skal resten av kvelden brukes til å lese fysikk i hytt og pine og overalt.. men det er jo gøy da. Fysikk er gøy! :)

Summer
14-02-05, 14:20
Å, heldiggrisen...:D

Jeg leser meg gjennom min nå, har gått litt på tvers av planen mine idag, bare hopper litt her og litt der etterhvert som jeg får nye ideèe... Det går veldig greit. Hadde jo planene som fikk meg igang, også nå få jeg jo gjort endel selv om det ikke var akkurat det jeg har planlagt da...:p

*gleder meg vilt og hemningsløst til denne oppgaven er ferdig*

mofe
14-02-05, 14:28
Kanskje du kan planlegge en premie til deg selv når du er ferdig, Lisemor? :)

--

Nå har jeg endret på signaturen min, var jo fryktelig mye fjas for å få den under 500 tegn da, meen.. Jeg stemmer for at man kan få frynsegode på flere tegn når man er støttemedlem! Jeg går i bresjen! Jeg heiser flagget! Står på barrikadene!

Lengre signatur - NÅ!

:_prikk:

:p

Oi, shit - nå må jeg levere oppgaven før 15.00 da.. nesten glemt det, jeg :p Vi har sånn fancy interaktiv nettsted, hvor det er stilt inn på at man ikke får lastet opp opgaven etter 15.00...

friflex
14-02-05, 14:28
Altså, å bli ferdig med slike oppgaver er fantastisk deilig. Nå er det lengste oppgavene jeg har skrevet samarbeidsprosjekter på en ca 40sider, alt gjort på en uke, der siste natta ble laaang. Men var en sinnsykt god føelelse og levere fra seg oppgaven og være helt,helt ferdig. Akkurat der og da var liksom ikke resultatet så viktig heller. En var bare ferdig!:)

mofe
14-02-05, 14:37
Jeg tenkte å dele med dere den siste delen av oppgaven:

Praksisveileder 2.9. Egne tanker/refleksjoner om praksisen:

Jeg synes det var helt annerledes å ha praksis nå enn da vi hadde det i august. En ting er at vi i august kun observerte – men en annen ting er at nå hadde vi mye mere «kjøtt på bena» fordi vi hadde en uke med teori først, og ting hadde fått litt tid på å modne seg siden siste praksisperiode.

Jeg var spent på hvordan praksisen min kom til å bli, iogmed at jeg har endel angst til tider. Jeg tok opp dette med dere på forhånd – og fikk god tilbakemelding på at det var helt greit at jeg hadde angst – noe som betydde enormt mye for meg. Jeg hadde lite angst under praksisen, noe som jeg personlig tror har mye med øvingslæreren vår å gjøre, samt samtalen med XXXX forut for praksisen. Nå tenker jeg som så at jeg har like gode forutsetninger som andre, til å bli en god lærer – selv om jeg har angst.Og det er en god følelse.

Andre tanker om praksisen.. Jeg synes at medstudentene mine var flotte jenter, vi har alle ben i nesa og sier det vi mener, og vi samarbeider godt – noe som er veldig viktig.

Ellers.. så gleder jeg meg veldig til neste praksisperiode, synd det er såpass lenge til.

En ting til slutt – etter denne praksisperioden er jeg mye mere obs på foreleserne jeg har. Jeg merker meg ting, og gjør meg stadig tanker om hva jeg ville ha gjort annerledes/evt. hva jeg synes er bra. Man får mange ideer!



:)

Summer
14-02-05, 14:41
Oi mofe, det var personlige tanker du deler med oss! :blomster:

tenkte å dele noe fra oppgaven min jeg også da...:p

Omvendt U-kurve:
Når det gjelder aktivering og prestasjon eksiterer det et kurvelineært forhold. Vi kan enkelt forklare det som at; ved lav grad av aktivering får vi lav prestasjon, når aktiveringen øker, vil prestasjonen bli stadig bedre inntil en viss grense er nådd. Hvis aktiveringen øker utover dette, vil prestasjonen i vanskelige oppgaver synke. Det kurvelineære forholdet kan forklares ved hjelp av informasjonsteori. Vi kan se på nervesystemet som et informasjonsbehandlende system med begrenset kapasitet. Siden aktivering og alle typer emosjoner gir impulser som behandles i nervesystemet, legger frykt, engstelse og opphisselse beslag på kapasiteten som skulle vært brukt til å løse et problem og prestasjonene blir dårlige.

mofe
14-02-05, 14:44
Uææ... Det der så vanskelig ut, Lise! Jeg måtte tenke skikkelig hardt da jeg leste det.. Ikke akkurat lettfordøyelig, nei! :nei:

Ellers så kan jeg altså informere om at jeg nå har levert oppgaven, og det var deilig, altså! :)

Så nå starter forberedelsene til torsdagens fysikk-eksamen.. :o

Hm, lurer på om jeg kanskje først bør ha meg noe mat, jeg har jo ikke spist siden frokost for rundt 6 timer siden.. ikke bra..

Eller jo! Jeg har jo fortært en svær mørk sjokolade!! :o "Ups."

HP
14-02-05, 17:07
Ny 1001 tråd! Spennende! Er det noen som har tenkt på hva denne skal resultere i? Jubileumstreff? Vår egenutviklede lavkarbo diett, eller et ukeblad? Eller en bok for den saks skyld! Det hadde vært kult det! :_punk:

Også må jeg visst skrive noen ord til her da, også et par til, sånn, da har jeg 50 :cool:

Mila
14-02-05, 17:13
Hehe, mofe å Lise altså.. tror IKKE jeg legger ut noen deler fra min oppgave som jeg leverte i dag altså. (dersom det ikke er noen som er spesiellt interesert da:D )

Denne skoledagen synes jeg at var fryktelig for lang... den var kjedelig rett å slett... Sovna litt i første time under en gørr kjedelig historie film..:) jaja. hah.. har over 50 ord jeg så!:)

Albertine
14-02-05, 17:24
Tenk det, at den forrige tusentråden faktisk ble så lang! Det hadde jeg faktisk ikke trodd! Her i nord snør det nå, for første gang på lenge. Det er snømangel her oppe!
Nå skal jeg prøve å finne ut av hvordan jeg får til å laste ned spill til Xbox'n min.

Summer
14-02-05, 18:01
Mila jeg er spesielt intersessert! :ja:
Min første tanke når du sa hva du skrev om var: Åh, den har jeg lyst til å lese! :D
Men den andre tanken var: Kjære søte snille lisemor, du må bli ferdig med din egen oppgave før du får bruke kapasiteten din på det! ;)
SÅ legg ut i vei du! :ja:

Mila
14-02-05, 18:05
Jammen atte Lise? Når du er ferdig med din og sånt så kan jeg jo sende deg hele oppgaven?? Dersom du har lyst altså:) Bare si fra dersom du vil ha den sendt over på en eller annen måte. (den er ikke så lang.. ca 6 sider med forsiden:p ) Vi hadde ikke SÅÅ lang tid på den oppgaven at det gjorde noe:p

friflex
14-02-05, 19:51
Hvor lang tid tok det med den forrige tusentråden da? Er et av målene og nå 1001 innlegg enda kjappere denne gangen?

Fint og ha en tråd der man kan skrive litt om alt og ingenting egentlig, og se hvilken vei tråden tar. Moro og set utdrag fra oppgavene deres Mofe og Lise! :)

Aline
14-02-05, 20:29
forrige tusentråden ble ferdig ved en stor dugnadsjobb på nyttårsaften ;) :D
ca kl 18 om jeg ikke husker feil .
riktig så flinke var vi :ja:
tror vi fint skal klare denne før nyttår!!
ihvertfall om vi ikke glemmer den helt bort, da. og det tror jeg ikke mofe lar oss :D

så det, så
og det var 50 ord ;)

mofe
14-02-05, 20:33
Stemmer det, aline! :lol:

Lure meg da.. jeg sovna i stad jeg, og nå har jeg sovi i to og en halv time! Men jeg var oppe klokka halv sju idag da :)

Og jeg bør gjøre masse fysikk til imorra egentlig.. møtte gruppa i dag, og vi skal rette hverandres obliger til imorra.. PES PES PES! Og jeg må jo gjøre det, ellers vil det jo gå utover de andre, og det er kjipt kjipt kjipt.

Usj. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var på safari istedetfor å sitte her og kope.

friflex
14-02-05, 20:42
Nå vet jeg ikke om du mente safari som i en dagligvarebutikk nær deg eller sånn virkelig safari i Afrika. Men sånn virkelig safari i Afrika er noe jeg har veeeldig lyst til. Helst i kombinasjon med en bestigning av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro:)

Tenk alle de spennende dyrene da, og så se dem i levende live, må være en opplevelse for livet!

Albertine
14-02-05, 20:46
Jeg er litt i lykkeland for tiden jeg. Har nemlig fått lastet ned yndlingsserien(e) mine fra internett, og sitter og ser på den når jeg har litt tid. Akkurat nå ble jeg litt forstyrret da, for min lille skjønne datter som endelig har lært seg til å sove hele natta igjen har funnet it at det er kult å være våken lenge. Sitter derfor her mens jeg prøver å sende gode tanker inn til skjønnheten.

Der ble det stille igjen, gitt. Da må vi se hva Seven of Nine har fore.

Aline
14-02-05, 20:48
har en venninne som gjorde de to tingene i sommer :)
har hørt sterke rykter om at det var helt fantastisk bra!
de så masse ville dyr og mye annet rart :p
fillern begynne å skrive på noe også ikke ha nok å skrive til at det blir et fullverdig innlegg, da gitt!! :rolleyes:

nå må jeg kjappe meg å dusje før jeg skal på kafe med venninner :)
det blir kos!! :)

mofe
14-02-05, 20:48
Nå vet jeg ikke om du mente safari som i en dagligvarebutikk nær deg eller sånn virkelig safari i Afrika. Men sånn virkelig safari i Afrika er noe jeg har veeeldig lyst til. Helst i kombinasjon med en bestigning av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro:)

Tenk alle de spennende dyrene da, og så se dem i levende live, må være en opplevelse for livet!

Jeg mente safari som i ordentlig safari.. det er noe jeg virkelig skal bruke penger på en dag :) Ta med meg min kjære og titte på noen løver og sånn :ja:

Albertine - seven of nine? Jeg er en seriejunki.. men aldri hørt om den.. Har du sett Alias? Veeeeeeeldig bra serie - men innmari avhengighetsskapende da :rolleyes: Ellers følger jeg med på lost, smallville, desperate housewives, charmed, ER, JAG, joey, king of queens, stargate sg1, stargate atlantis.. ja.. i det hele tatt :rolleyes:

friflex
14-02-05, 21:00
WOW!

Hvordan i all verden rekker du og se så masse på tv du som bruker så mye tid her inne, er flink med skolearbeid, pendler til kjæreste i helgene osv??

Jeg brukte og se en hel del serier før, men etter Viasat og Canal Digital kom i hus blir det stort sett at jeg zapper fram til noe som er ok, så glemmer jeg både den ene og den andre serien. Men bruker og få med meg en del av Everybody loves Raymond, Seinfeld, Kongen av Queens osv på en av de skandinaviske tv3-kanalene på kvelden!

mofe
14-02-05, 21:04
WOW!

Hvordan i all verden rekker du og se så masse på tv du som bruker så mye tid her inne, er flink med skolearbeid, pendler til kjæreste i helgene osv??

Fordi.

Hvordan skal jeg svare på det?

---

Jeg glemte forresten å si Star trek - ser akkurat nå på en episode fra sesong 4. Jeg elsker Data - han er den tøffeste! :)

--

Og flink med skolearbeid? Nuh. Jeg hadde nok hatt bedre resultater om jeg ikke så så mye på serier.

Lurer på om jeg har femti ord nå. lurer lurer lurer. undrer undrer undrer.

Trall trall?

friflex
14-02-05, 21:08
Nei, ikke så lett og svare på nei, var heller et spørsmål som ikke ventet helt på svar liksom..

Star Trek så jeg en del på da jeg bodde i Bergen og hadde færre kanaler. Data er herlig ja. Ellers blir det lite science fiction på meg utenom Star Wars filmene og Matrixfilmene. Så du Babylon5 da det gikk også eller?

Har lyst og kjøpe samtlige sesonger med Seinfeld jeg:ja:
Tidenes komiserie for min del!

mofe
14-02-05, 21:15
Nei, Babylon5 har jeg aldri fulgt med på.. vet ikke, men det var noe med den jeg ikke likte :)

Ah.. det var dette med femti ord da.. Jaja.. Jeg kan jo fortelle at jeg angrer så voldsomt på at jeg sovnet i stad, sov 2,5 timer istad.. Nå er øya mine skikkelig tørre, og jeg blir liksom ikke helt våken..

Får prøve å komme meg opp tidlig imorra også..

Jau jau jau!

Albertine
14-02-05, 22:24
AH, Star Trek.... Bare det å skrive de to ordene gir meg en følelse av eufori. Jo, det er Star Trek jeg ser på nå, jeg har akkurat gjort meg ferdig med sesong 7 av The Next Generation og er nå over på Voyager. Det er liksom TNG som er "min" greie, men nå har Voyager jammen klart å finne veien til mitt hjerte. Er midt i sesong 4 nå. Deep Space 9 fenger ikke så mye, og Enterprise er i bunn og grunn kjedelig. Deep Space 9 er forresten bare en litt mer SF-aktig variant av Babylon 5.

Av andre serier jeg er glad i kan jeg nevne MASH 4077, Charmed, Alle elsker Raymond, og en hel drøss gamle amerikanske såpeserier. Three's Company blant annet, dødsbra!

mofe
14-02-05, 22:31
Woho - sjå ka eg fant!

http://www.icelandair.no/main/view.jsp?branch=5442370

Jeg skal til san fransisco i juni noen uker, og kom over dette! Icelandair har ny rute dit, også kan jeg kanskje stoppe noen dager i reykjavik! Så gøøøy! Jeg har vært alene på tur før, mellomlandet i London en gang da jeg var på jobbintervju i Irland, og brukte dagen på Oxford Street, og jeg vandret rundt i min elskede Hyde Park...

Aaah...


Reiiiise, jeg elsker å reiiseeee

Forresten, denne utsikten har søster hver gang hun er i parken med ungene.....


http://www.icelandair.dk/files/filemanager/website1456/file5411348.jpg

Åh, nå ble jeg så ivrig.. må legge inn et bilde av søsters også jeg..

ER DET RART JEG GLEDER MEG?????

friflex
14-02-05, 22:53
Åhh... Reise ja, det er bare sinnsykt digg!

Island har alltid fristet, det opplegget med noen dager på Island og så videre til San Francisco hørtes utrolig bra ut. Sjans til og besøke LA samtidig da, og få se allverdens kjente steder. Kjempemotivasjon til å droppe røyken dette ja Mofe!:cool:

"If your going.... to San Francisco... be sure to wear some flowers in your hair":_plystre:

Anne
15-02-05, 09:22
Waw, hvilken reise du kan få, mofe.

Jeg var på Island i august 2004. 4 dager- dessverre, et par dager (ihvertfall) for kort.

The Blue Lagoon-nær fyplassen, midt i ødemarken....en herlig opplevelse - både en naturopplevelse og en "SPA" opplevelse av de sjeldne.

Reykjavik sentrum - veldig spesiell arkitektur og spennende mote/designbutikker.

Geysir- området. Utrolig naturfenomen. Lei bil eller ta bussen. Verdt å ta med seg. Jeg har aldri sett maken.

Og masse annet selvfølgelig...... og San Fransisco er et helt kapittel eller ti for seg da, men det vet du sikkert det og:D En nydelig og spennende by, synes jeg....

*Drømme*:p

Mila
15-02-05, 18:30
HVorfor i alleverden MÅ det være så kalt ute?? Brakk en negl langt innpå fingeren så blodet silte... merka ingenting før omtrent hele handa var dettet av blod... for handa var så iskalt att jeg ikke kjente at det gjorde vondt eller at det blødde... fikk sånn ca veldig sjokk:eek: :eek: Hehe. men sol er fint da vertfall... men fyssssj så kaldt... (liker best sol varme å palmer jeg vett..:D .. men lite av det her nå...)

Nille
15-02-05, 21:20
Jeg klarte også å brekke en negl idag. Glapp en vekt og trodde jeg kunne ta den med pekefingernegla ! :o .... reiv den halvegs av - å fy f*** så vondt det var ! Blødde ikke så mye da. Kjøpte neglelim på veien hjem. Kan ikke klippe av så langt nede på fingern. Nå gjør det ikke vondt lenger heller. Har aldri prøvd sånn lim før, men Anne lærte meg det på Gol (DET visste du ikke det Anne ... jeg følger med skjønner du !!).

Hadde jeg 50 ord nå ?? Javisst !! :D

Mila
15-02-05, 21:25
Atte HÆÆÆ ?? LIME neglen:eek: :confused: Jaha... hvorfor ikke..:p

Min negl ser helt missfostra ut gitt... skeiv er den...:o men ikke noe jeg kan gjøre noe med nå for den er noen millimeter nedforbi på den ene sida.. *aawe* :eek: Æsj... har ikke 50 ord enda nei.. nei nei, får skrive litt til da.. sånn? 50 prd nå? JAA:D

mofe
17-02-05, 21:47
Jeg bare tenkte å si at jeg har fått ny avatar jeg! Jeg tror jeg var 16 år da bildet ble tatt.. det er meg som er i et svev utifra en snøskavl.. Lurer på om det var ved Femund ellernoe sånt vi var :)

Ellers så sitter jeg nå her og hører på Coldplay - trouble. Det er en fin sang, med en fin sang - og nå lurer jeg jammen på om jeg har skrevet femti ord, gitt.

Marianne
18-02-05, 12:51
Fantastisk fin avatar, mofe!

Frisk, sterk, sporty, fargeglad, positiv, glad, reklameaktig, kul, livlig, rask, bevegelig, fremadstormende, lykkelig, herlig, bedre og bedre, aktiv, energisk, sunn, ren, vellykket, vågal, utforskende, strålende, nysgjerrig, kraftfull, bekymringsløs, crazy, festglad, eventyrlysten, kvikk, frigjort, glødende, stolt, tilfreds, selvsikker, oppfinnsom, lekelysten, initiativrik, sprudlende, spesiell, spontan, allsidig, begeistret, dyktig, fornøyd og frigjort!

Jepp - det er deg, mofe! :)

mofe
20-02-05, 23:00
Frisk, sterk, sporty, fargeglad, positiv, glad, reklameaktig, kul, livlig, rask, bevegelig, fremadstormende, lykkelig, herlig, bedre og bedre, aktiv, energisk, sunn, ren, vellykket, vågal, utforskende, strålende, nysgjerrig, kraftfull, bekymringsløs, crazy, festglad, eventyrlysten, kvikk, frigjort, glødende, stolt, tilfreds, selvsikker, oppfinnsom, lekelysten, initiativrik, sprudlende, spesiell, spontan, allsidig, begeistret, dyktig, fornøyd og frigjort!

Jepp - det er deg, mofe! :)

Du er nå vel god, marianne!! :klem:

Men jeg reagerer på endel av de du sier at jeg er, da.. ;)

Reklameaktig? Hæææ?? Hva skal det bety da? :p
Ren? Hvordan vet du hvor ofte jeg dusjer? ;)
Bedre og bedre? :ja: :)
Vellykket? Hm.. det spørs nå vel hva man mener med det.. :)
Vågal? Ja! Det er jeg enig i! :)
Nysgjerrig? Jah.. grenseløst! Jeg husker i naturfagstimene, jeg stilte sikker tjue spørsmål i løpet av timen.. :D Og jeg er nysgjerrig fremdeles.. Altså ikke sånn i forhold til hva andre driver med, ikke sånn.. Men mere når det gjelder "faglige" ting.. "hæ? hvorfor skjer det da? hva er poenget med det da? hm?"
Bekymringsløs.. Til tider! :)
Festglad? Nåh. Jeg fester sjeldnere og sjeldnere :ja: Fikk min dose på vgs. føler jeg :cool:
Lekelysten! JA! Jeg elsker å trille rundt og hoppe og slå hjul! :)
Begeistret! mm, det er jeg :)


--

Tusen takk for disse ordene, marianne!! Jeg skal skrive de ut og henge opp :) Stoooooor :klem: til deg fra meg :)
(Også lover jeg å skrive en sånn en om deg også en fang i fremtiden) :)

Mila
20-02-05, 23:04
Skribler ned noen ord jeg å her da:D

Hoh... Gikk opp for meg i DAG atte det ikke er noe skole i mårra... vinterferie gitt..:eek: :D . Skal på opplæring på ny jobb da, men det er ikke før kl halv 3.. og så skal jeg jobbe til halv 10 ellerno... hjaaalpestemeg...:eek: :eek: :D hehe. Går nok fint det også! Har store planer om å sove litt lenge i mårra jeg. (noe som ikke er alt for ofte at jg kan gjøre).


Ha en fin søndagskveld dere alle sammen:)

mofe
20-02-05, 23:16
Que le vaya bien!

Hva betyr det, Mila? (Altså, det som står i signaturen din) :)

Jeg også skal sove sånn halvveis lenge imorra, eller.. det blir jo til ti ellernoe sånt da, men det er litt lenge allikevel :o

Nå sitter jeg og koser meg med musikk på øret, (Coldplay) også suser jeg rundt på forumet :) Bra søndags-fordriv synes jeg! Særlig etter en sliiiiiiiitsom helg.

Det er sikkert femti ord nå? Jah.

Mila
20-02-05, 23:19
Det betyr: Ha en fin dag... ( spansk )

Åsså MÅ jeg skrive femti ord bare for å svare deg.. *sukk*:p Neida. Koselig å skrive.. men har ikke noe å skrive om... KAN begynne å legge ut om hva jeg skal gjøre i vinterferien men det gidder jeg ikke:p er dette ikke 50 ord snart da?? Nå er det vertfall det...:cool:

mofe
22-02-05, 04:11
Og her sitter jeg da, i natten! :)

Jeg liker natten. Da er det som om man er alene i hele verden.

Jeg får ofte gjort mye arbeid om natten, og kan være ekstremt produktiv på denne tiden av døgnet.

Andre ganger så faller jeg i staver, og fortviler fordi jeg er den eneste våkne. Men ikke denne natten!

JA til produktive DAGER, istedetfor netter - i fremtiden :p

Anne
23-02-05, 13:42
Nå er jeg jo bare nødt til å skrive et innlegg her. :p

Jeg har nemlig et stilig innleggsnr nå da: 4444....Tøft...? Liker sånne sære eller fine tall jeg og.
Firetusenfirehundreogfireogførti.... var vel egentlig ikke mer å si om det.:o

Dattern min gikk på Guideskolen en gang for hundre år siden. En av oppgavene de måtte igjennnom var å stå å snakke om et enkelt ord i fem minutter. Tror det var det eller femten minutter? Nok om det.

Hennes ord var "Stolben".....* sukk* tenk å stå å prate om et stolben i femten min eller hva det var da....:cool:

Mitt var "4444".......Og nå ble det visst 50 ord av det om ikke noe annet:D

Nille
23-02-05, 17:19
Jeg også skal skrive litt om tall idag. Har vært på handletur jeg... B-young. Kjøpt dongribukse - bukser....:p

Prøvde STOR størrelse, som jeg syns så helt grei ut. Så kommer dama løpende og sier, å neeeeeeei, du må ikke ta den, den er da ALTFOR STOR !! Og jeg sier... men ..... men. Og hun finner mindre størrelse 31 og den går langt under navlen og trusa mi syns men magen buler ikke ut. Og jeg ser i speilet bakfra og den er traaaaaang. De vier seg så mye ut, sier damen, når du har gått med den noe timer er den helt sånn du vil ha den, det er stretch skjønner du.... Ååååja, sier jeg :rodme:

Men vi har en annen også....... Jeg prøver den andre, den er for stor... Hun kommer med str. 32. Denne er litt høyere i livet. Akkurat rett under navlen og ser igrunnen ganske så stilig ut, men litt trang da.... "super slim fit - boot cut" står det på lappen...
Ok da, så tar jeg begge to da...

Når jeg kommer hjem går jeg mannequin for sambo. Schtiiiiilig, sier han. Er det ikke for trange da ?? Neeei, du er kjempefin i dem, de sitter mye bedre enn den filla der (sier jan og peker på den gamle buksa mi som henger helt utslitt over en stol........)

Så nå er jeg "kul" i str. 31 og 32 i dongri..... og i skapet ligger målbuksa mi i 29" ...:o

Mila
23-02-05, 21:42
Daaa var det onsdag gitt... og snaaart sovetid.. fy så trett. Åsså så mye jobb i mårra da... *gå å grave seg ned med en gang*

Skal putte meg selv i seng snart jg da.. må bare se hvem som kommer seg videre fra idol i dag først jeg da:) .

Dere får ha en fantastisk fin kveld da dere natteranglere!

Stooor klem fra Mila som har mest lyst til å ikke stå opp i mårra:o

mofe
24-02-05, 00:21
Så kult, Nille!! :ja: :klem:

---

Jeg er helt imponert over hvor mange som er pålogget nå, jeg! En hverdag tilogmed.. og akkurat nå er det pålogget.. 14 medlemmer og 43 gjester! Ikke verst altså! :cool:

Ellers så kan jeg jo for ordmengdens skyld fortelle at jeg nå skal legge meg, og skal lese "Self matters" av Dr. Phil McGraw! Veldig bra bok, anbefales på det sterkeste! :)

Huldr
24-02-05, 00:35
Oioioi, var det BOKA du skulle legge deg med, mofe... :o Jeg trodde det var TV og hadde tenkt å gjøre det samme... men nå ser jeg at Dr. Phil i natt er klokka 4.35 :eek:, og da LIGGER JEG OG SOVER, NEMLIG!! :rolleyes: :ja:

Jeg er også i ferd med å krype til køys snart - er sliten... lar resten av gjøremålene ligge nå og bysselaller... :sove:

mofe
26-02-05, 09:36
Da er det lørdag! Og strålende sol :) Jeg blir SÅ påvirket av været.. og sol generelt. Neste vinter skal jeg bruke lysterapilampa MYE MYE mere.. så kanskje jeg får mere gjort også? Evt. reise en tur til Syden i desember eller januar..!

Ellers så kan jeg opplyse om at i dag er det store sjanser for at vi drar og svømmer! Det hadde vært utrolig deilig - så håper jeg får med meg kjæresten på det :)

Albertine
27-02-05, 22:43
Da er det sengetid igjen. Søndag kveld, barnehageklærne til ungene er lagt fram og alt er klart til morgendagen. Nå skal jeg bare henge opp klesvasken, før jeg følger etter gubben. Nydusja er'n også, gitt. ;)

Gleder meg litt til i morgen, første veiedag siden jeg begynte på mitt nye og forbedrede liv. Er litt spent på hva vekta vil vise.

Men hva gjør jeg her når jeg har en nydusja mann i senga mi?

mofe
27-02-05, 22:57
Gleder meg til å få høre resultatet ditt. natta

Men Bamseline da! Må ha minst 50 ord i denne tråden! :)

---

Idag har jeg og kjæresten (eller mest han da) årna på gamlemaskina mi som kræsja i fjor høst.. innstallert windows XP og alt.. Artig med nytt stæsj! Og jeg har endelig tilbake min elskede 60 GB disk :D Her skal det lagres, ja! *laste ned filmer i hytt og pine* ;)

Mila
01-03-05, 01:06
*mofes ord er min lov.... ellerno??* Får skravle litt her da siden det ikke ser ut til at jeg får sove likevel så:p . Her er det SNØ rett å slett... noe herk det her... *liker ikke snø...for atte det blir så kaldt... å da fryyyser bilen min* Var forresten hos tannlegen i dag *grøsse*. Tror ikke bedøvelse er helt min greie.. Blir bare dårlig, tror han bomma litt også, for silblødde i munnen...


DETTE må da være over 50 ord vel?? Joda:D

Huldr
01-03-05, 01:10
Jeg er i grunnen mer trøtt enn skravlesyk jeg... :p Men jeg slenger meg med her før jeg slår av pc'en for i natt likevel da... Bare for at mofe er så vårkåt og opplagt at det NESTEN hadde smittet hvis jeg hadde vært mer våken... Er skikkelig trøtt jeg, men det er kanskje ikke så rart etter DEN helga... Rosenrot - yo-hooo :p :D :rodme:

mofe
01-03-05, 01:15
Jasså ja, Scilla - har du bedrevet SLIKE tin gi helga du da.. YOU DOG!! ;)

--
Ja, det stemmer at jeg er skikkelig skravelsyk.. og det er jo ike så bra, siden jeg også er innmari våken, og jeg hadde liksom som mål å legge meg før 0200 i natt (se journal) men herregud det kommer jo til å gå skikkelig i dass det også tror jeg.. jeg har nemlig katie melua på øret og er aldri så lite melankolsk, derfor har jeg nemlig også skrevet et dikt for de som vet hvor de er :p

Ellers så skriver jeg her sånn med liten skrift at jeg er litt lei meg fordi at jeg synes at det er så lite besøk i journalen min, også lurer jeg kanskje på om det er på grunn av noe jeg sa her om dagen at jeg ikke vil ha skravling i journalen min.. *sukk*

Mila
01-03-05, 01:18
Nammen.... Ikke være lei deg da Mofe... Har besøkt deg jeg... tror jeg? Joda.. det har jeg det!!:) Men ikke være lei deg.. Sant? For atte vi leser jo! Å skriver det vi mener høres fornuftig ut.. uten å skravel. Skravle kan vi gjøre hææær det:p 50 orf er litt vanskelig når det bare var det jeg skulle si.. men nå er det 50 ord... Så det så!:D

magdalena
01-03-05, 01:25
Mamma hva skjer?
Jeg har vondt i hele kroppen
Følelsene visner, og tanker flyr av sted
Pappa, er det der du er?

Jeg kan ikke noe for det,
Jeg tror tiden er nær
Jeg kjemper for livet
Hva er meningen med det her?

Jeg hadde det så godt i magen til mor
Hva var det som skjedde
Er det liv i deg mor?

Jeg kan skimte to vesener
Er det mor og far mon tro
Jeg ønsker av hele hjertet,
At dere er far og mor

Jeg vil ikke dra fra dere
Dere er de beste på jord
Men englene kaller,
meg bort fra denne jord

Nå er tiden inne
Jeg tror friheten er nær
Smertene er over
Men i tankene deres jeg er

Tiden ble for knapp
Men sannheten er
At tiden leger alle sår
Når gutten deres er nær

Så ikke glem meg mamma
Ikke glem meg pappa
Jeg vil alltid våkte over dere
Hvor enn dere er

Venninnen min mista babyen sin..:hylgrine: :( 5 måneder på vei.

Helene
01-03-05, 20:28
Jeg oppdage nettopp denne tråden, synest det var litt spennede regler her.. så jeg fant ut jeg måtte legge inn et innlegg.. men om hva..

Tenkte jeg kunne fortelle dere hva jeg skal gjøre i morgen ;)

I morgen skal jeg ha faglig aktivitetsdag i Systemutvikling. da skal vi ha foredrag om MysQl og maya :D det tror jeg kan bli veldig koselig. har veldig lyst å lære litt programering. Synest det er litt gøyt at programering skal komme inn i fagplanen til IT på vidergående. vet ikke hvor mange her som deler den meningen med meg jeg.

er litt i mot microsoft (veslemjuk) sine office programmer (frontpage accsess)

Albertine
01-03-05, 21:10
Jeg må bare skryte av fiskekakene mine flere steder. Kjøpte et kilo fersk hyse og lagde deilige lavkarbo fiskekaker. Eneste måten å få i ungene fisk på er å forkle den eller blande den med noe annet. Fiskekaker er jo kjempegodt, med deilig råkost ved siden av...*slurp*

Nå er andre ladning på gang!!!

mofe
01-03-05, 21:21
I morgen skal jeg ha faglig aktivitetsdag i Systemutvikling. da skal vi ha foredrag om MysQl og maya :D det tror jeg kan bli veldig koselig. har veldig lyst å lære litt programering. Synest det er litt gøyt at programering skal komme inn i fagplanen til IT på vidergående. vet ikke hvor mange her som deler den meningen med meg jeg.


Åååh, så spennende Helene - dette visste jeg ikke! :eek:

Jeg går lektorutdanning i realfag - og vil da få kompetanse til å jobbe bl.a på vgs. Jeg har tenkt å ta master i fysikk, og da trenger jeg endel informatikk-fag som støttefag. Jeg har veldig lyst til å undervise i informatikk på vgs - og da trenger jeg å ta 60 studiepoeng i informatikk for å få undervisningskompetanse i det faget.. Lurer på om jeg skal gjøre det, i tillegg til fysikk og matte..!

Hm.. dette ga meg noe å tenke på!

Helene - vet du om det skal bli valgfag, eller hvordan? Egen it-linje? Eller..? :snill:

Helene
01-03-05, 22:35
Åååh, så spennende Helene - dette visste jeg ikke! :eek:

Jeg går lektorutdanning i realfag - og vil da få kompetanse til å jobbe bl.a på vgs. Jeg har tenkt å ta master i fysikk, og da trenger jeg endel informatikk-fag som støttefag. Jeg har veldig lyst til å undervise i informatikk på vgs - og da trenger jeg å ta 60 studiepoeng i informatikk for å få undervisningskompetanse i det faget.. Lurer på om jeg skal gjøre det, i tillegg til fysikk og matte..!

Hm.. dette ga meg noe å tenke på!

Helene - vet du om det skal bli valgfag, eller hvordan? Egen it-linje? Eller..? :snill:
I følge læreren min som jobber i departementet (har laget eksamenoppgaver, og den nye læreplanen ) han var i lillehammer for en uke-2 siden da ble det vist sagt at det kommer til å bli et valgfag på samme måte som det er nå. 2 fem timers moduler som går over vk1 og vk2. disse skal være ganske sentral i systemutvikling. accsess skal mer eller mindre ut av fagplanen og programering skal mer inn. Dette synest jeg er litt spennende. og mye mere lærerik. jeg kan lage ganske avanserte accsess databaser.. men de er ikke brukens til så mye synest jeg. Er litt synd jeg ikke kommer til å gå under denne læreplanen, men på en annen side så har jeg hørt mye om hvordan læreplanen i de andre fagene blir.. så da er jeg glad jeg er ferdig. skal vist bli obligatorisk matte i 2 år. noe som sikkert er smart.. men stressende for mange..

mofe
01-03-05, 22:54
Åh, så bra at det skal bli 2 år med obligatorisk matte! Norge ligger ikke akkurat på verdenstoppen når det gjelder realfagskunnskaper..

Spennende fag du tar, Helene - har du tenkt noe mere på hva du har lyst til å gjøre etter videregående?

Hm, 1001-tråden dette ja, da må jeg jo få femti ord.. en to tre fire fem seks sju åtte ni politiii

Helene
01-03-05, 22:58
Jeg hr lyst til å bli førskolelærer med fordypning i barnehage ledelse og småbarns pedagogik. Har veldig lyst å drive med It og. men jeg ser ikke for meg å jobbe med det over tid.

Har lyst å starte egen barnehage, gjærne med litt spesielle brukere.. kansje null sukker barnehage (hvertfall sunn barnehage) sentralisering på sammarbeid og uteliv. eller bare med masse små unger.. har ikke planene helt klare enda.. vet at jeg vil ha et "puterom" hvertfall :P et rom fylt til randen med puter og madrasser hvor man kan leke :D

melene
01-03-05, 23:05
er litt i mot microsoft (veslemjuk) sine office programmer (frontpage accsess)

Har dere hørt vitsen?

Bill Gates traff Hugh Grant ikke lenge etter affæren hvor Hugh ble tatt på fersken med Divine Brown. Bill lurte på om Hugh kunne formidle kontakt med Divine, for hun hørtes spennende ut... Hugh fikset, og Bill Gates fikk et nummer med Divine Brown, og Bill Gates utbryter etter hyrdestunden: Wow, now I know why you call yourself Divine..." og Divine svarer: " And now I know why you call your company Microsoft...":p

Natta!

LilNoor
02-03-05, 06:53
"Barna mine" er endelig kommet hjem! I begynnelsen av februar sådde jeg timian, basilikum, oregano, persille, salvie og rosmarin, og nå er de flyttet fra skolens veksthus, og hjem! Jeg håper de overlever lengre enn de siste jeg hadde! :D Gleder meg til å lage noe godt med dem! Dog, det blir nok en stund før rosmarinen og persillen er store nok til å høstes av...

Mila
02-03-05, 20:14
:eek: :eek: :eek: Var ikke den forige meldinga lang nok???:eek: :eek: :eek: Unskyyyld...:( :( .

Atte nå er det idol:) Men burde jo egentlig ha lest litt mere på den der prøven min i mårra da:rolleyes: ... Menne.. Joda.. SKAL gjøre det etterpå, og jeg HAR lest.. så har litt lov å se idol? *gir seg selv lov til å se idol*

DENNE meldinga er lang nok... :)

Ha en fin kveld alle sammen!

mofe
02-03-05, 23:44
Jeg driver og forsker ut hva som egentlig er på denne harddisken her.. også fant jeg denne teksten som jeg skrev for 5-6 år siden :)

-----------



Jeg hater mensen!

Det er virkelig noe av det verste jeg vet!! Hva er vitsen? Hva er vitsen med å ha så *jævlig* vondt i magen og ryggen og beina, og være kvalm, og alt det der?

Jeg fikk mensen da jeg var 12 og ett halvt år. Jeg var helt i himmelen. Endelig kvinne! De første gangene var det bare "wee, jeg er endelig voksen, og nå kan jeg få barn og weee!! Men det var de første gangene, vel å merke.

Da det hadde gått ett år, begynte jeg å bli ganske lei, rett og slett fordi det var disgusting å ha det. Jeg hadde på denne tiden ikke begynt å bruke o.b enda, for jeg fikk høre fra en skrudd helsesøster, at det burde man vente med, for man kunne få en eller annen mystisk sykdom (gah, hadde jeg visst på den tiden det jeg vet nå…). Så, jeg brukte altså bind. Og på den tiden, da jeg var 13 år, hadde jo ikke alle disse fancy libresse-bindene med vinger kommet, og mamma kjøpte jo selvfølgelig de GRUSOMME saba-bindene til meg.. For de som ikke helt vet hva jeg snakker om; de er 2 cm. tykke, er i bunn og grunn bare en bomullsdott som er formet som en avlanget firkant, og så ha de et NETT rundt.. Og ikke nok med det, neshda, produsentene regnet tydeligvis med at man satt rolig under hele menstruasjonen, for noen klister-funksjon hadde de ikke.. Neiiida, bare et tåpelig friksjons-felt på undersiden av bindet, som var KOMPLETT håpløst.. "Skal det være sånn?" husker jeg at jeg tenkte.

Gud, så glad jeg var da mamma endelig skjønte de små hintene mine om "jeg har hørt at de libresse-greiene er ganske bra jeg…." Fryd og gammen, endelig slapp jeg dette styret med de forbaska tvilsomme bindene!

Gleden over dette varte dessverre ikke så lenge.. Da jeg ble sånn ca. 15 år, begynte jeg å få vondt. Veldig vondt. Og jeg begynte å blø mer. Gudskjelov sa en eller annen person til meg; "Hva?? Bruker du ikke o.b?? Herregud, hvordan orker du de grusomme bindene??" - hvorpå jeg pep frem; "Jammen.. jeg trodde det var farlig? At man fikk sånn sykdom, også kan man ikke få barn..?" En stor takk til denne personen, som reddet meg fra den ufyselige mensen-uka hver måned.

Det var dette med smerten da.. Helt siden jeg altså var 15 år, har jeg slitt med vondt i beina og magen, kvalme, oppkast, kaldsvette og feber.. den første dagen.

Men; jeg oppdaget heldigvis ganske tidlig dette med ibux, og at man bare kan proppe i seg noen med et glass vann, gå i dusjen, legge seg ned og kjenne smertene forsvinne… ahhh, deilig!

Allikevel, det er jo selvfølgelig de gangene man har vært så idiotisk at man ikke har kjøpt inn ibux i forkant..

En gang opplevde jeg å våkne om morgenen, med smertene godt på vei, vel vitende om at huset var helt rensket for ibux.. Jeg dro på meg klærne kaldsvettende, gikk ut på gaten i halvsvime, og prøvde så godt jeg kunne å komme meg frem til apoteket. Da jeg endelig kom frem, skulle det jo bare mangle at køen ikke var så lang som et vondt år.. jeg ble kvalm av bare å stå og vente, øya gikk i kryss, men endelig var det altså min tur. Jeg hvisket frem "ibux".. og man forventer jo da selvfølgelig at ekspeditøren henter det til deg, og du gir pengene og går.

Vel, hun hentet det til meg. Så begynte hun å bable om hvor dårlig jeg så ut, (gee, thanks), og om jeg ikke hadde lyst å sette meg litt ned? Hm, neida, jeg skulle bare ha ibuxen, og ta dem jeg, så fort som mulig.. Om hun ga seg? Neida, hun begynte å bable om at de som har eller har hatt magesår ikke burde ta ibux (så jeg UT som jeg hadde det?).. Eter mye om og men fra en tydelig nyutdannet ekspeditør, fikk jeg mine etterlengtede piller tilslutt, og jeg ranglet ut på gaten. Jeg var helt i svime, og gikk rett på en gammel dame, som så bryskt på meg. Jeg går utifra at hun tenkte noe slikt som "usj, disse narkomane" der jeg gikk i slitne joggebukser og myste sløvt mot henne. I tillegg var det et faktum at jeg tviholdt på apotekposen min.

Så, ibux er din venn! Iallfall har den reddet meg utallige ganger. Jeg har avogtil seriøst trodd jeg skulle avgå med døden, så vondt har det vært.


Jeg hater mensen.


---

Aline
03-03-05, 00:13
mensen :rolleyes: heldige meg fikk den som TIÅRING :rolleyes:
som vår kjære mofe over her, var jeg kjempestolt!!! og jeg løp ut i hagen, hvor pappa stod. og skrek: " pappa, jeg er blitt kvinne" (en tiåring... skikkelig voksen... :rolleyes: )
ikke noe blygsel der, nei.

heldigvis har jeg ikke store smerter. det er mere vanlig ubehag... øm i ryggen litt magesmerter osv. er veldig glad for at jeg slipper store smerter og oppkast!!! :ja:

det var min "story" ;)

LilNoor
03-03-05, 09:00
Jeg fikk mensen første gangen i gymmen... Jeg hadde såklart ikke bind, så jeg måtte brette noe toalettpapir ned i trusa, slik at jeg ikke blødde overalt. Da jeg kom hjem, dro jeg mamma inn på toalettet, dette var et KNØTA toalett, såvidt plass til en, og fortalte henne. Jeg var ikke noe glad over dette... Hun fant fram bind, og alt var helt normalt. Men, det var ikke normalt at jeg var overvektig og 1 år yngre enn alle i klassen min, og førstemann som fikk mensen. Jeg holdt det hemmeligt i over ett år, før de andre jentene begynte å få det...

Heldigvis så har kvinnene i min mor sin familie tendens til å slutte med mensen veldig tidlig. (ca. 40 år) I can only wait! ;)

Nille
03-03-05, 19:23
Heldigvis så har kvinnene i min mor sin familie tendens til å slutte med mensen veldig tidlig. (ca. 40 år) I can only wait! ;)

:eek: Ååååååneiiiii !! Jeg ville nå heller ha de smertene og ubehagelighetene en gang i månenden (og jeg HAR virkelig smerter), enn å komme for tidlig i overgangsalderen og slite med DE problemene. Har flere venninder og et par kollegaer som ønsket mensen bort og vekk for alltid, men nå ønsker den tilbake om de kunne slippe plagene de har nå: hetetokter, svettebyger, blødningsforstyrrelser, nattesvette, søvnforstyrrelser, labilt humør, hjertebank, tørre slimhinner i underlivet, urinlekkasje, urinveisinfeksjoner.....

Er du sikker på at du gleder deg LilNoor ?? :snill:

Jeg har faktisk kommet så langt at jeg nesten gleder meg over mensen.... :o

Albertine
03-03-05, 19:29
Nå tenker jeg at alle gutter som hadde gledet seg lenge og vel til å endelig skrive i 1001-tråden har fått hakeslepp, mareritt og pustevansker. De går vel lange omveier rundt hyllene med Always Ultra og Libresse i håp om å slippe unna disse fargerike, malende beskrivelsene av mensen som har brent seg inn på netthinna.

mofe
03-03-05, 19:30
Jeg fikk mensen da jeg var i slalombakken :D Vi var og spiste på kafeen, også dro jeg på toalettet. Vi var tre venninner på tur, og etterpå så dro vi for å kjøre mere slalom i bakken. Jeg tok først heisen med hun ene og fortalte henne, også tok jeg heisen etterpå med hun andre og fortalte henne. Jeg tror ikke de hadde fått mensen enda, så mener å huske at de var skikkelig imponert :p :rolleyes:

Skorpia
03-03-05, 19:37
Har testa dattern på 13 et par ganger,og hun ville gjerne bli litt sunnere uten å måtte spise helt lavkarbo.
Så jeg ga henne et forslag om å spise bær ,med en dæsj med krem,så nå er det tomt med både bær og krem:mad: ;)
Herretter må jeg visst kjøpe dobbelt opp for hun elska de frosne bringbæra:p

Gamla
05-03-05, 01:12
GLATT FØRE
Når vi vasser og vi tasser
og det slapser og det sludder
og det kladder og det regner
da vi subber og vi stubber
og vi snubler og vi detter
og vi spretter og vi stomper
og vi homper og vi domper
og det hagler
store digre nagler
og kolossale kjegler
da uten tvil vi velger
innesittende helger
i slapset vi haster og trasker
og vi labber og vi krabber
og vi tusler og vi rusler
og vi basker og vi rasker
og vi går i spagaten
der midt i gaten
som jo eiers av staten
for de ikke strør
slik som før
at de tør!
folk kan jo
blir ufør
for vi går og glir og sklir
uten flir og folk med dårlig tid
de haster og springer
i svinger og ringer
så sier det bomp!
når vi detter og spretter
både dager og netter
så vær forsiktig når du går
og passer deg
godt når du står
for det er guffent og glatt
når slapset og isen tar fatt.


Kort:D fortalt om glatta,- hentet fra dagens lokalavis.

Mila
05-03-05, 01:17
Åhh Heeeejjedullan Komkari:p

KORT fortalt?? Naah.:p

Men at det er glatt er det ikke noe tvil om ! Hehe. Hadde mine vansker med å komme meg til skolen i dag tidlig og greier, var ikke måkt inn veien hit så måtte kjøre en bil som hadde bestemt seg for å leve sitt eget liv i snøen og hadde så godt som ikke noe kontroll:p Men alt gikk supergreit...

Da må jeg sove... kanskje..:D

mofe
07-03-05, 15:28
Jau jau jau!

Jeg har blitt skikkelig tørr på henda jeg! Også smurte jeg litt aloevera på (fra plante) - og det hjalp masse, men det var jo litt dumt at jeg vasket opp 10 min. etterpå da :p

Ellers kan jeg informere om at jeg har begynt å bli innmari tørr i huden rundt munnen og nesa, og det er så ekkelt - og jeg mislliker det supermasse!!!

NEMLIG!

Mila
07-03-05, 15:32
Så være flink med å smøre deg da jente!:p


Sitter (ligger) da her jeg med vondt inni panna.. *ler* merkelig setning det der.
Og har nettopp sendt noen sjemaer til en lærer som vi liksom skulle levere i dag, LITT vanskelig når man ligge syk hjemme kanksje..? ja, så sendte dem på sånn mail greier vi har. Snart skal jeg spise middag... (jippi..? eeeh.. naaai?)

Ha en fiiin dag da alle sammen! :)

Thula
07-03-05, 15:36
Endelig snart ferdig på jobb. I dag har jeg merket en god del sult, magen romler etter gårsdagens utskeielse og hodet verker. Håper jeg snart er i ketose igjen for nå angrer jeg som en hund på at jeg ikke klarte å holde meg i går. Har i hvert fall funnet synderen, tante Rød kom på besøk i morges *sutre*

Skorpia
07-03-05, 21:21
å ja Aloe Vera er en skikkelig vidunderplante,fikser brannsår ,solbrennthet,innsektstikk.vond hud,lettere eksem,demper all kløe osv.
Fjerner sikkert rynker og:p :rolleyes: :cool:

Men jeg ville ikke vært foruten den planten i hus,den har redda meg mange ganger fra både det ene og det andre.

Men det finnes en sak til jeg er glad i om sommeren,det er ei flaske med sitron:)
Den brukes hvis en selv om en har vært forsiktig til å fjerne solbrenthet. Smøres på med bomullsdott 2-4 ganger etter som hvor uheldig e har vært.

? Alle kan vel sovne i sola,eller luke ugress litt for lenge ?

Mila
07-03-05, 22:35
Halllooo? skriv noe her da alle sammen:p :p

Nå har jeg ikke vondt i hodet lenger, bare litt tung liksom, men ikke vondt, (kan hende det er pinex ene da...:p :p ). Nå ser jeg litt på tv. hadde plamlagt å legge meg i stad, men sånne planer blir det jo ikke noe av hos meg ivertfall. Går likosm ikke.:p

Natta Hilsen fra Mila som har talt ordene og det er over 50;)

gunnhildMP
07-03-05, 23:21
Livet.....
....og den lyse side, ja...må kanskje slutte å høre så mye på Tom Waits...
det kan ikke være bra for den lyse siden...."an old shirt that is stained with blood and whisky".........neinei.....ikke bra....he's walking spanish down the hall....tralala.....

Men livet er jo greit lell det,da.
Idag har jeg hatt en fin dag. Har trent pilates-programmet mitt og gått tur med hunden. Og vært flink til å spise maten min. Og lagd god middagsmat til Mannen i mitt liv.

Og i kveld skal jeg nemlig se "Buffy" selv om det går seint - (ETTER de ekle big brother tullingene);) - fordi jeg er nemlig arbeidsledig, tenk, og har lov til å være oppe seint, hahaaa!!! DERFOR er livet slett ikke så værst lell, når man bare har de nødtørftigste tingene og kose seg med...:)

Helene
09-03-05, 12:51
Jeg savner det koselige og stanhaftige nextgentel brebåndet jeg hadde når jeg bodde hos mamma.. det funket hver dag.. hver natt. og det var ingen som blei sur om du satt mer enn 1 time på internett..

men her hos pappa er det anderledes.. de er litt på glid.. men det er jo en fast utgift å ha brebånd. ja hele 300kr i månden.. og en ekstar 500lapp på modemet når man skal sette det opp.. Dette er en stor utgift dette for en familie med 1 normal inntekt.. + en høy statsintekt fordi min far reiser dobbelt opp med havforskningen. altså dobbel månedslønn.. dette dekker akkurat boblebader, sydenturen, hotellhelgene, og all alkoholden når de er på byn.. men internett.. det har de ikke råd til.. :(

mofe
13-03-05, 01:09
Ja . du får da deg jobb da vet du, Helene - også betale sjøl ;)

--

Nå sitter jeg altså her en lørdagsnatt, om min kjære har gått til sengs. Er egentlig litt trøtt og sliten, men ikke søvnig på en måte. Naboen har fest tydeligvis, og spiller "artig" musikk "ganske så høyt" :eek:

Ellers så kan jeg berette om at jeg var på Aker Brygge i dag - nyyyydelig vær, men FY så kaldt da gitt! neeei.. jeg skulle nok tatt på meg ullkåpa allikevel, ja!

Og trange dongeribukser.. det ER ikke noe særlig i sur vind! :( Men neste vinter er forhåpentligvis de samme buksene ikke SÅ trange lengre.. kanskje jeg tilogmed får på meg strømpebukse under?

Mila
13-03-05, 02:14
Sitter nå her å surrer over 2 på natta.. Sove...? DET er fornoe da? Har aldri hørt det ordet før jeg...:p , eller, kroppen min har visst ikke hørt det ordet før... Ellerno..:p

Har nettopp kommet hjem fra ei veninne, vi har sitti å sett på titanic... fy flaten den filmen er laaaaaang... tror vi halvsov begge to.. men filmen er trist også da, selfølgelig, men en aaalt for lang film å begynne å se på kl 23.00 på kvelden..:p

Ville bare si god natt å ha en fin søndag alle sammen:D

mofe
13-03-05, 17:10
Titanic er en fiiiin koselig, eventyrfilm! :) Men superlang :p


Ellers så kan jeg jo fortelle at jeg driver og leker med tanken på yrket "coach".. Altså - jeg tar jo lektorutdanning i realfag nå, også har jeg sett at endel videregående skoler har begynt med coach til elevene sine..

Også tenkte jeg at det er kanskje et marked for det i fremtiden? Privat, altså.. Da kan man jo både coache vgs-elever, og de som går på høyskole og universitet..

Men studenter har kanskje ikke råd? Så det blir bare de som har rike foreldre?

Vet ikke jeg - men en spennende tanke, synes jeg :)

Mila
13-03-05, 17:22
Skal du bli lektor?? PÅ vidergående? tøfft... ehh (akkurat nå liker
Mila verken lektorer eller lærere eller skole i det heletatt:D :p ...)

Driver å stresser meg opp til denne hel.... religions prøven i mårra da selvfølgelig... her i senga er det:
* Meg selv
* Laptopen
* Religionsboka
* Dyne, 5 puter, 3 tepper.
* Notater
* Katten min...

Så det er temmelig fullt oppe her:p

Har datan pga jeg bruker caplex til å finne betydningen av sånne teite ord som jeg ikke skjønner døyten av, så data er godt å ha, :p

mofe
17-03-05, 01:40
Skal du bli lektor??

Skal visst det :rolleyes:

Hver Onsdag så er det full fest her på studentbyen. Og jeg sitter og hører folk rave rundt utenfor - fulle som få. Snodig! Sitte her i min egen verden og være vitne til andres verdener.

Ellers så kan jeg vitne om, at jeg som oftest sitter med bena i kors når jeg er på forumet - det visste dere ikke det kan jeg tenke meg!

Anne
19-03-05, 16:45
Mofe må få en mulighet ...hun har visst noe på hjertet.:p

I dag i påskeferien i dag, og vi har puslet med litt forskjellig. Sto sent opp, lå og leste en time på senga og fikk en kaffekopp også. Det smakte.

Etter frokost dro vi og leverte sommerdekka på den forrige bilen min, som vi fikk henta på torsdag. De lå på vinterlager.

Så shoppa vi litt småtteri som jeg trengte til barnebarna. Det er jo påske....:p

mofe
19-03-05, 16:53
Anne: jaaa-aa, hadde det nemlig ;)

Satt på verandaen nå, og fikk en tankerekke, også synes jeg at tankerekker er så spennende avogtil, og fysøren så mange ord vi klarer å tenke på innmari kort tid! Så her er tankerekken min:

Kongen må opereres.. hjerteklaff-greier.. så rart egentlig, at de sier at det at han røyker kanskje har bidratt til den feilen, jeg trodde ikke at røyking gjorde det egentlig.. Kongen røyker.. kanskje ikke så rart, de har jo sikkert mye å gjøre, og det er nok fint for de å få seg en liten pause avogtil. Jeg tror kanskje jeg så et bilde av han hvor han var i Holmenkollen og tok seg en røyk. Da var han sikkert kameratslig, og lo sånn hjertelig som han så ofte gjør. Jeg lurer på om de som er rundt han når han røyker, tenker at det er rart at en konge røyker? Mette-Marit røyker jo også. Hun er sikkert litt stressa avogtil hun også. Men hun er en fin jente, synes jeg. Husker da hun var med på den aksjonen i fjor, også møtte hun han gutten som har angst. Han var jo bartender og alt på programmet, det var sikkert kjempeutfordrende for han! Han gjorde sånt inntrykk.. kanskje han jobber i den brukt-kles-butikken enda. Lurer på om han og Mette-Marit har kontakt enda?


:o

Anne
19-03-05, 17:05
Etter shopping og kaffe på kafe, så dro vi hjem og spiste pølser i solveggen på terrassen:o Jeg spiste to stk m/lompe.:o Måtte ha noe som gikk lynraskt, for jeg ville ha en time i sola mens det var så fint og litt varmt i været.

Spilte musikk til.... Björn Afzelius & Mikael Wiehe 1993.... Litt påskeferiestemning:)

Mila
19-03-05, 17:21
Atte jeg kjeder meg...:(
Åsså er jeg så sliten atte.. sove da kanskje? Nope, for da får jeg ikke sove i natt....

I mårra må jeg tidlig opp gitt.. kl 6... æsj.. *like å sove lenge*

HVA skal vi pjatte om da Mofe?? Finner ikke på noe å skrive jo.. hehe, åsså må det være 50 ord... *teller* joda, over 50 ord her :p

GOD PÅSKE FOLKENS!:cool:

mofe
19-03-05, 17:21
Så herlig da Anne! :) Ikke pølsene da.. men jeg skjønner argumentet ditt! Jeg brukte noe av det samme i dag tidlig.. tok meg en loff-skive så vi kunne forte oss ned til byen... for å kjøpe blender!!

Skal vi se om jeg finner bilde av den på nettet...

http://www.kitchenaid.com/assets/images/product/LargeView/ksb5ssbk-largeview.jpg


Tøøøøøff? :D

Oops.. 50 ord ja..

MILA! :lol: Hvordan blir påsken din da? Skal du reise noe sted f.eks?

Jeg skal sitte INNE med pedoppgave, jeg :) Det kan jo bli moro, det... :cool:

Men skal prøve å få meg litt sol også, tenkte jeg.. ellers så får jeg ty til selvbruningskremet jeg tok meg hit :p

Mila
19-03-05, 17:25
Kjempetøff mofe! Heldig du er da, også lyst på sånntno greier..:p

Min påske: Jobbe... jobbe... jobbe... FRI?!? (jøsses)... Og så jobbe litt igjen:p :p
Tror jeg skal se en DVD snart altså.. Kjøpte en ny en i går jeg, scoobi dobi doo 2 ellenro:p :p (litt sånn teit-humor humør i dag:p )

Kos deg med ny blender da mofemor!:)

MOFE! *ler*
Ja skal bort fra onsdag ettermiddag til fredag ettermiddag/kveld. Hjem igjen for å jobbe på fredag fordi jeg skal jobbe på lørdag. men reiser igjen lørdag og blir borte til mandag igjen så.:p

mofe
19-03-05, 17:58
Ja - det er artig med blender!! :ja:

Jeg fikk lyst å¨tomatsuppe, så jeg blenda 5 tomater og en løk, også hadde jeg oppi en kjele, også hadde jeg oppi en boks hakkede tomater og en chili og litt mel og litt purre, også lukta det veldig godt! Også litt kjøttkraft. Men SÅ vett.. så hadde jeg oppi en hævv med rosmarin, (fordi den er så gammel, kjøpte i hellas) - og nå lukter det BARE rosmarin.. Jaja - jeg får det vel ned, jeg får tenke ANTIOKSIDANTER når jeg presser det ned :p

sommerfugl
19-03-05, 21:03
meg vil oxo ha blender!! :hylgrine: (http://forum.lavkarbo.no/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=67#) har hatt lyst på leenge.. :(

jaja, kan vel fortelle om påsken.. mhm.. skal være heeelt alene på hybelen i en uke jeg, det blir mojjo! nope.. men skal trøsteshoppe litt da, fikk gavekort på H&M i bursdagsgave :D

:eek: :eek: åsså får jeg pakke fra H&M!!! *glede seg enormt til å hente den* :D

god påske alle sammen! :klem:

mofe
19-03-05, 21:26
sommerfugl - du kan jo evt. invistere i en stavmixer først? Du får brukt den til mye, altså! :) Tror den jeg kjøpte kosta 200,- eller deromkring - og det er jo ikke så aller verst det :)

Forresten så ble suppa jeg laga KJEMPEGOD!! Selv om det smakte litt vel mye rosmarin da :) Men plenty med vitaminer!! Følte meg kjempesunn! Bortsett fra loffen vi spiste til :eek: :eek: :eek:

Mila
19-03-05, 21:29
Mofeeee...? ENDA mere loff på en dag? :eek:

Akkurat nå burde jeg vel egentlig soooove.. for atte jeg skal på jobb kl 7 i mårra... men atte får jeg sove? Naida..:p

Sommerfugl! *vræle* Har ikke snakka med deg på lenge joo:(

*teller ordene sine* Å neivel nei.. ikke 50 enda. Får bare si Go påske, go påske goooo pååååske til alle sammen igjen jeg da:p

sommerfugl
19-03-05, 21:30
sommerfugl - du kan jo evt. invistere i en stavmixer først?

stavmixer? mhm, det hadde kanskje vært noe :) men kan man ha is og frosne bær og sånn i den..? håper det, for stavmixer er jo ikke sååå dyrt liksom. ønsket meg det til bursdagen, men fikk ikke. men fikk penger av bestemor og bestefar til å kjøpe noe sånt da.. men eh.. kjøpte klær..?? :rodme:

mofe
19-03-05, 21:34
sommerfugl - den jeg kjøpte klarer ikke å knuse frosne bær, så jeg må tine dem litt først. men du får visst tak i sånne som takler frosne ting også, men det blir jo dyrere da, selvfølgelig :)

Mila - jaaaaa, jeg veeeet! Helt unødvendig, egentlig.. Må skjerpe meg nå, dette går litt over styr egentlig :(

sommerfugl
19-03-05, 21:36
Sommerfugl! *vræle* Har ikke snakka med deg på lenge joo:(

naai, veeet det :( åssen gåre a snuppa mi? har vært så dårlig jeg, ikke sovet på tre netter en gang :eek:
savner fjasepjatten vår, men vet du hva? vi kan pjatte heeele påska, for atte du må jo holde meg med selskap :D eller skal du jobbe kanskje kanskje?

maaange klemmer på søte snille vennen min :klem:

Mila
19-03-05, 21:38
Mofe: Ikke vææære lei deg du... Kommer en ny dag i mårra vet! Og med denne nye blenderen så MÅ du jo bare teste ut masse SUNNE ting i mårra vett! Tenk sånn du!:)


Hvorfor i allverden er det ikke noe fornuftig på TV i det hele tatt? Tror jeg pælmer den boksten langt ut av vinduet snart jeg altå! ( eller nai... for da får jeg ikke sett idol å sånnt på fredager..:p )

Sommerfugl!

Sånn er jobbeplanen min:

I mårra: 07.00-14.30
Mandag: 15.00-19.00
Tirsdag: 14.00-19.00
Onsdag: 08.00-14.00

Resten av onsdagen, + torsdagen og fredagen er jeg borte (uten tilgang til internett)

Lørdag: 08.00-1500

Så reiser jeg bort igjen etter jobb på lørdagen å blir til mandag... så er ikke så mye hjemme nei...

sommerfugl
19-03-05, 21:51
:hylgrine: (http://forum.lavkarbo.no/misc.php?do=getsmilies&wysiwyg=1&forumid=67#) skal du være borte såååå masse?? *grue seg masse*
huff, men atte MÅ du...? *vil at mila skal være her hos sommerfugl, for atte sommerfugl er helt alene hjemme i 8 dager og kan ikke gjøre stort annet en å sitter på hybeln*

ey, hvor langt er det fra arendal til kr.sand?? tror jeg skal til kr.sand til høsten, har funnet hybel og alt :p *mhmh, skal finne på masse mila og meg til sommern og høsten:)*

Mila
19-03-05, 21:56
:eek: :eek: Det ekke langt med tog skulle jeg tro, men har jo søkt i kr.sand meg å vettu! Vet jo ikke hvor jeg kommer inn (OM jeg kommer inn) enda !


Menne... jaa..:( MÅ nok være borte så lenge desverre, menne kommer innom sånn innimellom. og du HAR mobil nr mitt.. (jupp du har... DER kom mms en!:p ... veldige pauser de har fra tromsø og hit da..:p )

HEEEY!! det er sånne sko jeg vil ha jo....:eek: *missunlig*

sommerfugl
19-03-05, 22:07
:eek: :eek: Det ekke langt med tog skulle jeg tro, men har jo søkt i kr.sand meg å vettu!

ja det har du jo!! *håpe vi begge kommer inn der* :D kan vi finne på masssssse!!
så må vi dra på den derre bystranda eller no. kan spille volleyball og bade masse :D
var der med søs for et par år sida, bada nakne på stranda i byen, rett utafor NRK-bygget :eek: :p

Mila
20-03-05, 15:04
Drar opp denne i dag jeg:)

Noen som har forslag på dvd jeg kan se? Noe spennende på tv? Forlag?... Kjeder meg, er trett og slite. Men kan sove heeeeelt til klokka TO i mårra:D (tror neppe jeg får det til men..:D )

Ikke 50 ord enda nei, nei nei.. får skrive litt til da:D . Skal i grunnen bare slappe av resten av dagen, og godt er det:)

Ha en fin søndag alle sammen

mofe
20-03-05, 15:07
Du kan se den Alexander, eller hva den heter.

Kan du leie? For da kan du jo sjekke ut www.imdb.com - også kan du søke opp favorittskuespilleren din, f-.eks Julia Roberts - også får du listet opp alle filmene hun har vært med i - også kan du gå å låne en av dem. Bra ide, sant? :p

Jeg tror at jeg skal skrive litt til sånn at ikke innlegget blir slettet, det hadde vært kjipt.

Mila
20-03-05, 15:11
Suuuper ide mofe!:)

Ja det er lurest å skrive 50 ord altsåå... skulle tro dem der moderatorne gikk rundt å telte hver innlegg ellerno:p :p

Æsj... Bare formel1 (eller hva de er) på tv 2... ( se på nrk om det er noe spennende der.. SKIIII?! Naitakk:p )

Åsså var det disse 50 ordene da.. Sånn:p

mofe
20-03-05, 15:44
Så hvilke skuespillere liker du da, Mila? :)

Jeg liker Angelina Jolie, Scarlett Johansen, hun dama fra "Amelie"... hm... Nicholas Cage (men bare skuespillet hans.. liker ikke helt typen..).. hm, også kommer jeg visst ikke på flere? Jo, Julia Roberts! Og.. hm.. h an som spilte i den engelske pasienten? Også Kevin Costner..

Kommer sikkert på flere etterhvert :)

Mila
20-03-05, 15:53
Så hvilke skuespillere liker du da, Mila? :)



Julia Roberts, Paul Walker, Vin Disel, Jhonny Depp, .. sikkert flere men hjernen min følger ikke helt med lenger.. er søppeltrøtt:p :p

RUSSEL CROW åsså da.. *hjernen begynner å fungere litt* Og litt Cameron Diaz... menne... nå kommer jeg ikke på flere akkurat nuh.. For hjernen fungerer ikke helt likevel:p

forbaska med disse 50 ordene man må skriver når man ikke har noe mere å skrive om altså:p hehe, Sånn.

Skorpia
20-03-05, 19:58
Lurte du på lengden fra Arendal til Kristiansand. Hmmm. ca 7 mil er det jo,og det går jo ekspressbuss byene imellom.

Eller er det noe jeg har gått glipp av:rolleyes: ???

Må visst skrive litt til for ikke å bli skubba ut.

Jeg er jo bare en Drammenser som er i Arendal-Grimstad -Kristiansand hver sommer med hovedopphold i Grimstad.

Å den byen er bare herlig:) :p :_plystre: :klem:

Mila
20-03-05, 20:03
HEEY vert mye i Grimstad jeg som lita:p :p . Litt nå og da, men mer da jeg var lita, om sommeren.

Tjah... Hva mer skal jeg skrive daa? Må jo skrive noe for ikke å bli sletta:eek: :p

Liker Kristiansand godt jeg, hadde ikke gjort meg noe å komme inn på HiA nei,:D . men får se hvor jeg kommer inn, tiden vil vise... ellernoe sånnt.:)

*teller feblisk ordene, men skirver noen ekstra for å være sikker:D *

Skorpia
20-03-05, 20:47
HEEY vert mye i Grimstad jeg som lita:p :p . Litt nå og da, men mer da jeg var lita, om sommeren.

Tjah... Hva mer skal jeg skrive daa? Må jo skrive noe for ikke å bli sletta:eek: :p

Liker Kristiansand godt jeg, hadde ikke gjort meg noe å komme inn på HiA nei,:D . men får se hvor jeg kommer inn, tiden vil vise... ellernoe sånnt.:)

*teller feblisk ordene, men skirver noen ekstra for å være sikker:D *

Må jeg skrive 50 ord for å svare også? Tror vel egentlig vi er litt på villspor nå,dette er jo 1000 tråden. Dattern gikk på HIA i Grimstad i 3 måneder før hun kutta og fant ut at hun ikke ville bli førskolelærer likevel. Nå jobber hun på REMA og søker seg inn på dyrepleier i Norge,'Sverige,Danmark. Det er nemlig bare 14 i hele norge som blir tatt opp,derfor er hun avhengig av å søke i andre land også:) Hun har bra karakterer men når det er 14 fra hele landet bare,kan det bli vanskelig.

Mila
20-03-05, 20:52
HiA i Grimstad?? *visste ikke Mila*
Åhh, dyrepleier? så gøy, elsker dyr:) . Har også søkt på skole i danmark :), I Hjørring, Thisted og Aalborg. Blir spenneden å se om jeg kommer inn der eller i Kristiansand eller Arendal:) . Er bare å vente å se.:D

Gleder meg vertfall til å flytte bort herfra og til en litt større plass liksom, skjønner meg ikke på noen av ungdommene herfra som nekter å flytte fra dalen.. Jeg vil ut, men ikke for langt borte fra mamma å pappa da, men kommer neppe til å bo HER resten av livet. Å blir jeg sykepleier så må jeg jo nesten bo i by..:rolleyes: :D

mofe
21-03-05, 10:31
Ny dag - nye 1001-tråd-muligheter!!

--

Idag så våknet jeg og var skikkelig kald! Lurer på om jeg begynner å bli syk, men jeg har jo vært litt sånn opp og ned med immunforsvaret og formen de siste ukene, så det er sikkert bare noe lureri.

Ellers så kan jeg jo fortelle at jeg vurderer å dra ned til byen for å gå på Deichmanske, men det er nok litt lurt å finne ut om de har åpent først!

boble
21-03-05, 14:24
ÅHHH,så dårlig samvittighet. Været ute er helt skjønt og det hadde så absolutt vært på sin plass å GÅTT UT! Ja!!

Meeeeen nei. Sitter jo så godt i sofan med laptopen på fanget te-koppen ved min side.
Har vasket og ryddet leiligheten,så litt nytte for meg har jeg gjort,da.
Men det er altså det at jeg syns jeg må ut.Hører liksom med....
Selv om det sikkert ikke blir noe av.
Godt og vite at det kommer en dag i morgen.
Sukk...

mofe
21-03-05, 14:56
Kom deg ut boble!

Kom deg ut i den flotte solen!

La solstrålene falle over ansiktet ditt, og ånd inn D-vitaminene!

Kjenn at kroppen blir yngre, og vakrere - og at du fylles av energi!

Tilbed solen, la solen hele ditt sinn!

... kunne jeg jo ha sagt, men som du så sitter jeg altså inne.. Rart det der, gitt! At man vet at noe er bra for en, men så gjør man det ikke allikevel.. :confused:

boble
21-03-05, 16:09
Det du kunne sagt gjorde at jeg nesten fikk inspirasjon til å gå ut,men så ops..:rodme: forsvant initiativet mitt. Nok en gang!!
Men jeg har satt beina mine utenfor døra,altså. Var jo og hentet minstemann i barnehagen. Så!
Tok selvfølgelig bilen,hadde jo vært for ille om jeg skulle gått.Et sted går grensa!
(Vil nevne at jeg måtte ta bilen da,for jeg hadde dårlig tid.):rolleyes: !! Tidklemma,vettu!!!:høh:

Albertine
21-03-05, 16:17
Shopping, det er fali' det. Sende mor uovervåket på by'n med kontanter og kort, for så å utøve fri dressur i byens overprisede butikkestablisement. Mor har gjort det kun en kvinne kan gjøre, nemlig å bruke masse penger på utrolig kort tid. Tenk, i posene som ble slept hjemover var det faktisk dameklær! Som regel er det barneklær som er hovedfyllet i posene, men i dag var det billige klær som er alt for små. Mor har nemlig tenkt å komme inn i klærne etterhvert. Noe må man jo ha som gulrot.

mofe
21-03-05, 19:23
Visste du virkelig ikke at Grimstad er en større skoleby en Arendal???
De har vel det meste av skoler og dataopplæring mmmm. Er det noe særlig med skoler i Arendal da???:)

Dette er ikke femti ord, Skorpia. Dessuten er det 1001-tråden, så ikke lov å poste to innlegg etter hverandre.

--

Ellers så kan jeg fortelle at jeg har gått på butikken i sinne, og det er jammen meg mye man får gjort på en butikk! F.eks å granske bladhyllene i ett kvarter! Skal jeg kjøpe "bedre helse" eller "iform" eller "CHICA" eller "se&hør" eller "TIQUE!" elller "C" eller "D" eller "her&nå".. i det hele tatt, masse å velge imellom. En tur innom godtehylle fikk jeg også, så nå er det smågodt-kose-seg-tid.

Mila
21-03-05, 20:01
Akkurat nå så atte... kom jeg nettopp hjem fra jobb, puhhhsj for ett stress da!!
Skal sove litt lenge i mårra og jeg:) Så er det på jobb igjen, hehe, vimsa noe volsomt på slutten, STO faktisk 356,- på kassaskjermen atte en kunde skulle ha igjen av penger... men hjernen min kobla det til 536:p :p .. å DET går jo ikke når han betale med en 500 lapp:p :p , men vi lo bare begge to da, så fikk han riktig sum tilbake etterpå:p .

Så tror det snart er leggetid... (neida)

boble
21-03-05, 20:25
Etter litt vurdering frem og tilbake,bestemte jeg meg for å dra og trene. Har ikke kommet
ordentlig i gang med det etter influensa runden.
Hadde minimal lyst men hadde avtale med en venninne,så syns jeg måtte.I siste øyeblikk trakk hun seg,men da hadde jeg fått jobbet opp litt lyst,så jeg dro. OGSÅ VAR DET IKKE NO TRENING. Fordi det er påskeuke.
For noen feiginger. :mad: Her hadde jeg overvunnet meg selv,også feiger de ut. Dumminger!!
Så kjøpte Freia 70% på veien hjem,og kommer sikkert til å spise iallefall halve.
Så var den dagen spolert.:( :(

Mila
22-03-05, 21:38
Kom igjen da folkens! ( drar opp denne i dag jeg).


Hehe, hvorfor må igrunnen alt stress på jobb skje på SLUTTEN?? Bare lurer liksom... for atte det gjorde det i dag nemlig, ingenting som gikk vår vei. En stakkar mann som hadde mista bilnøkkelen:eek: sin, og han skulle til kristiansand! (er ett stykke herfra det ja). Så vi var 3 ansatte + han da som fòr rundt å leita etter denne nøkkelen da... Men det endte med at han fant den i ei lomme på buksa han ikke engang visste at han hadde:p :p :p . Åsså var det tid for å telle opp kassa da, min stemte (takk guuuud for det), men ikke den andre... vi gav opp til slutt så får se i mårra hva som var galt. Endte med att vi var en halv time på overtid:( ... men men, skal heldigvis ikke jobbe kveld i mårra:D

( DETTE er masse over 50 ord det:p )

Skorpia
23-03-05, 14:26
Får prøve meg på en ny en på over 50 ord,og siden Mila er i gang med butikkmas tar jeg opp tråden der. Har vært i masse butikker i dag,bortsett fra på meny da.for det var ingen ledige parkeringsplasser. Sånn er det når alle skal handle i siste liten,var innom Rema Stormarked også,hvor eldstedattern jobber.
I dag skulle hun jobbe dobbelt,fra 7.30 til 21 00. Misunner henne ikke det på en sånn dag som denne,men så har hun fri fram til tirsdag etter det da. Siden hun har frukten når hun starter tidlig slipper hun da hvertfall kassa fram til 1600 da hun skal overta for en annen:)
Men hun skal jo bruke påsken til å ordne med søknader til skoler da
Ha en fin påske alle sammen:klem:

mofe
23-03-05, 23:10
Jeg sitter her og drikker Baileys jeg.. med isbiter i. Det er godt! Lenge siden jeg har drukket noe nå.. lurer faktisk på om Gol var siste gangen. Hm.. altfor sjelden gitt. Drakk litt hvitvin istad også, til tacoen vi spiste - som vi spiste til den påskekrim-saken på tv2. Artig sak. Fint å se på tv. Tv er morsomt.

Og baileys er godt!


(og jammen meg har jeg over 4000 innlegg, gitt!)

Helene
24-03-05, 23:53
Lenge siden jeg har vert her inne nå og tenkte jeg skulle ta meg en tur innom. DE siste dagene har vert hektisk. TG TG TG TG og allter TG og inne mellom alt bråket( om man kan kalle det det. ) har jeg vert innom sverige en lite tur og hamstret kylling og sukkerfritt snop.

Har nettopp sutte meg ned etter 8 timer skift og først nå har jeg internett og faktisk ser deltagerene.. ulempen med å jobbe på kjøkkene..

Maten de spiser her tror jeg ville fått mange av dere til å grøsse nedover ryggen.. kansje jeg senere i uken tar bilde av et såkalt cola tårn. de teiper alle cola boksene de drikker oppå hverandre..

Såg en deltager (sikkert 2 som delte) som hadde 6 KASSER med cola.. altså 24x6 colabokser.. da grøsset jeg litt inni meg, tok en slurk vann og gikk min vei..

men nå skal jeg gjøre mer av det jeg ikke har fått gjort de siste dagene.. surfe rundt på den store vide weben :D

mofe
25-03-05, 00:10
Helene - det er jenta si som ikke lar 1001-tråden i stikken! :lol:

TG ja.. det er slitsomt! Men morsomt :) Har vært der selv en gang (har jeg sagt det til deg før?) Og folk drikker cola og battery om hverandre, og sover 2 timer i døgnet.. snakk om å ta vare på kroppen sin :lol:

Ellerst så kan jeg opplyse om at kjæresten nå plutselig bestemte seg for å bestille mat, så nå får vi indisk på døra om en halvtime eller så :o Veldig sunt liv, altså! :o

sommerfugl
28-03-05, 00:49
Og folk drikker cola og battery om hverandre, og sover 2 timer i døgnet.. snakk om å ta vare på kroppen sin :lol:

apropos sove to timer i døgnet.. tenkte med en gang da jeg var på skoletur i moskva.. ååhhh, var gøy.. :p en flaske vodka, den som koster vel 300-400kr her, kosta 40kr der :eek:
sååeh, vi satt jo oppe hele natta og festa på hotellet og fløy rundt, sovna vel i 5-6tida på morran, og stod opp klokka 7, for å dra på sånne severdighter eller hva de nå heter...?:p
så, ble ca en times søvn hver natt i en uke :o sku sett oss på gardermoen da vi kom hjem, heeelt utslåtte :p

det er også snakk om å ta vare på kroppen sin det :D :p
sov forresten 18timer i strekk da jeg kom hjem :o

mofe
28-03-05, 02:02
Moskva hørtes helt fantastisk ut, sommerfugl! Jeg elsker å reise.. men nå har jeg ikke vært på langtur siden.. hm.. ja, det blir vel snart 3 år siden.. Og før det, så hadde jeg i løpet av tre år vært i hellas tre ganger, mexico en gang, spania en gang, london 3 ganger, irland en gang..

Så det savner jeg utrolig.. Bare det å ha friheten, økonomisk, til å bare "stikke en tur til london" som jeg gjorde da.. eller til spania.. *sukk*

Mila
28-03-05, 10:35
Åhh.. vil å reise, elsker å reise, jeg VIL oppleve USA en gang om ikke så lenge *jeg viiiiill!*
*sukk* Må bare vinne litt i lotto å sånnt.. så kan jeg reise masse..:D Tror jeg skal vinne såpass mye att jeg kan kjøpe meg en leilighet/hus nede på grand canaria ellerno... så kan dere få komme på besøk å greier...:D DET hadde vert tingen det:D Åsså skulle jeg ha reist masse å opplevd verden.. *drømme seg bortevekk*:D

Da får dere ha en kjempefin mandag alle sammen:)

mofe
31-03-05, 11:55
Nå er det IALLFALL blitt vår! Solen skinner som bare det her i Oslo, og det er deilig deilig deilig! :ja:

Det er så rart, for det kommer så mange nye absolutt hele tiden nå, man blir jo nesten svimmel :o Ikke så lett å følge med, synes jeg - men samtidig så er det jo litt gøy også, siden dette forumet er så utrolig fantastisk kjempebra! :ja: Og å spre lavkarbo-filosofien utover det ganske land.. det er bare positivt :)

Tjolahopp!

Aline
08-04-05, 10:24
nå er det jammen lenge siden jeg har skrevet her, gitt :o

dagens tema...? neeeei.... jeg vet ikke...
kanskje jeg skulle skrive om det at jeg ALDRI klarer å komme meg til skolen i tide?
tror jeg bor litt for nærme... venter med å gå til, ja egentlig til timen har begynt...
også henger jeg vanvittig etter i endel fag hvor jeg plutselig sluttet å gjøre noen innleveringsoppgaver... *sukk*

det er jo bare å ta seg sammen og gjøre det, men først må jeg bli ferdig med denne hybel-organiseringsplanen....!

mange tenker sikkert "hvor vanskelig kan det være å få orden på den hybel'a lissom" men jeg har vanvittig mye ting... jeg kunne fint fyllt en liten leilighet, men så har jeg bare en hybel :p

ser nå at jeg kunne fått plass til en komode ;) det tror jeg at jeg kunne ha trengt, men jeg har ikke akkurat råd til å kjøpe en nå... hmm...

tenke litt mere på dette! :ja:

Albertine
08-04-05, 17:31
Sitter her i (ikke) ro og mak, med tre unger hoppende rundt meg. Gleder meg vilt til barne-TV begynner sånn at de har litt mer fokus. Verdens beste mamma, det er jeg det. :rolleyes: Jaja, i kveld skal jeg ut på pub og forsvare korpsets ære i pubquiz. Elsker å leke sånn, selv om jeg ikke vet halvparten en gang. Må ihvertfall lære meg navnet på den nye prinsessen. "Princess Leah". Skikkelig Star Wars.

Mila
11-04-05, 01:04
Nå så får ikke jeg sove vett.. (som vanlig)
Har igunnen ikke gjort så mye i dag, skulle godt har gjort mer. Sto opp i 11 tida, spiste en tullete frokost og gikk opp for å skrive (holde på å skrive SPISE:p ) stil... Og den blei jeg akkurat ferdig med nå i 23 tida:p (Ikke så veldig effektiv i dag kan du si nei..) Åsså har jeg pakka til denne Osloturen da.. *sukk* EGENTLIG så hadde det vert like greit å være hjemme. For denne turen er IKKE særlig gjennomtenkt:p , eneste som er skikkelig bestem et at vi skal på teater, (nattergalen).

Ha en fin uke!

:klem:

mofe
11-04-05, 23:01
Herregud som jeg lo da jeg leste denne!!

http://www.dagbladet.no/dinside/2005/04/11/428572.html

Det der er noe for meg, altså! En løpende vekkerklokke!

Jeg er som hun i artikkelen, hver gang mobilen ringer om morran, slår jeg på snooze. Også når det ringer flere ganger, så slår jeg den av, "fordi den er så irritererende".. og da har jeg jo helt glemt at det er et POENG med at den ringer.. nemlig at jeg skal OPP!

:rodme:

Er det mange nok ord nå? Ikke? Orker ikke telle, men nå regner jeg med at det er det iallfall. trall trall trall.

Mila
20-04-05, 16:03
Jada MofeMasa:p Får skrive noe jeg da siden andre har glemt det bortevekk.. (eller...?:D )Men har Mila noe å skrive om? Neida, for hun ligger bare i senga si i dag hun, vondt i magen å sånnt. Men har tenkt å surre meg en tur ut med kameraet å kikke senere.. er så fint vær:D Mila liker fint vær hun, det er så koselig med sol og varmt.

Dette er 50 ord, så det så:D

:klem: til alle som vil ha

mofe
21-04-05, 13:34
Idag våknet jeg av en humle!

Og ikke hvilken som helst humle... denne var GEDIGEN!! :eek: :eek: Jeg tenkte som først i halvsøvne at "snille humla den klarer å finne veien ut selv, den!"..

Men neida. Den surret og summet og sulla rundt, og slo seg selv mot vinduskarmen.. Bzzz.. *bomp bomp* bzzzz.. Og jeg ble jo helt skrullete av det, kanke sove med en humle surrende! Så jeg sto opp, i trusa, og grep nærmeste mordvåpen (KK kan brukes til så mangt). Og slo mot gardina. Og slo sånn at gardina gikk til siden, og hele verden kunne se meg i all min naturlighet. :rodme: Etter ekstremt mye om og men, så fikk jeg den endelig ut.

:)

Mila
21-04-05, 13:53
:eek:En humle? *hate hate humler*:eek:


Nettopp kommet hjem fra skolen jeg nå, så nå må jeg lese psykologi... (jippi..)

Det er så fint vææær:D *elske fint vær* så vi skal grille til middag senere:D yeey! Åsså skal jeg sitte barnevakt, :) Lese til psykologiprøven mens jeg sitter barnevakt kanskje? Ungene sover så:D , på skolen i dag har jeg bare surra og sosa rundt egentlig... Sitti UNDER pulten i norks timen (russeknute), bare susa i historietimen osv osv...:cool:

:klem:

mofe
16-12-05, 13:45
INGEN innlegg siden mai altså?

Klarer vi 1001 innlegg i år, på samme måte som vi akkurat klarte å tikke inn 1000 innlegg på 1000-tråden i fjor? *huske tilbake til nyttårsaften i fjor, i femtiden på ettermiddagen.. skikkelig dugnad!!* :lol:

Areola
16-12-05, 14:09
Jeg kan godt bidra litt jeg!
Nå var jeg redd en liten stund her at tastaturet mitt klikker, det stopper opp og vill ikke skrive.jeg kan jo
..begynne p åen ny setning hver gang det nekter å skrive, slik at dere ser mitt
... über irriterende problem. de
..t varer ikke lenge, men ødelegger jo litte
..granne, kan man si. nå skal jeg
..uansett snart på jobb, så jeg får håpe det ordner seg når jeg kommer tilbake
....ved halv ti-tiden.


:rolleyes:

Helene
16-12-05, 15:59
tastaturet mitt er ikke helt greit fortiden det heller.. hver gang jeg skal skrive fort streiker space knappen og alle ordene kommer i ett, det er ikke spesielt kult..

nå er det fredagskveld og huset ser bomba ut.. helgen er hektisk og jeg bør kansje ikke sitter her og ikke skrive noe.. men jeg er fan av denne tråden så jeg må bidra litt.

mofe
16-12-05, 16:07
Areola: herregud så irriterende! Jeg blir jo skrullete bare når en av tastene henger litt.. :o

Helene: apropos bomba.. Du skulle vært her! :lol: Vet ikke om du så bildet av badet mitt i journalen? Det er ganske så representativt for hvordan resten av hybelen ser ut.. :P

Minner meg på at jeg må rydde litt, søster skal komme og overnatte her i natt. Sist hun var her sa hun ingenting om rotet en gang, hun bare sååå på meg.. :o

Mila
16-12-05, 21:05
Får bidra litt her jeg å da ;)

Akkurat nå er jeg kjempetrøtt, ikke bare litt trøtt liksom, MEN KJEMPETRØTT, helt tom. Men ikke på en vond måte som før, er bare sliten pga jobb og sånnt nå, ikke pga andre ting, så når man ser det på den måten så er det greit liksom, att jeg er kjempetrøtt... uff.. haha, åsså har katten klart å tygge av ledninga til øreproppen min... hihi, så har bare en ørepropp nå når jeg skal høre på musikk... paah, tullepus.. :ja:

Areola
16-12-05, 22:04
nå er jeg spent på om tastaturet virker! prøvde å skrive noe her i stad, men jeg måtte restarte maskina, gitt.. Men det ser jo jaggu ut som at dette går. juujuu! Nå ser jeg på historien om märtha i farta, og finner det merkelig nok interessant. Jeg har aldri klart det ordet der.. interessant. intressant. jaddamm..

mofe
16-12-05, 22:10
Märtha! Juhuu! Det må jeg se på! :ja:

Ellers har jeg ikke så mye å bidra med altså. Jeg gleder meg til jul da, det gjør jeg, så absolutt. Pepperkaker og gløgg og lutefisk og pinnekjøtt og ribbe og stuffing og... yum yum. Og pakker da, ikke minst. En gang da jeg var liten, så fikk jeg 37 gaver! Nå er det mere 10 stykker. Syns det er lite jeg da. Men det er vel sånn at man har blitt voksen når man får få gaver. Men blir glad da! :ja:

Mila
16-12-05, 22:14
Jeg lurer på om Nemi tror hun er usynlig ellerno.. hun ligger vertfall nesten oppå laptoppen og glor... :p .. søtnosa mi si :love: uff jeg burde sooove... men men.. Jeg ser bare på tv nå jeg.. og fryser på beina.. *hutre* hm, vil jeg på jobb i mårra? :nei: må jeg på jobb i mårra? :ja: hvorfor vil jeg ikke på jobb i mårra: fordi jeg VET det blir stress....:o

Areola
16-12-05, 22:23
Katter er så søte når de er små. Kattunger heter det vel ;) men jeg er ikke noe katteperson egentlig. de er så høye på pæra. åååå! nå var kaizers littegrann på tv'en når harald var trommespiller på en konsert til kaizers. kaizers orchestra altså. jeg liker kaizers orchestra jeg. har vært på 1.. 2.. 3. 4..5..6..7.. kanskje 8 konserter. . på to-tre år. det vil jeg ikke si er så værst. jeg vil gjerne på en til. minst. men nå må jeg på do. og ha en røyk. ikke nødvendigvis samtidig.

nøtta
17-12-05, 10:40
Får vel bidra litt jeg og da :D

I natt frøys jeg så fælt at jeg fikk helt vondt, og måtte stå opp kvart over ti :eek: okey ikke så ille da men jeg hadde liggget våken i tre kvarter først :rolleyes: jaja men da kom jeg meg opp i hvertfall ;)

I dag MÅ jeg få kjøpt julegaver, mange !! ellers blir det nok en liten krise ja :o

jaja ut på kjøkkenet og lage seg smothies :cool:

mofe
17-12-05, 10:44
Nemmen nøtta da, hvorfor frøs du sånn da? Begynner å bli syk ellernoe sånt?

Jeg hadde søster på overnatting idag - og hun fortalte at de hadde hatt ran på butikken i går!! Var to fyrer, den ene latet som han trengte masse hjelp, mens den andre hadde gått bak kassa og åpnet den med en universalnøkkel! (At DE finnes er jo et kapittel for seg da men..).. Sjefen hadde sett det, og dyttet fyren, som ga fra seg pengene, og løp.. Sånn passe dramatisk. Men skummelt da!

Idag skal jeg bare kose, og bli frisk! Kjenner at det er deilig at jeg er hjemme fra jobben i dag også :ja:

Helene
17-12-05, 10:49
Jeg lurer på om Nemi tror hun er usynlig ellerno.. hun ligger vertfall nesten oppå laptoppen og glor... :p .. søtnosa mi si :love: uff jeg burde sooove... men men.. Jeg ser bare på tv nå jeg.. og fryser på beina.. *hutre* hm, vil jeg på jobb i mårra? :nei: må jeg på jobb i mårra? :ja: hvorfor vil jeg ikke på jobb i mårra: fordi jeg VET det blir stress....:o

når jeg leste dette tenkte jeg MÅ strikke ulltøffler til Mila, for kort tid til jul.. *sjekke bursdag* for langt tid til bursdag.. må ikke være noe spesielt.. vi får se etter jul... kansje Mila får et par tova ulltøfler i posten..

Puser er skjønne når de vil ha kos eller oppmerksomhet, elstepusen her i huset prøvde seg i går.. opp på pc pulten, stå foran skjermen, hoppe opp på svigermor, klyve opp rund halsen, holde seg fast med kjørene,leke med smykke, også ser han på deg med "KOS MEG!" øyner.

mofe
17-12-05, 10:53
Ååh.. jeg haaar så lyst på kattepus! Drømte om det i natt igjen. Et nydelig herlig nøste som baare vil ha kjærlighet - tenk så deilig! Så fort jeg jobber fulltid igjen, skal jeg få egen leilighet, og sporenstreks skaffe meg katt! Men er ikke helt sikker på hvor lurt det er å ha i byen da.. og vil ikke ha innekatt heller.

Men jeg kan jaffal være sånn faddergreie for kattepuser som trenger midlertidig hjem! :ja:

Helene
17-12-05, 10:59
Jeg og har veldig lyst på en egen pus, har egnetlig en som bor hos mamma, men får ikke lov å ha pus her. Synest det er teit. hvorfor får hun ha 3 i overetasjen og vi ingen? :( begge to har veldig lyst på en. Hadde vert fint med litt selskap når han ikke er hjemme.

Nå skal jeg snart pakke, så skal vi reise på hotell, skal på julebord i natt er ikke mer en 30 min med bil herifra. men greit å slippe å reise hjem.

Areola
17-12-05, 13:10
Å, endelig er det skrevet noe her! jeg var skikkelig pratesyk i går, men iiiiingen skrev noe her....:( Nå er jeg selvfølgelig ikke så veldig pratesyk lenger. jeg var oppe sent i går, helt til tre. sto opp for bare litt siden. jeg som hadde tenkt å dra på juleshopping i dag.. men nå har jo nesten hele dagen gått. også vil jeg egentlig sove mer. æsj.

Mila
17-12-05, 15:49
OOoo... tøffler:D

Hum, jeg har skamvondt i føttene... er sliten som fy... men pus gjør dagen bedre :love: *Gla i pusa si* HM.. 50 ord ja, skal ikke alltid være lett det da... *telle* har noen ord igjen ja.. ser på tv.. hånball på i bakgrunnen.. skal sove tidlig i dag... stikker til kristiansand igjen i mårra... :ja: opp tiili for å kjøre til togstasjonen.. spennende.. sånn, da hadde man brukt over 50 ord hvertfall...:p

mofe
17-12-05, 16:07
Hvorfor har du så vondt i føttene da, Milami? Det er jo ikke noe lurt! :nei:

Jeg har sova fire tomer jeg da. Var visst ikke helt frisk enda nei. Drømte masse da.. faktisk om han ene securitasvakten som jeg fakket en tyv sammen med her for noen uker siden. Tihi. :P

Var på butikken i stad og kjøpte meg eplesyltetøy. Fyyyyy så godt! Farlig godt, altså.

Hm. Lurer på om jeg skal kjøpe meg denne Bedre uten brød-boka. :ja:

Mila
17-12-05, 16:13
næi altså... veit det ikke er lurt å ha vondt i føttene da... :p har vondt fordi... vet ikke?:p bare har det liksom vel...

Hmm, denne katten er noe for seg selv.. Hohoo..:p aldri gjort det før men i dag ble øreflippen min sutteklut:eek: haha, bare litt da, stokk til så hun hoppe bort...:p dakar lille :love: aaww... hun ligger her oh har labben på kinnet mitt :love: sovner snart gjør hun å.. :love:

mofe
17-12-05, 16:20
Fryser du på føttene da? Du skulle hatt de tøflene vi har på jobben, du :ja:

Hvor gammel er pusen din blitt nå? Har den begynt å være ute enda, eller er den bare innekatt kanskje? Og har du tatt ormekur? *pekefinger* ;)

Forresten, det er jente? For at husk å begynne med p-piller tidlig nok, vi gjorde ikke det, og pus ble fort mamma selv :( Men p-piller for katter er veldig ususnt da, mange som får kreft av det - så hvis du ikke vil ha kull på henne så kanskje du skulle sterilisere henne?

*pludre*

Jeg vil åååå haaa puuuuuuuuuuus! :o

Mila
17-12-05, 17:08
Hmm.. hun er vel 13-14 uker nå ellerno... Nei hun har ikke vert ute enda nei :) kommer nok ikke til å slippe henne ut heller før jeg tar henne til krisitansand heller.. blir i januar det da :)

Ormkur skal hun få :ja:

Yepp, er ei jente ja :) må nok begynne med p-pille på henne når jeg begynner å slippe henne ut ja.. får ta det når den tida kommer... :ja:

Pusen min er det vakreste som finnes :love:

Areola
17-12-05, 17:11
ÅJ!
Nå har det vært action her!! Jeg og kjæresten skulle dra på butikken. men plutselig hørte vi høy, brannalarmlyd fra en av nabohusene:eek:
vi stoppa opp, og plutselig kom naboene ut og sa de brant i oljefyren! (vi så ingen røyk, men det lukta litt) det var ikke så mye vi kunne gjøre, de hadde ringt brannstasjonen, og de var på vei, og det var andre inni huset også. så vi kunne liksom bare stå der og vente... vi bor alle sammenb nederst i en SKIKKELIG bratt, liten vei, så vi gikk øverst etter en stund, for å vise brannfolkene hvor huset var. og de kom. 2 brannbiler, en sånn bil med vann, politifolk og ambulanse :eek: vi viste hvor huset var, og det var jo ikke snakk om at de fikk bilene ned den lille veien. jeg tror brannen var under kontroll, for de ga ihvertfall beskjed om at røykdykkeren kunne kle av seg igjen. de gikk ut igjen ganske fort, så det var vel sikkert ikke så stor brann.. men det var skummelt, selv for oss.....

mofe
17-12-05, 17:22
uæææh, skummelt da Areola! Bra at det ikke ble noe mere brann :ja:

Sitter og ser på Animal Planet jeg, om store kattepuser, løver og leoparder og litt sånt. Søøte :ja:

Jah. Femti ord. Gah.

Jo, inatt drømte jeg at keiseren av kina hadde et armbånd på seg, og det var en skinnsnor med rosebudsalve-krukken oppå. Som en klokke nesten. Snodig drøm.

Tror jeg drømte noe om jobben også.. Joo - at de drev og bygde ut doen, også så jeg ikke at den ene veggen var slått ned før jeg satt der med buksene nede.

Så det så.

Mila
17-12-05, 23:44
Da skal man sove... forid man skal opp tidlig og reise til kristiansand... åsså må man lese.. og lese... og lese... hele søndagen, og mandagen.. men tar en liiiten pause på mandagen og raser avsted til byen en tur... en siste del av en julegave... :ja: må få gjort det da... kan ingen andre dager... :nei: for reiser hjem rett etter eksamen på tirsdag.. jobbe onsdag.. lyst til å jobbe? nei...:(

Tricky
18-12-05, 00:00
åååå! nå var kaizers littegrann på tv'en når harald var trommespiller på en konsert til kaizers. kaizers orchestra altså. jeg liker kaizers orchestra jeg. har vært på 1.. 2.. 3. 4..5..6..7.. kanskje 8 konserter. . på to-tre år. *Ler for seg selv!*:p Jeg var på nachspiel med dem etter at de hadde spilt på trippelkonserten under Uka. Klokka var vel begynt å nærme seg dagen derpå og man kan vel si at jeg begynte å se litt uklart..:rolleyes: :cool: Når jeg våknet senere på dagen var det med et rykk i det jeg kom alt det jeg hadde fått meg si!! "Åååå dere er så kule, dere var kulest, jeg synes dere er så utrolig kule(...)" (!!!!!) Jeg FORAKTER vanligvis sånne fnisete fans som bare blir teite når de møter kjente mennesker :o :o :p

mofe
18-12-05, 01:12
*Ler for seg selv!*:p Jeg var på nachspiel med dem etter at de hadde spilt på trippelkonserten under Uka. Klokka var vel begynt å nærme seg dagen derpå og man kan vel si at jeg begynte å se litt uklart..:rolleyes: :cool: Når jeg våknet senere på dagen var det med et rykk i det jeg kom alt det jeg hadde fått meg si!! "Åååå dere er så kule, dere var kulest, jeg synes dere er så utrolig kule(...)" (!!!!!) Jeg FORAKTER vanligvis sånne fnisete fans som bare blir teite når de møter kjente mennesker :o :o :p

:lol: :lol: :lol:

-

Forresten, har dere hørt teksten til Ahas "Celice"?? Den er jo skikkelig sado, da!

It's in the way you hurt me?
It's in the way you teach me?

Fysjom, asså! :cool:

Sitter her og tar liksom manikyr jeg da, siden jeg skal på jobb imorra. Men jeg tror at jeg nok ikke skrudde korken igjen skikkelig, sånn den hadde blitt tykk. Jeg tok oppi litt neglelakkfjerner, men litt for mye, så nå er den jo skikkelig tynn da..

Akk!

Mila
18-12-05, 13:17
Jeg er i kristiansand. :) deilig, heeelt alene, pus ble igjen hjemme siden jeg skal tilbake igjen allerede på tirsdag.. Nå ser jeg på tv.. og psyker meg opp til å lese videre på samfunnsvitenskapen... :ja: noen som har noe motivajon og lesekonsentrasjon til salgs?:p Hmm... huska nå vertfall å ta med meg mobilladeren denne ganga:p pleier å være en stor fordel å ha den liksom på en måte...:rolleyes:

mofe
18-12-05, 19:13
Jeg er i kristiansand. :) deilig, heeelt alene, pus ble igjen hjemme siden jeg skal tilbake igjen allerede på tirsdag.. Nå ser jeg på tv.. og psyker meg opp til å lese videre på samfunnsvitenskapen... :ja: noen som har noe motivajon og lesekonsentrasjon til salgs?:p Hmm... huska nå vertfall å ta med meg mobilladeren denne ganga:p pleier å være en stor fordel å ha den liksom på en måte...:rolleyes:

Er lille pusen alene hjemme? Daaaakar. Tør du det, altså? Jaja. :)

Jeg er kommet hjem fra jobb, vi gjorde det skikkelig bra idag! Flinke var vi, selv om den ene måtte gå hjem for hun ble syk. Gjett hvem som ringer imorra og spør om jeg kan jobbe da.. Hmmm :cool: Men jeg tror rett og slett jeg ikke kommer til å høre at telefonen ringer. Er så innmari tett i øra vett.

Mila
18-12-05, 19:42
Alene:eek: :eek: nei er du GAL? Både mamma, pappa og broren min er hjemme...

Nå skal jeg snart legge meg, er trøtt.. og lei, og jeg vet ikke hva... hm, der datt alt ut av hodet mitt... av det jeg skulle skrive liksom:p typisk..

Har visst spist pizza i dag jeg...:rolleyes: ups..:p vakke min feeeil.. eller jo.. var jo det. var jo eg som spiste..:p

mofe
18-12-05, 19:49
Åh, det var bra da.. Synes det hadde vært litt uansvarlig å ha katten alene hjemme, liksom.. :o

Pizza? Sitter og spiser grandiosa selv, jeg.. :p

Nå har vi litt over 800 innlegg igjen på denne tråden.. Og det er hm.. 12 dager å gjøre det på? Det bliiiir... 68 innlegg hver dag det! Det må vi klare synes jeg! :ja:

Helene
18-12-05, 19:59
tja, vet ikke helt om vi klarer det jeg.. da må vi jobbe skikkelig godt hvertfall..

kom nettopp hjem fra mamma.. med mamma sitt visa kort i vesken,skulle handle for henne og så glemte jeg å gi det tilbake. så nå må jeg en tur til bergen i morgen.. jaja, har gjort avtale med thomas at jeg kjører han på jobb til kl 7 og så har jeg bilen hele dagen. lettere det enn bussen.

tror jeg har mista bussen 10 ganger bare siste uka.. går så mye tid vekk til det... er helt ekstremt.. verste jeg har gjort denne uka er 2busser på rad. og disse går bare hver 30 min. så nårjeg hadde mistabuss nr 2 gikk jeg..

mofe
18-12-05, 21:03
Joooo, klaart vi klarer det! Vi må bare spre det glade budskap, så flere bidrar! :ja:

Sitter og ser på ekstrem makeover, home edition.. ekstrem oppussing heter det vel på norsk kanskje. Det er så koselig! :ja:

Mamma og pappa var forresten innom butikken i dag, mamma fikk seg flotte Gabor-sko (forvøvrig et veldig veeeldig bra merke), som egentlig kosta 800, men så fikk hun prosentene mine, da var hun fornøyd da! :)

Også hadde de med pepperkaker til meg - jeg ble så glad! :ja:

Mila
18-12-05, 22:39
Jeeeg får som vanlig ikke sove... jaddam.. netter er noe herk.. prøvde i stad å lage noen julekort fordi jeg gav opp å prøve på og sove, men det var litt misslykka det også... fordiatte tankene var litt på bærtur så endte med att hobbyknivne ble litt hissig... merka jo att jeg skar meg, men trodde ikke det skulle blø så innmari...:eek: var ikke store kuttet, åsså var det ved neglebåndet av alle steder, men joooda, det blødde det.. noe enormt også.. heeele julekortet full av blod gitt...:o så da gav man opp DET også.. så nå sitter jeg her..

mofe
18-12-05, 23:49
TulleMiiila daa :klem:

Jeg har nettopp sett filmen how to loose a guy in ten days. Såå søt film da, selv om jeg merker at jeg har litt lyst på kjæreste jeg også :ja:

Etterpå tenkte jeg at jeg skulle se monster in law, den har vel ikke fått strrrålende kritikker, men er litt sucker for romantiske filmer for tiden - også er det jo litt tidtrøyte også da :ja:

Mila
19-12-05, 00:01
tulleMila? neeinei..? Mila er serriøs...

Mja.. nå vurderer jeg å prøve å nerme meg hobbykniven igjen.. må få ferdi det julekortet...:p burde legge meg, men når jeg ikke får sove så er det jo ikke noe vits er det vel? velger å svare på det selv og mitt svar er: Neeh.. ikke noe vits det mila... gjøre mye annet heller... sove er oppskrytt... :ja:

:o

Areola
19-12-05, 00:09
jeg burde virkelig ikke ha noe slags problem med å sove i natt, da jeg har lagt meg ved 3-tiden to dager på rad nå. men så har jeg jo samtidig sovet til laangt på dag. jeg liker ikke å legge meg. eller å stå opp. men når det gjelder det å legge seg, er det fordi jeg synes det er så kjedelig å ligge der å prøve å sove. men når det gjelder det å stå opp, er det fordi jeg eeeelsker å ligge og sove, og så våkne, opptil flere ganger... det

mofe
19-12-05, 00:22
Nå skravler du fælt Areola! :lol: (Du kan gå inn og endre innlegget, og slette - øverst til høyre i innlegget ditt )

Men du Mila - sover du nok, eller sover du for lite, og er det det å sovne som er problemet, eller er det å holde seg i søvn som er trøbbelet? *mofe har hatt søvnproblemer mange ganger* :ja:

Litt vondt i hodet jeg. Liker ikke vondt i hodet. Men det er nok fordi jeg ikke har drukket nok. Drikke vann er lurt.

Mila
19-12-05, 00:33
å sovne...:o skulle vert sånn en "skru av ALLE tankene " knapp.. :ja: hadde vert lurt... :rolleyes:

BARE søppel på tv joo... *sutre* setter på en cd heller :ja: tror jeg.. visst jeg gidder å skifte cd i dvd spilleren.. neeh, det får heller være..

savner pusa mi jeg nå.. men hun har det sikkert fint hjemme med mamma og pappa... dem skjemmer henne helt bort :eek: triller begge to rundt lillefingeren... :love:

mofe
19-12-05, 01:33
Du har ikke prøvd sovemiddel - som hjelper kun på innsoving, og som ikke gjør deg groggy etterpå? Hadde kanskje vært lurt for en periode?

Jeg tenkte å legge meg nå. Imorra er det lønningsdag, så da blir det nok litt juleshopping. Har igjen til søster og bror, og er komplett blank på hva jeg skal gi.. Men - ingen jul uten at jeg ikke har kjøpt alle julegavene før lillejulaften :p

Helene
19-12-05, 06:11
Jeg skal og på shopping i dag.. siste presangene og litt annet.. har ikke så mye penger men har pittelitt... har stått opp nå for å kjøre min kjære på jobb så jeg kan få ha bilen. Litt lettere å shoppe med den når man ikke bor i sentrum. er litt avstand mellombutikkene her.

sitter og å nyter en skive nybakt brød. (vet det ikke er lavkarbo) å så godt det er med varmt ferskt hjemmebakt brød når man først skal spise det :D

Areola
19-12-05, 12:48
slik. jeg vet virkelig ikke hva som hendte. også trodde jeg at bare moderatorer kunne slette innlegg. men da lærte jeg meg noe nytt i dag også, altså det at jeg kan slette innlegg selv også. bah. i dag skal jeg til legen. også skal jeg på juleselskap i kveld. også vil jeg ha all-bran til frokost, men vi har ikke melk. jeg får forøvrig lønn i morgen, og kan begynne gavehandlingen da.

Mila
19-12-05, 12:53
jeg spiser druer og mandaringer... skulle liksom på butikken å kjøpe meg noe fornuftig... kom tilbake med: Druer, mandaringer, pepsi max og julehefter... jommen sa jeg fornuftig...:rolleyes: :p ER så utrolig typisk meg...:D men men, jeg liker å virke som jeg er fornuftig og bare snill og uskyldig, men er ikke bare det altså...:D hehe. Nå er jeg lei.. vil bare hjem og jobbe.. og ha fri julafta, 1 og 2 og 3 juledag:D juppiduu:D

mofe
19-12-05, 16:11
Mandariner er jo såå godt da, Mila - jeg har fått helt dilla selv :ja: Var på butikken nå og kjøpte 20 stykker.. er så deilig å ha med på jobb, og stå og snope bak kassa :p

Ellers så kan jeg nå informere at det har kommet endel snø her oppe på Bjølsen, og julestemningen sniker seg inn, sakte men sikkert!

Mila
19-12-05, 16:36
Julestemning har jeg faktisk ikke... Gleder meg mer til at jula er over jeg.. enn til selve julaften... men men, kanskje julestemninga kommer etterhvert? håper vertfall vi får snø.. visst ikke blir jeg suuuur... ingen snø = null julestemning hos meg vertfall... Så sånn er det.. *klage:p *

NÅ spiser jeg jordbær med fløte påå.. nam:D

mofe
19-12-05, 17:05
*synge "jinglebell" for Mila* ;)

Fikk nettopp mail på at sola snur i overimorra - deeet skal bli deilig det :ja:

Hm - når jeg tenker etter.. er det ikke "rart" at vintersolverv og julaften faller på samme tid? Hm.. Kanskje ikke julen har noe med Jesus å gjøre i det hele tatt? (Dvs.. det har det vel ikke vært de siste 50 åra uansett..)

Helene
19-12-05, 17:24
Nå har jeg fått handla inn de siste julepresangene.. men jeg har en følelse av at thomas slipper veldigbillig unna i år.. jeg kjøper,jeg pakker, jeg tenker ut.. og jeg BETALER mesteparten avde.. mens han kjøper seg ting og tang til seg selv *gå gjennom kontoen og ta et oppgjør*

mofe
19-12-05, 17:29
Julegaver ja. Må finne på noe lurt til søster og bror. Søster reiser til USA igjen i jannuar.. Kanskje jeg kan gi noe anledning det? Som hun virkelig får bruk for?

Hm.. Vet hun ønsker seg mp3-spiller.. kanskje det kunne vært noe? Noe som koster under 500... *titte rundt på nettet*

Til bror har jeg også lyst til å kjøpe noe spesielt - har liksom kjøpt klær til han de siste 4-5 årene..

Mila
19-12-05, 17:38
Traaallalaa... hm, dæven så varmt det skulle være her daaa.. *svette* men på beina er jeg kald:p typisk..

Er ferdig me alle julegavan for leeenge sia..:D takk og lov, hater sånn siste liten shopping... da blir det ofte lite gjennomtenkte gaver for min del... hehe.

mofe
19-12-05, 17:41
Hva med et fotbad, Mila? Det er lurt vettu :ja:

Nå har jeg funnet den perrrfekte gaven til søster, mp3spiller fra Elkjøp til 400 kroner! Hun har lånt min masse i høst, og er helt frelst :) Så det blir bra, tror jeg :ja:

Så gjenstår det bare bror da.. Farmor har jeg bestemt meg for å gi saueskinnstøfler - tror hun blir veldig fornøyd av det :ja:

Helene
19-12-05, 18:59
nå har jeg ordnalitt opp i presang tingene.. fikk litt penger hvertfall.

nå sitter jeg å strikker på siste par med tøffler som må være ferdig til jul.. så kommer Mila sine..

Hvilken farge like du vennen?

kansje jeg må strikke til meg selv og.. jeg har et par røde.. men finner bare en

mofe
19-12-05, 19:08
Jeg må lære meg å strikke, altså. Har sånne tova tøfler selv, og de eeer så deilige! :ja: Også innmari fin gave å gi, da.

Sitter og ser på animal planet jeg, det er så koselig!

Også spiser jeg lapskaus, sånn ferdig-greie fra fjordland.

Også må jeg bare på at det blir femti ord da. Viktig viktig viktig. Trall trall trall trall.

Fint med fri idag. Bli ordentlig frisk.

Mila
19-12-05, 19:15
Ooh? serriøst? tøffler? meg? farge? hmm.. liker blå jeg :ja: og svart.. :ja:

Pokkers 50 ord altså... *tenke hardt*

Nå ser jeg på tv.. eller ser og ser, den står på i bakgrunnen, jeg å ei fra klassen diskuterer og deler litt eksamensgreier i siste liten...:p litt latter og greier her for hun sendte litt feil dokument...:p fort gjort. 50 ord nå? sikker. orker ikke å telle...:cool:

mofe
19-12-05, 19:32
Nååå sitter jeg og ser på discovery science - og det er om sukker og insuling, og for første gang har jeg skjønt det - insulin må til for at sukker skal nå inn i cellene! Aldri skjønt det jeg.. Så det er derfor diabetikere tar insuling, fordi at sukker skal komme inn!

Men så tenkte jeg, at går det an å få alt for mye insulin, sånn at man får for masse sukker inn i kroppen?

Hm. Dette må forskes på altså.

Helene
19-12-05, 19:33
blå og svart liker jeg og.. strikka blå tøffler til besteveninnen min, i blåspettete lysblå og mørk blå og svart i en tråd, ble kjempestilig! hadde litt tråd igjen så da ble det en sminkeveske til henne og.. nå har jeg kommet godt i gang med første tøffel. går fort.. ca 1kveld på hvertøffel på damestørrelse.

Mila
19-12-05, 20:04
akkurat nå lager jeg mat...:D ikke direkte lavkarbo mat men det er nå vertfall mat da...:cool: :o hm, så står tv fremdels på i bakrgrunnen.. åsså savner jeg nemi masse...:( men får se henne igjen i mårra... sikker på at hun har rasert hele stua eller noe, mamma nevnte vertfall noe om att den orkanen min var rundt å lekte da jeg snakka me ho i stad:rolleyes: orkan? min lille søte snille pus? neeheida..:cool:

mofe
19-12-05, 21:21
Heeldige Mila :ja:

Jeg sliter med å finne transport hjem lillejulaften.. Kommer ikke hjem i tide til middagen og sånt, kjipe greier. Men, men. Sånn blir det vel etterhvert som man vokser opp og får seg jobb og forpliktelser. Akk.

Jeg driver og prøver og rydder litt her nå, har så utrolig mye stæsj her som jeg jo egentlig aldri bruker. Ikke dumt å stue bort.

Helene
19-12-05, 21:36
jeg tror jeg skal rydde i morgen, ta julevasken,og bake kakemenn. har jo ferie nå og blei ferdig med shoppingen i dag.

nå har jeg kommet halveis i første tøffelen.. går fremmover, sitter å ser på film mens jeg strikker, er jo ikke noe på tven for tiden..

jeg prøver å få thomas til å like hjemmebakt brød.. men han klager hver dag.. men i kveld var det vist godt. bare ikke før i dag.. merkelige greier

Tricky
19-12-05, 22:57
tom i hodet...
-
-
-
-
-
-
-
-
om, skal vi se *teller* 14 timer har jeg juleferie!!!!!

siden jeg fikk klager på antallet ord i det oprinnelige innlegget følte jeg for å legge til et par..

nå er det gått *teller* ........... 18 og en halv time siden jeg forberedte meg på juleferie over her. Det viste seg at jeg ble ferdig en og en halv time før tiden. *Praktisk med multiple choice*. Nå er jeg, om det går an, ennå tommere i hodet enn i går. Fulgte like gjerne opp eksamen med et 3 timers intensivt møte.. hu hei.

Nå skal jeg rydde og vaske litt. Må skrive liste først bare :) Og så blir det opplegg i kveld ja, men egentlig så trøtt! Lyst til å gå på kafé og drikke rødvin, blir sliten av å TENKE på fyll og tull... hmm. lalalalalala

Mila
19-12-05, 23:04
*lei*

*vondt i hue*

*trøtt*

*får som vanlig ikke sove*

Himmel å hav... lurer på hva husvertene mine driver med... river ned huset?:eek: hmm, høres ut som det, enten det eller storrengjøring...:p kl 23 på kvelden:eek: i allverden...:rolleyes: jaja.. ikke noe morro på tv heller... hmm..

lekt med photoshop i dag da.. :ja: morro.. :ja: å laga og sendt ett julekort.. mhmm...

mofe
19-12-05, 23:08
tom i hodet...
-
-
-
-
-
-
-
-
om, skal vi se *teller* 14 timer har jeg juleferie!!!!!

For få ord, Tricky! Minst 50, vett! :cool:

Nå har jeg vært på butikken, og jeg tror at jeg har funnet måten å ikke bruke penger på tull og tøys, sånn at jeg ikke har penger til skikkelige ting når det er de siste dagene føør lønning. Fylle fryseren, og skapene med mat! Kjøpe inn ting jeg veet jeg kommer til å trenge den neste måneden, som f.eks dopapir og sjampo og deo. Nå kjøpte jeg meg masse hermetikkchampignonger, 5 (!) spaghettisausposer, 1 pose spaghetti, og 2 brød (puttet i fryseren). Ja, også 4 leverposteibokser.

Mila
20-12-05, 06:26
Jeg er trøtt... skjønte IKKE hvorfor vekkerklokka absolutt skulle ringe i dag:p skulle til å snu meg å sove igjen, men det hadde sikkert ikke vert noe lurt... Nå skal jeg spise noe frokostmat, så komme meg på bussen til skolen sånn i 08.00 tida... kanskje litt før også.. en ide å finne bygget jeg skal ha eksamen i kanskje... for har ca null peiling på hvor DET ligger...:p typisk...

Sååå ehjah.. på tide å fungere nå ja...

Helene
20-12-05, 10:42
I dag MÅ jeg rydde huset.. hvorfor skal det være så vanskelig?? det er ikke så gale når jeg først begynner... men så er det det å begynne og da.

nå sitter jeg å instalerer et program så jeg kan lage ny hjemmeside.. tenkte å lage enjulehjemmeside :D så var det det å lage en ny etter jul igjen.. men det er jo litt gøyt og da.

nøtta
20-12-05, 11:56
okeyyyyy !

I dag skal jeg rydde kjøkkenet, vaske kjøleskapet og bake litt med lille bruttern ! Hm jeg tror jeg først rydder og vasker, så går jeg i butikken på vei hjem henter jeg lille brutern på sfo. Det blir bra !!! da skal vi bake peanøttkjeks, kokos makroner og litt konfekt kanskje ... nei må vente litt med konfekten :o tror vi tar den 22 eller 23.

jeg gidder ikke telle så satser alt på at dette er 50 tegn, også bare lurer jeg på prøver man og komme opp i 1001 for 1 jan ?? :cool:

Helene
20-12-05, 12:05
vist vi jobber hardt klarer vi det kansje.. og vist flere kommer på banen.. jeg føler hvertfall at jeg bidrar med min del.. nå rydder jeg og baker kakemenn og hører på musikk.. og prøve å dope vek mens smertene :(

trodde jeg hadde mista resepten min på p-piller men fant den heldig vis igjen. orker ikke å gå til lege nå rett før jul for å få tak i ny..

Mila
20-12-05, 12:26
Haaha... Mila brukte nøyaktid 1 1/2 time på eksamen:o Men svarte på alt... Den skulle bare vart 4 timer uansett. Og jeg var langt fra den første som gikk...:p

Så var jeg i byen...:o hehe, kom hjem med:

* siste del av en julegave
* nye sko
* ny bh
* en dvd film

Haha...:rolleyes: :cool:

Julegaver til meg selv... :ja: :cool: :D

Helene
20-12-05, 12:29
Krysser fingrene for deg jeg! av og til er eksamner veldig lette og av og til stikk motsatte..

har ikke råd til flere julegaver til meg selv i år.. men måtte unne meg et nyttbhsett.. det som er rødt i lindex reklamen, barei hvitt. ville egentlig ha mørke lilla, men de hadde ikke størrelsen min,ikke at de hadde det i hvit heller.. for det finnes ikke D cup .. men jeg jukset det til med en C.. var fin form på de så det gikk.. *rydde videre*

Mila
20-12-05, 12:36
Mmhm.. Nå skal jeg pakke litt, så skal jeg snart hjem igjen til Nemi:D så sånn er det...:D kanskje jeg ikke gidder å reise før i kveld da... får se hva jeg har lyst til. Litt deilig å være her alene også.. :ja: Hmm, må tenke litt på den.. se hva som går av tog å sånnt.. :ja: nei, får se å få i meg noe mat her.. :ja:

:klem:

Helene
20-12-05, 14:58
nå er kakemennene ferdig.. juledukenestrøke og det begynner å se bra ut her..

men det er forsatt noen timers arbeid til det er julereint her.. men jeg holder på jeg.. har jo ikke akkurat så mye annet å gjøre på..

er ikke så gale når man kan gjøre det i sitt tempo og ha musikk på og sånt..

Mila
20-12-05, 17:04
Hjemme:D

:love: trollungen fyker rundt her som en galning:D hihihi, oooh.. raserer posen med julegaver:eek: å neeei... jaja.. hehe, hun får bare leke, ingenting knuselig der vertfall... tror jeg:o (Mila full kontroll? :nei: ) Haha.. med hue inni pose... *gå å plukke ut katten fra julegaveve*

Tricky
20-12-05, 17:59
Noen av tingene man bør få gjort i løpet av de neste dagene:

Før jeg drar hjemover:

Rydde rom
Støvsuge rom
Vaske bad
Vaske kjøkkengulv
Dusje
Finne frem ting jeg skal ha med hjem
Finne frem ting jeg trenger til nyttårstur
Pakke tingene jeg skal ha med hjem
Pakke tingene jeg trenger til nyttårstur
Levere tingene jeg trenger til nyttårstur, men ikke trenger hjemme til venninne som skal ta de med.
Støvsuge stue
Ordne papirer
Ringe å avbestille
Eksamensfest eller tilsvarende
Skrive hilsen på ferdige julekort
Levere ut julekortInnen julaften:

Kjøpe julegaver
Skrive julemail
Skaffe meg en oversikt over hva jeg må sette meg inn i før jeg begynner i ny jobb på nyåret.
Sosial med alle som kommer hjem til jul!
Sove:sove:

Helene
20-12-05, 18:11
Nå sitter jeg å strikker litt.. og prøver å lage en hjemmeside.. vet ikke helt om jeg skal ta meg tid til å drive med hjemmeside.. men har forsatt noen dager igjenn, og blir ferdig med denne tøffelen i dag hvertfall.. og så har jeg noen dager på neste.. men kan jo ikke bare strikke heller..

mofe
20-12-05, 21:14
Si fra når du er ferdig med hjemmeside da Helene - har lyst til å se! :ja: Jeg driver og lurer på om jeg skal lage en jeg også, eller det vil si blir jo ikke hjemmeside akkurat, men webside for alle hekletøyene mine som kanskje noen har lyst til å kjøpe? :)

Nå skal jeg spise gryterett med hvitløksbrød! Ikke lavkarbo, men... Men, men! :lol:

Mila
20-12-05, 21:31
Har hjemmeside jeg, men den er ikke helt oppdatert liksom... Hoho :p

Nemi bestemte seg for å drepe joggeskoen min istad..:p herja rundt hele gulvet her... opp i skoen og greier... lukta sikkert nydelig...:rolleyes: jaaaja, så når jeg kom hjem, så hadde hun plutselig en svart labb:eek: jeg bare : MAAAMMMAAAAAAA.... hva er det nemi har gjort? Mamma: lekt med smøreolje inni godstolen til pappa...

joda..:cool:

mofe
20-12-05, 21:40
Mila :lol: Søte lille katten er ikke så søt lengre? :p

Jeg skal liksom opp klokka åtte imorra tidlig jeg.. Lurer på hvordan det skal gå, når jeg la meg klokka fire i går natt, og sto opp kl 14 idag.. Hmm.. Har tatt sovemedisin da, så håper den kicker inn, men nå har jeg tatt den så lenge, så den altfor store effekten uteblir vel, vil jeg tro.

Forresten så var Anne på besøk hos meg idag! Såå koselig å se henne igjen, selv om det bare var for et øyeblikk. :)

Mila
20-12-05, 21:55
haha... JOdaaaa.. Nemi lille søta miii.. :love: ikke MIN feil att hun har blitt ett troll etter å ha trilla mamma å pappa rundt lillefingeren de dagene jeg var borte... misstenker att hun har fått gjøre alt hun vill disse dagene du..:rolleyes:

Jaja, får heller gå det da.. :p

trallalaa...

*synge*

Sånn da mofe... Pirkete du skulle være a...:p

mofe
20-12-05, 22:04
Mila daa, to ord for lite!! (Jeg MÅTTE telle... :lol: )

Hvordan går det med føttene dine da? Fått noe varme i dem enda?

Hm - lurer på om jeg skal se noe film ellernoe sånt noe, kanskje jeg blir trøtt av det?

Også må jeg huske å bli ferdig med det ene sjalet som mamma skal få til bursdagen i romjula. Lurt, lurt.

*titte på Planet Voice* (Glenn eeeer så kjekke! :love: )

Mila
20-12-05, 22:30
Pirke-mofe...:p

Føttene mine er som vanlig iskalde du... samma med hendene.. eller, er varm akkurat nå, i og med att jeg egentlig ligger under dyna allerede..:cool: Må prøve å få sova snart... skal på jobb i mårra, men det er jeg egentlig alt for sliten til, og litt syk også..... Men jeg hater å ringe inn syk, tror jeg har ringt inn syk 1 eller 2 ganger på de 5 årene jeg har jobber det...:p :D :cool:

Så i mårra kl 08.00 er nok Mila på jobb uansett ja :ja:

Helene
20-12-05, 23:18
Mofe: Jeg har en hjemme side (ligger link i profilen min) men den er veldig lite oppdatert.. så jeg vil lage helt ny..

Jeg får ikke sove.. ikke så rart egentlig.. ikke er det seint.. ikke skal jeg opp i morgen.. og jeg sov lenge i dag.. men jeg pleier alltid legge meg sammen med han.. men tror han ble glad for å ikke måtte høre på maset mitt..

mofe
21-12-05, 01:56
Soooove? Får soooove? Neeei får ikke sooooove.

Leste på Det Nye og Her&Nå men får ikke sooove.


Da er det bedre å stå opp og spise litt!

Også er jeg så innmari tørst om dagen! Eller ikke tørst egentlig, men bare innmari tørr i munnen. Synes det er rart, men det kan jo hende at det bare er fordi jeg har vært syk i det siste også da.

*slurpe pepsi max*

Mila
21-12-05, 18:36
Hihi, i natt fikk jeg sooove:D Men har en liten anelse om hvorfor... *misstenker feber...:( * DET har man ikke tid til!!:mad: Jeg skal JOBBE for svarte... Jahadda.. Åsså har jeg visst sagt ja til å jobbe på julaften også nå...:o hehe, men da har vi heldigvis bare oppe fra 9-12.. så er ikke verdens undergang å jobbe da liksom... koselig tror jeg det blir.. :ja:

Mhm..

mofe
21-12-05, 18:45
Nå har jeg vært våken i 31 timer jeg! JOHOOOOO!! Har vært på jobb i 6 timer og allting. Det prikker i bena, men er ikke trøtt enda, så venter litt til før jeg legger meg. Overtrøtt, kalles det vel kanskje ja.

Så det så. Jadda.

Det var noe anna lurt jeg skulle si. Husker ikke hva.

Pip pip.

Mila
21-12-05, 19:44
huppetiheeysann... Jeg ser på tv2... Fasader bak fadesen... nej, feil.. faderser bak fasaden:p haha:p jeg er trøtt.. ja... :ja:

Nå snakker jeg litt på msn, så ser jeg litt på det der cæsar tabbe greiene.. åsså er jeg trøtt, og har *hviske* feber smerter... men men,

Nemi ER bortskjemt... *konstatere* for hun er det, og det er MAMMA OG PAPPA sin feil.. så det så...:p

Helene
22-12-05, 11:04
Nå er tøflene ferdig og til toving i vaskemaskinen :D nå skal jeg ut en liten tur før jeg skal hjem igjen :p

har rydda litt i dag og så baker jeg boller.. og skriver jeg mer nå mister jeg bussen *løpe*
50 ord nå?

det var ikke det nei.. men nå..

Albertine
22-12-05, 11:10
Hva gjør man egentlig med sånne smågaver? Sånt dill og dall man får av venninner og svigerinner og som bare ligger og samler støv? Hva trenger jeg vel en adressebok til? En adressebok med navnet mitt på? Jeg har jo mobiltelefon og e-post og internett lett tilgjengelig, så hva skal jeg med en adressebok? Jeg kan vel ikke akkurat kaste den heller, kan jeg det? Selv om det er det jeg har mest lyst til ....

Helene
22-12-05, 12:58
hmm.. stort problem det der.. og så er det så personlig men like vel så utrolig lite personlig.. jeg har slutta å gi presang til de som er så langt ute i vennekretsen at jeg ikke kommer på noe smart å kjøpe.. eller hvor jeg spanderer så lite penger på de at det ikke blir noe fornuftig ut av det uansett.

jeg heiv alt sånt når jeg flytta hjemmeifra.. så jeg synet at vist du ikke vil samle på det.. kommer ikke til å bruke det hiv det.. eller gi det bort.. til noen som trenger en Albertine adressebok :p

jeg kjente før ingen som het Albertine, synest det var et merkelig navn, noe jeg gjør med alle navn første 10 gangene jeg hører om det.. men i barnehagen jeg var i praksis i var det en liten nydelig jente på 1 år som heter Albertine. nå synest jeg det er et like nydelig navn som denne nydelige jentungen, og sefølgelig deg Albertine.. du er god å ha!

mofe
22-12-05, 17:26
Men Albertine heter ikke Albertine da :) Hvis ikke det er noe mellomnavn ellernoe sånt?

NÅ er jeg ferdig med alle julegavene! Så deilig :ja:

Pynta meg til jobben idag, og gikk med heler.. Har jeg litt vondt i føttene nå? Ja, jeg har litt vondt i føttene nå.

Også fire ord til.

Helene
22-12-05, 17:54
om hun heter det i RL eller ikke har ikke noe å si ;) hun heter det her..

huff, høye heler en helt dag kan ikke være noe godt nei.. skjønner meg ikke på de som klarer å gå med det hele tiden jeg.. er jo mange som gjør det..

men når man jobber på andre butikker enn europris så må man jo pynte seg litt :p

Mila
22-12-05, 23:04
Er sjuuuuk:( På jobb med feber.. funka det? Njaa..:p Det gikk da, men gruer meg til 10-19 i mårra altså.. ser jeg LITE frem til..:(

Nå ligger Nemi og halvsover på siden her..:D Og jeg skal sove.. snart hvertfall.. *trøtt* så var de det om jeg FÅR sove da..:rolleyes:

femti ord nå? nå kanskje? nåå er det vertfall over femti ord... :ja:

mofe
22-12-05, 23:11
Må ikke jobbe når du er syk da Mila :nei: Hva jobber du med, forresten?

VoiceTV er forresten en innmari tøff kanal! Og spesielt programmet som heter Planet Voice. Mannlige programlederen er jo så innmari kjekk og likandes at man blir jo helt mo i knærne :o

Ellers så har jeg ikke så mye å si, men tror jeg har skrevet femti ord nå altså.

Mila
22-12-05, 23:35
Jobber i matbutikk...

nå er humøret veldig dalende... :( så jeg tror jeg bare går å legger meg... tror ikke jeg orker så mye mer enn det nå.. Så får jeg se i mårra om jeg orker å gå på jobb eller ikke... Syk ++ er ikke så gøy kombinert med jobben... :nei:

Natta da folkens...dette må vel være over femti ord? *telle* joda sikkert...

*småfortvila*