View Full Version : Kan vi spise kjøttdeig?
Altså vanlig Gilde kjøttdeig? Eller er det også tilsatt karber?
Sliter litt nå. Jeg er lei av egg og kylling!
Du kan spise Gilde kjøttdeig så mye du lyster. Bon appetit.:)
TrillTrall
28-08-10, 10:36
Altså vanlig Gilde kjøttdeig? Eller er det også tilsatt karber?
Sliter litt nå. Jeg er lei av egg og kylling!
Spis ivei! Laks er også supert og kjempegodt!
Ååå! Thank lord! Trodde det var tilsatt karber 6 per 100 gram?
Ååå! Thank lord! Trodde det var tilsatt karber 6 per 100 gram?
Hvor får du det i fra?
Altså vanlig Gilde kjøttdeig? Eller er det også tilsatt karber?
Sliter litt nå. Jeg er lei av egg og kylling!
Ja, så klart kan du det.
Les varedeklarasjoner på ALLT, så finner du ut hva du kan spise og ikke. Grønnsaker finnes en lett tilgjengelig karbooversikt i boka, eller du kan sjekke her : www.matvareguiden.no (http://www.matvareguiden.no)
Og les boka, så får du også greie på mye ;)
Hvor får du det i fra?
I boka til Torkil. Mener å ha lest det?
Ja, så klart kan du det.
Les varedeklarasjoner på ALLT, så finner du ut hva du kan spise og ikke. Grønnsaker finnes en lett tilgjengelig karbooversikt i boka, eller du kan sjekke her : www.matvareguiden.no (http://www.matvareguiden.no)
Og les boka, så får du også greie på mye ;)
Hehe, har brukt 2 mnd til å forberede meg på kuren, så boka har jeg lest to ganger allerede. :D
Hehe, har brukt 2 mnd til å forberede meg på kuren, så boka har jeg lest to ganger allerede. :D
Ta den frem igjen du, les mer :D
(jeg har den som oppslagsverk fremdeles ;))
Kjøttdeig er ikke det samme som farse-produkt. Som det bl. anna står om på s 109/110. Kanskje der du har misforstått :ja:
Og i oppskrifta på side 140 har han jo brukt kjøttdeig ;)
Ta den frem igjen du, les mer :D
(jeg har den som oppslagsverk fremdeles ;))
Kjøttdeig er ikke det samme som farse-produkt. Som det bl. anna står om på s 109/110. Kanskje der du har misforstått :ja:
Og i oppskrifta på side 140 har han jo brukt kjøttdeig ;)
Den ligger framme sammen med en perm med oppskrifter og tips jeg har printet ut, hehe.
Jeg ser jeg nok har misforstått dette med farse, ja. Da er det jo bare å spise i vei! :D
Den ligger framme sammen med en perm med oppskrifter og tips jeg har printet ut, hehe.
Jeg ser jeg nok har misforstått dette med farse, ja. Da er det jo bare å spise i vei! :D
Jupp :D
Farse: kvernet kjøtt spedd med melk/stivelse( feks mel, potetmel, tapiotikastivelse)+ evt krydder, ikke egnet på lavkarbo.
Deig: kvernet kjøtt som kan evt være tilsatt salt og isvann.
Du er ikke den eneste som har misforstått, jeg har enda ikke møtt på en eneste butikkansatt som vet forskjellen, og det er tragisk det, når de jeg spør ofte jobber i ferskvaredisk.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.