kennygirl
25-07-10, 15:37
Har eksperimentert ei stund og har kommet fram til ei oppskrift på knekkebrød nesten uten karber! Er ikke så veldig mye smak i selve knekkebrødet, men det er kjempegodt med yndlingspålegget på :)
4 dl knuste linfrø
1 dl kruskakli
1 ss fiberhusk
1ts salt
2-3 ss smeltet smør
vann til det blir en grøtaktig konsistens
evt. det krydderet du måtte ønske
Bland alle ingrediensene og smør jevnt utover en bakepapirkledd langpanne. Veldig viktig at det er jevnt, hvis ikke blir de tykke plassene bløte inni og de tynne plassene kan bli brendt. Stekes på 180 grader i ca 1,5 timer.
Etter 20-40 min tas knekkebrødene ut av ovnen og rutes opp i passe store biter...
Bank på knekkebrødet for å sjekke at det er sprøtt. Dersom det ikke er sprøtt må det stekes litt lenger...
4 dl knuste linfrø
1 dl kruskakli
1 ss fiberhusk
1ts salt
2-3 ss smeltet smør
vann til det blir en grøtaktig konsistens
evt. det krydderet du måtte ønske
Bland alle ingrediensene og smør jevnt utover en bakepapirkledd langpanne. Veldig viktig at det er jevnt, hvis ikke blir de tykke plassene bløte inni og de tynne plassene kan bli brendt. Stekes på 180 grader i ca 1,5 timer.
Etter 20-40 min tas knekkebrødene ut av ovnen og rutes opp i passe store biter...
Bank på knekkebrødet for å sjekke at det er sprøtt. Dersom det ikke er sprøtt må det stekes litt lenger...