View Full Version : Enda et "brød"


Serenio
19-09-10, 19:35
Dette virker lovende, et brød jeg faktisk kan spise. (Beklager bildekvaliteten, men jeg har ikke orka å rote fram det ordentlige kameraet)

Dette laget jeg sånn:

6 egg, 1 boks Cottage Cheese, litt salt, 2 ss havregryn, 2 ss havrekli, 2 ss glutenmel, 1 ts bakepulver, 3 ss linfrø, 2 ss sesamfrø, et par never strøost og til slutt 2 ss Fiberhusk. Hadde røra oppi en bakepapirkledt brødform, og stekte 1 time på 200 grader, men skrudde ned litt etter halve tiden og la over bakepapir, for det var allerede brunt. Og det este over kanten og ble en bungel!

http://tripsandtics.files.wordpress.com/2010/09/l_600_600_6d93e5dd-15a4-45cc-b778-362c97d901ae.jpeg

http://tripsandtics.files.wordpress.com/2010/09/l_600_600_7d863aad-2185-42ea-96a8-24d7a0630447.jpeg

Det kan sikkert skjæres i ganske tynne skiver når det blir helt kaldt, men har ikke regnet hvor mange karber det egentlig ble i alt sammen. (hjelp?) Har nå spist to skiver av dette med Norvegia på, og det var ikke dumt! :)

Sofia si mamma
22-09-10, 19:30
Dette skal testes :D Leter enda etter et brød eg faktisk syntes er godt.. Jeg spiser de andre, men det er et eller annet som gir de rar smak :S