Imse
24-05-10, 14:09
Jeg finner ikke oppskrift på det her.. Må da være noen flere enn meg som lager det? Oppskrifta gir 4 porsjoner.
1 boks kokosmelk (santa maria sin har 1.5g karbo pr 100g)=4dl
4 gelantinblad
1-2ss sukrin eller etter smak
vaniljepulver, vaniljeessens eller vaniljeekstrakt.
Legg gelantinen i bløt i kaldt vann. Åpne boksen med koksmelk og varm den i en kjele,ta kjelen til sides, tilsett vanilje og søtning( smak deg til, kokosmelk er søtt) og når gelantinen er myk rører du inn den. Avkjøl blandingen før du har i bolle eller porsjosskåler, ellers synker vaniljekornene til bunns. Avkjøl på benken til romtemperatur før du setter de i kjøleskap.
Må stå rundt 3 timer eller noe sånt, kommer an på om du heller i porsjonsskåler eller en stor bolle.
1 boks kokosmelk (santa maria sin har 1.5g karbo pr 100g)=4dl
4 gelantinblad
1-2ss sukrin eller etter smak
vaniljepulver, vaniljeessens eller vaniljeekstrakt.
Legg gelantinen i bløt i kaldt vann. Åpne boksen med koksmelk og varm den i en kjele,ta kjelen til sides, tilsett vanilje og søtning( smak deg til, kokosmelk er søtt) og når gelantinen er myk rører du inn den. Avkjøl blandingen før du har i bolle eller porsjosskåler, ellers synker vaniljekornene til bunns. Avkjøl på benken til romtemperatur før du setter de i kjøleskap.
Må stå rundt 3 timer eller noe sånt, kommer an på om du heller i porsjonsskåler eller en stor bolle.