Makronella
10-08-10, 12:37
(http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/08/omelett-i-form.html)
Jeg har hatt 5 ferdige sommerkoteletter liggende i kjøleskapet et par dager og det var på tide å få brukt de. Virker ikke soim noen er fristet på gjenoppvarmete koteletter så noe må gjøres.
Jeg kutter de enkelt opp i terninger før de og kuttet purre legges i en stor rund silkionform.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBba5TXWtI/AAAAAAAADLI/gceCDZzjNlM/s400/DSCF0435.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBba5TXWtI/AAAAAAAADLI/gceCDZzjNlM/s1600/DSCF0435.JPG)
Ost drysses over.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbUU4JZiI/AAAAAAAADLA/ljgyQhsWsq8/s400/DSCF0436.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbUU4JZiI/AAAAAAAADLA/ljgyQhsWsq8/s1600/DSCF0436.JPG)
Deretter mikser jeg sammen ti egg som helles over det hele og blades ned i innholdet i formen. Stekes midt i oven på 200 grader i 15 - 20min
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbQ6tiQtI/AAAAAAAADK8/H6y9etXGF0A/s400/DSCF0438.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbQ6tiQtI/AAAAAAAADK8/H6y9etXGF0A/s1600/DSCF0438.JPG)
En stor og grei omelett, kan deles i biter og oppbevares i kjøleskapet.
Tidligere har jeg postet oppskrift på pai (http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/02/matlaging-omelett-eller-paifyll.html) , dette er ganske likt, men her er det kun egg som er over fyllet. Det blir litt mindre mat i en slik omelett som dette, men er like god. Lett å ta til om en har noen stykker liggende i kjøleskapet.
Jeg har hatt 5 ferdige sommerkoteletter liggende i kjøleskapet et par dager og det var på tide å få brukt de. Virker ikke soim noen er fristet på gjenoppvarmete koteletter så noe må gjøres.
Jeg kutter de enkelt opp i terninger før de og kuttet purre legges i en stor rund silkionform.
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBba5TXWtI/AAAAAAAADLI/gceCDZzjNlM/s400/DSCF0435.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBba5TXWtI/AAAAAAAADLI/gceCDZzjNlM/s1600/DSCF0435.JPG)
Ost drysses over.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbUU4JZiI/AAAAAAAADLA/ljgyQhsWsq8/s400/DSCF0436.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbUU4JZiI/AAAAAAAADLA/ljgyQhsWsq8/s1600/DSCF0436.JPG)
Deretter mikser jeg sammen ti egg som helles over det hele og blades ned i innholdet i formen. Stekes midt i oven på 200 grader i 15 - 20min
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbQ6tiQtI/AAAAAAAADK8/H6y9etXGF0A/s400/DSCF0438.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TGBbQ6tiQtI/AAAAAAAADK8/H6y9etXGF0A/s1600/DSCF0438.JPG)
En stor og grei omelett, kan deles i biter og oppbevares i kjøleskapet.
Tidligere har jeg postet oppskrift på pai (http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/02/matlaging-omelett-eller-paifyll.html) , dette er ganske likt, men her er det kun egg som er over fyllet. Det blir litt mindre mat i en slik omelett som dette, men er like god. Lett å ta til om en har noen stykker liggende i kjøleskapet.