Nannah
11-08-10, 23:14
Ble innspirert til denne av matbloggeren Manuela:)
1 stort blomkålhode
grønn asparges (fersk lr hermetsik)
kokt skinke
gaudaost
sennep
muscat
fløte
smør
salt og pepper
Smør en ildfast form. Bryt blomkålen i små buketter og kok den mør i litt fløte. Kjør mosen glatt med stavmixer og smak til med sennep,muscat,smør,salt og pepper.
Ha den i formen. lag store skiver av gaudaosten. Legg på en skinkeskive og to asparges. Rull sammen og plasser rullene oppå mosen.
Sett formen i ovnen på 175g varmluft ca 25 min..
Server med smeltet smør og evnt litt grønn salat:)
1 stort blomkålhode
grønn asparges (fersk lr hermetsik)
kokt skinke
gaudaost
sennep
muscat
fløte
smør
salt og pepper
Smør en ildfast form. Bryt blomkålen i små buketter og kok den mør i litt fløte. Kjør mosen glatt med stavmixer og smak til med sennep,muscat,smør,salt og pepper.
Ha den i formen. lag store skiver av gaudaosten. Legg på en skinkeskive og to asparges. Rull sammen og plasser rullene oppå mosen.
Sett formen i ovnen på 175g varmluft ca 25 min..
Server med smeltet smør og evnt litt grønn salat:)