silje
16-07-10, 19:44
Heisannn!
Denne uka la jeg merke til at Baker Hansen har startet å selge lavkarborundstykker. Jeg kjøpte et, og kan ikke skjønne annet enn at det var samme oppskrift som Daizy har lagt ut her http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=107586#post107586
Jeg har laget dette brødet mange ganger, og liker det veldig godt. Det eneste ulempen er at det hever lite, så skivene blir ganske små. Det smuler også en del, når det blir skåret opp.
Baker Hansen har tydeligvis laget rundstykkene sine i form, og jeg ble så inspirert, at jeg kjøpte former, og prøvde det hjemme.
Jeg halverte oppskriften fra lenken over, og lagde to rundstykker. (Jeg brukte 2 egg, 1 dl Creme Fraiche, 1 SS bakepulver, en dæsj olje, og hellte oppi resten, til røra hadde riktig konsistens). Jeg smurte formene godt med olje, og lot rundstykkene stå i ovnen på 180 grader i ca 30-35 minutter.
Syntes resultatet ble superbra :) Jeg delte rundstykkene på midten, og fikk da fire store skiver.
http://lh3.ggpht.com/_7pvoh_kqaow/TECXMd9hjLI/AAAAAAAAAcs/uFKhX-Vts6Q/CIMG0302.JPG
http://lh3.ggpht.com/_7pvoh_kqaow/TECXIpdQ7PI/AAAAAAAAAco/jE7sUxZiIzI/CIMG0307.JPG
Her er et rundstykke påsmurt med soltørkede tomater, alfaspirer, spekeskinke og brie, og et med philadelphiaost, alfaspirer tomat og pepper.
Nam!
Mvh
Silje :)
http://picasaweb.google.com/lh/photo/OV3jkXu9nQD3zHy3NJnRHCT5fKKfjW0gCAIDYgkYkXU?feat=d irectlinkhttp://picasaweb.google.com/lh/photo/OV3jkXu9nQD3zHy3NJnRHCT5fKKfjW0gCAIDYgkYkXU?feat=d irectlink
Denne uka la jeg merke til at Baker Hansen har startet å selge lavkarborundstykker. Jeg kjøpte et, og kan ikke skjønne annet enn at det var samme oppskrift som Daizy har lagt ut her http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=107586#post107586
Jeg har laget dette brødet mange ganger, og liker det veldig godt. Det eneste ulempen er at det hever lite, så skivene blir ganske små. Det smuler også en del, når det blir skåret opp.
Baker Hansen har tydeligvis laget rundstykkene sine i form, og jeg ble så inspirert, at jeg kjøpte former, og prøvde det hjemme.
Jeg halverte oppskriften fra lenken over, og lagde to rundstykker. (Jeg brukte 2 egg, 1 dl Creme Fraiche, 1 SS bakepulver, en dæsj olje, og hellte oppi resten, til røra hadde riktig konsistens). Jeg smurte formene godt med olje, og lot rundstykkene stå i ovnen på 180 grader i ca 30-35 minutter.
Syntes resultatet ble superbra :) Jeg delte rundstykkene på midten, og fikk da fire store skiver.
http://lh3.ggpht.com/_7pvoh_kqaow/TECXMd9hjLI/AAAAAAAAAcs/uFKhX-Vts6Q/CIMG0302.JPG
http://lh3.ggpht.com/_7pvoh_kqaow/TECXIpdQ7PI/AAAAAAAAAco/jE7sUxZiIzI/CIMG0307.JPG
Her er et rundstykke påsmurt med soltørkede tomater, alfaspirer, spekeskinke og brie, og et med philadelphiaost, alfaspirer tomat og pepper.
Nam!
Mvh
Silje :)
http://picasaweb.google.com/lh/photo/OV3jkXu9nQD3zHy3NJnRHCT5fKKfjW0gCAIDYgkYkXU?feat=d irectlinkhttp://picasaweb.google.com/lh/photo/OV3jkXu9nQD3zHy3NJnRHCT5fKKfjW0gCAIDYgkYkXU?feat=d irectlink