MarensLille...
27-08-10, 16:54
Svinerull: (3 personer)
3 ytrefileter av svin (ca 160 g stk)
3 skiver kavli baconost
6 skiver bacon
Salt og pepper
Lag en lomme i hver filet å stapp en osteskive inni. Krydre med salt og pepper og surr bacon rundt. Legg i en ildfast form å stek på 200 grader i ca. 20 minutter. Sett ovnen på grill å la filetene stå 5 minutter til for å få fin farge på baconet.
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920036968.jpg
Når du har satt filetene i ovnen lager du blomkålmosen:
1 blomkål
1 ss rømme
1 ss kavli smøreost med bacon
1/2 dl fløte
Salt og pepper
Del blomkålen i buketter å kok i lettsaltet vann i 20 minutter. Ha oppi ost, rømme og fløte, og kjør med stavmixer. Smak til med salt og pepper.
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920268481.jpg
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920329001.jpg
Server med en blandet salat eller kokte grønnsaker.
Dette var helt sinnsykt godt!!!!!!!!!!!!!!
3 ytrefileter av svin (ca 160 g stk)
3 skiver kavli baconost
6 skiver bacon
Salt og pepper
Lag en lomme i hver filet å stapp en osteskive inni. Krydre med salt og pepper og surr bacon rundt. Legg i en ildfast form å stek på 200 grader i ca. 20 minutter. Sett ovnen på grill å la filetene stå 5 minutter til for å få fin farge på baconet.
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920036968.jpg
Når du har satt filetene i ovnen lager du blomkålmosen:
1 blomkål
1 ss rømme
1 ss kavli smøreost med bacon
1/2 dl fløte
Salt og pepper
Del blomkålen i buketter å kok i lettsaltet vann i 20 minutter. Ha oppi ost, rømme og fløte, og kjør med stavmixer. Smak til med salt og pepper.
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920268481.jpg
http://bloggfiler.no/marensslankeblogg.blogg.no/images/796123-7-1282920329001.jpg
Server med en blandet salat eller kokte grønnsaker.
Dette var helt sinnsykt godt!!!!!!!!!!!!!!