Noen som har erfaringer med den? hvordan er den kontra fløte?? tenker på at jeg må passe litt på fettinntaktet og kaloriene også... noen med erfaringer??
Noen som har erfaringer med den? hvordan er den kontra fløte?? tenker på at jeg må passe litt på fettinntaktet og kaloriene også... noen med erfaringer??
Jeg fikk gratisprøver av den på Meny og brukte den i bearnaise-saus og hadde en skvett i kaffe'n. Det smakte som fløte egentlig........ men er det ikke mer karber i den??
Skal vi sjå.. Nå har jeg dratt med meg alle flaskene inn på datarommet:
Kremfløte: karbo 2,9 kalorier: 362
Cremefine til visping 19%: karbo 4 kalori: 190
Cremefine til marlaging 15%: karbo 4 kalori: 160
Nå vet jeg at man vanligvis ikke teller kalorier på lavkarbo.. men enkelte har annbefalt meg det alikevel...
Så hva mener dere? hva er det beste alternativet?? (jeg har prøvd begge cremfinene i maten, og synes de er helt okey.. ikke prøvd å vispe enda da)
Hva slagsfett er det i den? Eller hva er det i den i det hele tatt? Bare lurer...
Hva slagsfett er det i den? Eller hva er det i den i det hele tatt? Bare lurer...
Lister bare opp den feteste på 19%:
vann, skummetmelk (20%) herdet vegetabilsk fettstoff (11%) vegetabilsk fett (7,2%) kjernemelkpulver (3,3%) melkesukker, emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer) stabilisatorer (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel, carrageenan) aroma, farge (betakaroten)
Ok, jeg har lært at herdet vegitabilsk fett er FY! Transfettfare = kreftfremkallende! Og det samme gjelder vegitabilsk fett som ikke kaldpresset (og det er den ikke om det ikke står). Så jeg ville ikke brukt Crem Fine!
Ok, jeg har lært at herdet vegitabilsk fett er FY! Transfettfare = kreftfremkallende! Og det samme gjelder vegitabilsk fett som ikke kaldpresset (og det er den ikke om det ikke står). Så jeg ville ikke brukt Crem Fine!
nei da blir det ikke mere bruk av den nei! jeg tenkte mitt da jeg skrev vegetabilsk fett her, mente å ha hørt før det du skrev. men tenkte jeg ikke skulle si noe før jeg fikk svar.. Blir nok en liten skvett fløte innimellom i steden da ja!
bland ut fløten med litt vann :) da blir den litt drøyere :)
bland ut fløten med litt vann :) da blir den litt drøyere :)
Litt av poenget med ånk'lig fløte etc er at man trenger liiite av den for å få god smak! Lettproduktene må man gjerne bruke mer av...og da er vi jo like langt...Er nok litt mentalt og det...i allegfall her. jammen-herregud-det-er-jo-fløte-da-må-jeg-bare-ta -litt