Shrinking Line
18-08-10, 17:36
Jeg lagde denne her om dagen, men har bare ikke fått lagt den ut enda. Utrolig god og burde prøves.
Ingredienser
1.2kg kjøttdeig
1 glass Barilla Arrabbiata 400g (14kh)
300g Crème Fraiche (7.2kh)
300g Cheddar ost (eller en annen etter eget ønske)
1 Aubergine – Min var 200g (4.4kh)
Om man ikke regner kjøttdeig og ost, så har hele retten 25.6kh
Kutt auberginen i tynne skiver, bruk gjerne ostehøvel. Stek i smør, ikke for lenge, de blir møre i formen.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060335-300x202.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060335.jpg)
Stek aubergine i smør
Stek kjøttdeigen, bland inn glasset med Arrabbiata. Er ganske seigt, men det er helt greit.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060339-300x230.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060339.jpg)
Varm opp CF uten at det koker.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060336-300x244.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060336.jpg)
Seigt
Når det er flytende, bland inn ganske mye revet ost, igjen det er seigt, men når osten smelter er det en fin saus.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060337-300x212.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060337.jpg)
Ostesaus
Legg lagvis med kjøtt, saus og aubergine
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060340-300x223.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060340.jpg)
Kjøtt og så ostesaus
Et lag med aubergine
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060341-300x249.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060341.jpg)
Ingredienser
1.2kg kjøttdeig
1 glass Barilla Arrabbiata 400g (14kh)
300g Crème Fraiche (7.2kh)
300g Cheddar ost (eller en annen etter eget ønske)
1 Aubergine – Min var 200g (4.4kh)
Om man ikke regner kjøttdeig og ost, så har hele retten 25.6kh
Kutt auberginen i tynne skiver, bruk gjerne ostehøvel. Stek i smør, ikke for lenge, de blir møre i formen.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060335-300x202.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060335.jpg)
Stek aubergine i smør
Stek kjøttdeigen, bland inn glasset med Arrabbiata. Er ganske seigt, men det er helt greit.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060339-300x230.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060339.jpg)
Varm opp CF uten at det koker.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060336-300x244.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060336.jpg)
Seigt
Når det er flytende, bland inn ganske mye revet ost, igjen det er seigt, men når osten smelter er det en fin saus.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060337-300x212.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060337.jpg)
Ostesaus
Legg lagvis med kjøtt, saus og aubergine
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060340-300x223.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060340.jpg)
Kjøtt og så ostesaus
Et lag med aubergine
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060341-300x249.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/08/P1060341.jpg)