View Full Version : Baker Hansen og lavkarbo


Ingvildamoe
01-06-10, 12:46
Bare et lite tips...
Til glede for en sulten lunsjmage i dag har Baker Hansen begynt med lavkarbo!

De solgte lavkarbo-rundstykker både med og uten pålegg, som faktisk smakte helt ok :D

Ingredisenser: egg, creme fraiche, linfrø, kruskakli, sesamfrø, solsikkefrø, bakepulver, maisstivelse, e500, e336 og rapsolje.
Protein 8,5 g, karbo 4,9 %, fett 25, 1 g.

Juks og fanteri at de oppgir karbo i prosent og resten i gram...:mad: Men ellers er det supert at bakeriene og restaurantene sakte begynner å forstå noe :)

Imse
01-06-10, 13:01
Høes godt!

Vet du hvor mange gram det er i et rundstykke? Det burde de kunne opppgi.. Jeg hadde spurt jeg, og kan de ikke oppgi haddej eg nok sagt klart i fra at som lavkarber gidder jeg ikke å kjøpe når de ikke kan oppgi. Men jeg er helt sikker på at de kan oppgi og at de vil tjene på å oppgi det i gram pr rundstykke..

Vettel
01-06-10, 15:35
Hvis dette: Protein 8,5 g, karbo 4,9 %, fett 25, 1 g. = per 100 gram, så er det jo 4,9 gram kh?
Eller er det per rundstykke?? Utfra fettet så virker det som at det er per 100 gram.

Ingvildamoe
02-06-10, 14:21
Vrient dette her, fordi det står kun vekten på rundtstykke og ingenting om næringsdeklarasjonen gjelder per 100 gram.
Har kontaktet de, så poster svaret her når jeg hører noe

Alkazelters
02-06-10, 16:04
Vrient dette her, fordi det står kun vekten på rundtstykke og ingenting om næringsdeklarasjonen gjelder per 100 gram.
Har kontaktet de, så poster svaret her når jeg hører noe

4,9 prosent er 4,9 prosent, uansett hva vekten mått være. Så om du vet vekten på rundstykket, så kan du gange den med 0,049 og du har antallet karbohydrater i rundstykket.

Rin
02-06-10, 16:34
Rundstykkene jeg kjøpte veier ca 130g hver. :cool:

Vettel
02-06-10, 19:26
Ha! Til og med jeg kan det regnestykket.

Det blir 5,85 kh per rundstykke - må si det vare store runstykker da gitt!

Carisma
02-06-10, 20:48
Ingredisenser: egg, creme fraiche, linfrø, kruskakli, sesamfrø, solsikkefrø, bakepulver, maisstivelse, e500, e336 og rapsolje.
Hva er greia med det da?? :eek:

Photobscura
03-06-10, 02:44
Er dette noe alle avdelingene har begynt med? Merket jeg ble litt nysgjerrig :cool:.

Charl8
03-06-10, 09:38
Jeg skal innom en baker hansen etterpå, der kan jeg spørre før deg

Photobscura
03-06-10, 11:02
Jeg skal innom en baker hansen etterpå, der kan jeg spørre før deg
Hoho! Kult. Ikke ofte jeg spiser lavkarbobrød, men jeg passerer adamsstuen/St. Hanshaugen en gang i uka, så fikk litt lyst til å sjekke ut :).

Carisma
03-06-10, 21:58
Er dette noe alle avdelingene har begynt med? .
Ser sånn ut, ligger hvertfall på produktlista på hjemmesida: http://www.bakerhansen.no/bakevarer/smaavarer/

Rin
04-06-10, 17:10
Ser ikke ut som om de har disse rundstykkene på den rare kombinerte baker hansen/bagel & juice-sjappa øverst i thv meyers gate, men går muligens an å etterspørre :cool:

Serenio
05-06-10, 10:37
Prøvde et sånt rundstykke forrige helg. Greit nok, litt tørt og smulete og ikke så mye smak, jeg lager myyyye bedre rundstykker selv! Hadde de vært himmelsk gode og enda mindre karber, så kunne de også forsvart prisen på 22 kr per rundstykke. Kjøper man med pålegg på, så kostet det ca 70 kr, og det blir for dyrt for min økonomi i hvertfall. Men jeg har aldri råd til å spise ute uansett, så samma... Ønsker meg et skikkelig lavkarbo-kjøpebrød som ikke koster skjorta.