Makronella
12-09-10, 19:57
(http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/09/kyllingkarbonader.html)
Det er greit å variere litt mellom kjøttdeig og kylling kjøttdeig og i dag har jeg laget karbonader av kyllingkjøttdeig.
Jeg bruker:
400 gr kyllingkjøttdeig
1/2 røld paprika
4-5 sjalottløk
ca 7 cm av en purre
1 ts kyllingkrydder (fra cemo)
2 ts pesto
1 egg
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SmnXxfkI/AAAAAAAADos/H3C2mbpdsPQ/s400/DSCF0094.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SmnXxfkI/AAAAAAAADos/H3C2mbpdsPQ/s1600/DSCF0094.JPG)
Hakker løk purre og paprika i foodprossesoren før kyllingkjøttdeigen, egg og krydder samt pestoen tilsettes. Rører det hele sammen og former store karbonader - pleier bli 5 gode karbonader av denne porsjonen.
de stekes på panne eller som jeg gjorde på grillen.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SuEFwfDI/AAAAAAAADo0/-Lv0ieKsNn4/s400/DSCF0096.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SuEFwfDI/AAAAAAAADo0/-Lv0ieKsNn4/s1600/DSCF0096.JPG)
Serveres med soppstuing og kokt brokkoli.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0S1kEWKCI/AAAAAAAADo8/uydmtQ8doEg/s400/DSCF0101.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0S1kEWKCI/AAAAAAAADo8/uydmtQ8doEg/s1600/DSCF0101.JPG)
Det er greit å variere litt mellom kjøttdeig og kylling kjøttdeig og i dag har jeg laget karbonader av kyllingkjøttdeig.
Jeg bruker:
400 gr kyllingkjøttdeig
1/2 røld paprika
4-5 sjalottløk
ca 7 cm av en purre
1 ts kyllingkrydder (fra cemo)
2 ts pesto
1 egg
http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SmnXxfkI/AAAAAAAADos/H3C2mbpdsPQ/s400/DSCF0094.JPG (http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SmnXxfkI/AAAAAAAADos/H3C2mbpdsPQ/s1600/DSCF0094.JPG)
Hakker løk purre og paprika i foodprossesoren før kyllingkjøttdeigen, egg og krydder samt pestoen tilsettes. Rører det hele sammen og former store karbonader - pleier bli 5 gode karbonader av denne porsjonen.
de stekes på panne eller som jeg gjorde på grillen.
http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SuEFwfDI/AAAAAAAADo0/-Lv0ieKsNn4/s400/DSCF0096.JPG (http://3.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0SuEFwfDI/AAAAAAAADo0/-Lv0ieKsNn4/s1600/DSCF0096.JPG)
Serveres med soppstuing og kokt brokkoli.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0S1kEWKCI/AAAAAAAADo8/uydmtQ8doEg/s400/DSCF0101.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TI0S1kEWKCI/AAAAAAAADo8/uydmtQ8doEg/s1600/DSCF0101.JPG)