Idamor
11-08-10, 17:39
Viltgryte (4 personer):
500 g reinsdyr, skav eller finnbiff
2 ss smør (til steking)
150 g sjalottløk
200 g frisk sopp
3 dl vann
125 g Snøfrisk (Tine)
2 dl rømme (Tine)
1 dl tyttebær
Rens løken, skjær soppen i 2 eller 4 og brun den i smøret sammen med kjøttet. Hell over vann og rør inn osten. La gryten koke i ca. 15 minutter. Tilsett rømme, og smak til med salt og pepper.
Dryss over tyttebær, og server med salat/brokkoli/blomkål.
500 g reinsdyr, skav eller finnbiff
2 ss smør (til steking)
150 g sjalottløk
200 g frisk sopp
3 dl vann
125 g Snøfrisk (Tine)
2 dl rømme (Tine)
1 dl tyttebær
Rens løken, skjær soppen i 2 eller 4 og brun den i smøret sammen med kjøttet. Hell over vann og rør inn osten. La gryten koke i ca. 15 minutter. Tilsett rømme, og smak til med salt og pepper.
Dryss over tyttebær, og server med salat/brokkoli/blomkål.