View Full Version : Stekt sjampinjong


Gerd
30-09-10, 16:11
Stekt sjampinjong

300 g sjampinjonger
en god kladd smør
salt og pepper

Stek soppen hel i tørr panne på høy varme til den begynner å slippe vann.

Vent til vannet har fordampet, og ha smør i pannen. Stek til soppen er gyllen, og smak til med salt og pepper. Server med et dryss av ønskelig tørka urter.
Her har jeg brukt gressløk



http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2444&albumid=327&dl=1285855790&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2444)

Kanutten
30-09-10, 16:58
:sikle:

e84
30-09-10, 18:50
stekt sopp er såååååå godt det! yummie yum!

Gerd
30-09-10, 18:55
Ja, det er nydelig til både kjøtt og fisk det.
Og urtene varierer man etter hva man skal ha det til :ja:

Timian til lam f.eks..... :sikle:

Hamster59
30-09-10, 19:08
Stekt sjampinjong kan brukes som "pasta", greit å kunne variere mellom squash og sjampinjong.