Karolinee
03-06-10, 15:30
Sjekk bloggen min om du vil ha ei nydeli oppskrift på kylling !:)
http://studentenrefvik.blogg.no/1275571589_kylling_ala_mamma.html
Limer oppskriften her eg :)
Mamma har i månge år laga en kylling rett som rett og slett bare heilt nydelig!
Kyllinglår marinert i provasemarinade med blomkål, brokkoli, paprika og løk! Serveres med ris om det ikkje er lavkarbo:)
Du treng, kyllinglår, blomkål, brokkoli, paprik, løk, fløte og paprikakrydder
- Mariner kylinglåret(a) dagen før medlckboy sin provencemarinade
- Sett ovnen på 220 *
- Ha kyllinglåret(a) i ovenen i ei ildfastform med kyllingkrydder over, og en klatt smør i.
- Ha blomkålen og brokkolien i små buketta
- Hakk opp paprikaen og løken små strimla.
- Når kyllinglåret har stått i 45- 50min ha i grønnsakene og hell fløta over. La det stå i 20-30 min, til blomkålen e ferdig :)
Når det gjelder kor masse man skal ha av kvar må en nesten bare ta og føle litt pådet, eg bruka å ha i så masse
http://studentenrefvik.blogg.no/1275571589_kylling_ala_mamma.html
Limer oppskriften her eg :)
Mamma har i månge år laga en kylling rett som rett og slett bare heilt nydelig!
Kyllinglår marinert i provasemarinade med blomkål, brokkoli, paprika og løk! Serveres med ris om det ikkje er lavkarbo:)
Du treng, kyllinglår, blomkål, brokkoli, paprik, løk, fløte og paprikakrydder
- Mariner kylinglåret(a) dagen før medlckboy sin provencemarinade
- Sett ovnen på 220 *
- Ha kyllinglåret(a) i ovenen i ei ildfastform med kyllingkrydder over, og en klatt smør i.
- Ha blomkålen og brokkolien i små buketta
- Hakk opp paprikaen og løken små strimla.
- Når kyllinglåret har stått i 45- 50min ha i grønnsakene og hell fløta over. La det stå i 20-30 min, til blomkålen e ferdig :)
Når det gjelder kor masse man skal ha av kvar må en nesten bare ta og føle litt pådet, eg bruka å ha i så masse