View Full Version : Panert og frittert ..?


NinaPina
04-06-10, 17:56
Er det noen som har tips til hva man kan panere/frittere mat i, i stedet for mel? Egg kan vi jo allerede spise, må da finnes noe som kan brukes sammen med dette? Og som kan erstatte f.eks.brødsmuler pågratenger og diverse. Mozzarellasticks har jeg lyst til å lage, og det brukte jeg jo knekkebrød til før... men nå da?.... tips mottas med takk :)

Kitt
04-06-10, 17:58
Mange bruker knust bacongull!;)

Som i denne oppskriften! (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26869&highlight=hellmann+kylling)

NinaPina
04-06-10, 20:01
takk for tipset!! :D

trillian78
05-06-10, 10:15
Det kommer litt an på hva som skal paneres synes jeg.

Knust bacongull som nevnt over funker bra på mange ting. Men også finmalte mandler, eller enda bedre en blanding mellom finmalte mandler og revet parmesanost funker veldig bra. Se for eksempel på disse (http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/04/fiskepinner-mandelpanert-tilapia.html) fiskepinnene.

Carisma
05-06-10, 11:47
Fisk panerer jeg i glutenmel. Seibiffen jeg laget sist var gourmet sammenlignet med de man får kjøpt ferdigpanerte! :sikle:
Wienersnitzel lager jeg med bacongull og parmesan.