Makronella
07-06-10, 18:08
Tilbehør til grillmat - 2 (http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/06/tilbehr-til-grillmat-2.html)
I dag har jeg fulgt opp et tips jeg fikk i helgen, Istedenfor folie til diverse ting på grillen -folieformer. Rett og slett genialt - fortsatt kommer nok folie til være i bruk til enkelte ting, men disse formene fungerte utmerket til mitt tilbehør i dag. Kjøttet jeg har er rester fra i går, og selv om jeg er alene om skulle ha middag i dag måtte jeg bare teste ut.
Formene kjøpte jeg på Europris. De hadde to forskjellige størrelser 8 dl og 5 dl og kan brukes til matlaging og frysing. Det står på de at de ikke må i direkte kontakt med flamme eller varmeelement så jeg legger de på grillplaten på grillen. Det er også lokk med -folie på siden som skal ned mot maten og papp til kunne skrive på på siden som er opp -kjekt om de skal i ovnen.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0USM_tgUI/AAAAAAAAC_g/fQcF0DzXpvQ/s400/DSCF0065.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0USM_tgUI/AAAAAAAAC_g/fQcF0DzXpvQ/s1600/DSCF0065.JPG)
Jeg har virkelig hadlet inn til grilltilbehør i dag. Vår-løk paprika , avlange sjalottløk, aubergine og squash og ny kål. Sopp glemte jeg men klarer meg uten.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0UYp3pD2I/AAAAAAAAC_o/s8qw9vqHayE/s400/DSCF0067.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0UYp3pD2I/AAAAAAAAC_o/s8qw9vqHayE/s1600/DSCF0067.JPG)
Kutter opp litt av hver ting - prøver ikke bli for ivrig og huske på det er mat til en - legger det i den største formen og har noen klatter smør over før lokket legges på.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0WQ8XHOhI/AAAAAAAADAI/WCbm8Ll_QGU/s400/diverse+21.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0WQ8XHOhI/AAAAAAAADAI/WCbm8Ll_QGU/s1600/diverse+21.jpg)
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XEQkp_3I/AAAAAAAADAQ/3RrE92ly3ts/s400/DSCF0078.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XEQkp_3I/AAAAAAAADAQ/3RrE92ly3ts/s1600/DSCF0078.JPG)
Iden lille formen har jeg noen cherrytomater, terninger med fetaost basilikumblader bittelitt grov salt og smør før lokket lukkes og formene havner på grillen.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0Uf_N2gvI/AAAAAAAAC_w/uQiPtM-fnSg/s400/DSCF0074.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0Uf_N2gvI/AAAAAAAAC_w/uQiPtM-fnSg/s1600/DSCF0074.JPG)
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0W_zYKtzI/AAAAAAAADAM/usUWphtcf9g/s400/DSCF0077.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0W_zYKtzI/AAAAAAAADAM/usUWphtcf9g/s1600/DSCF0077.JPG)
Tomatene er fort ferdig og settes opp et hakk mens jeg venter på det andre skal bli ferdig.
Den siste nakkekoteletten fra i går deles i biter og varmes i mikroen. Det hele på en tallereken og med et er kjedelig reste-kotelett riktig så fristende. Jeg elsker slike blandinger, mange ganger er tilbehøret vel så godt som selve hovedretten. Bare fantasien som setter grenser her
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XtfnWs3I/AAAAAAAADAU/vd-ElKjD7xo/s400/DSCF0079.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XtfnWs3I/AAAAAAAADAU/vd-ElKjD7xo/s1600/DSCF0079.JPG)
I dag har jeg fulgt opp et tips jeg fikk i helgen, Istedenfor folie til diverse ting på grillen -folieformer. Rett og slett genialt - fortsatt kommer nok folie til være i bruk til enkelte ting, men disse formene fungerte utmerket til mitt tilbehør i dag. Kjøttet jeg har er rester fra i går, og selv om jeg er alene om skulle ha middag i dag måtte jeg bare teste ut.
Formene kjøpte jeg på Europris. De hadde to forskjellige størrelser 8 dl og 5 dl og kan brukes til matlaging og frysing. Det står på de at de ikke må i direkte kontakt med flamme eller varmeelement så jeg legger de på grillplaten på grillen. Det er også lokk med -folie på siden som skal ned mot maten og papp til kunne skrive på på siden som er opp -kjekt om de skal i ovnen.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0USM_tgUI/AAAAAAAAC_g/fQcF0DzXpvQ/s400/DSCF0065.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0USM_tgUI/AAAAAAAAC_g/fQcF0DzXpvQ/s1600/DSCF0065.JPG)
Jeg har virkelig hadlet inn til grilltilbehør i dag. Vår-løk paprika , avlange sjalottløk, aubergine og squash og ny kål. Sopp glemte jeg men klarer meg uten.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0UYp3pD2I/AAAAAAAAC_o/s8qw9vqHayE/s400/DSCF0067.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0UYp3pD2I/AAAAAAAAC_o/s8qw9vqHayE/s1600/DSCF0067.JPG)
Kutter opp litt av hver ting - prøver ikke bli for ivrig og huske på det er mat til en - legger det i den største formen og har noen klatter smør over før lokket legges på.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0WQ8XHOhI/AAAAAAAADAI/WCbm8Ll_QGU/s400/diverse+21.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0WQ8XHOhI/AAAAAAAADAI/WCbm8Ll_QGU/s1600/diverse+21.jpg)
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XEQkp_3I/AAAAAAAADAQ/3RrE92ly3ts/s400/DSCF0078.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XEQkp_3I/AAAAAAAADAQ/3RrE92ly3ts/s1600/DSCF0078.JPG)
Iden lille formen har jeg noen cherrytomater, terninger med fetaost basilikumblader bittelitt grov salt og smør før lokket lukkes og formene havner på grillen.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0Uf_N2gvI/AAAAAAAAC_w/uQiPtM-fnSg/s400/DSCF0074.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0Uf_N2gvI/AAAAAAAAC_w/uQiPtM-fnSg/s1600/DSCF0074.JPG)
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0W_zYKtzI/AAAAAAAADAM/usUWphtcf9g/s400/DSCF0077.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0W_zYKtzI/AAAAAAAADAM/usUWphtcf9g/s1600/DSCF0077.JPG)
Tomatene er fort ferdig og settes opp et hakk mens jeg venter på det andre skal bli ferdig.
Den siste nakkekoteletten fra i går deles i biter og varmes i mikroen. Det hele på en tallereken og med et er kjedelig reste-kotelett riktig så fristende. Jeg elsker slike blandinger, mange ganger er tilbehøret vel så godt som selve hovedretten. Bare fantasien som setter grenser her
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XtfnWs3I/AAAAAAAADAU/vd-ElKjD7xo/s400/DSCF0079.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TA0XtfnWs3I/AAAAAAAADAU/vd-ElKjD7xo/s1600/DSCF0079.JPG)