KattaG
01-09-10, 14:20
Mitt spørsmål er egentlig om dette kan brukes om hverandre i samme mengde?
Jeg har både soyaprotein og bakemix, men får generelt ett inntrykk av at bakemixen smaker bedre? Jeg har et bråd stående i ovnen nå, og jeg brukte bakemix istedenfor glutenmel. Skal også lage en pizza etterpå, hvor det står soyaprotein i oppskriften, hvor jeg ogsp da kunne tenkt meg å bruke bakemix. Greit å vite om man kan bruke disse om hverandre, og evt om det er andre ting som også kan brukes?
Jeg har både soyaprotein og bakemix, men får generelt ett inntrykk av at bakemixen smaker bedre? Jeg har et bråd stående i ovnen nå, og jeg brukte bakemix istedenfor glutenmel. Skal også lage en pizza etterpå, hvor det står soyaprotein i oppskriften, hvor jeg ogsp da kunne tenkt meg å bruke bakemix. Greit å vite om man kan bruke disse om hverandre, og evt om det er andre ting som også kan brukes?