Shrinking Line
30-09-10, 18:56
Da Lena (http://lenabeatrice.net/) var her så måtte jeg jo lage cupcakes til henne, denne gangen en Pecan variant og ikke mandler
Ingredisener deig
400-450g malte pecan nøtter
1 cup splenda
85g mykt smør
1/8 ts vinstein (Kaliumhydrogentartrat eller tartarsyre) Finnes i større butikker
6 egg
2ts bakepulver
40g kakao
1ts vanilje ekstraks
Pisk eggehviten og vinstein sammen til stivt. Pisk eggeplomme og smør sammen til fluffy, ha i splenda og vanilje ekstrakt.
Bland i eggehviten litt og litt.
Ha i nøttene og kako, samt bakepulver. Bland inn forsiktig.
Deigen er ganske tykk, og hever ikke alt for mye. Jeg hadde den i 22 former.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060728.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060728.jpg)
Klare til ovnen
Stekes på 160 grader i 10-15min.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060729.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060729.jpg)
Klar til å dekoreres
Ingredienser glassur
1-2 pakke philadelphia ost
100g smør
Sukrinmelis til du syntes det er søtt nok.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060747.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060747.jpg)
Pent ble det og
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060753.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060753.jpg)
Noen som vil ja?
Ingredisener deig
400-450g malte pecan nøtter
1 cup splenda
85g mykt smør
1/8 ts vinstein (Kaliumhydrogentartrat eller tartarsyre) Finnes i større butikker
6 egg
2ts bakepulver
40g kakao
1ts vanilje ekstraks
Pisk eggehviten og vinstein sammen til stivt. Pisk eggeplomme og smør sammen til fluffy, ha i splenda og vanilje ekstrakt.
Bland i eggehviten litt og litt.
Ha i nøttene og kako, samt bakepulver. Bland inn forsiktig.
Deigen er ganske tykk, og hever ikke alt for mye. Jeg hadde den i 22 former.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060728.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060728.jpg)
Klare til ovnen
Stekes på 160 grader i 10-15min.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060729.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060729.jpg)
Klar til å dekoreres
Ingredienser glassur
1-2 pakke philadelphia ost
100g smør
Sukrinmelis til du syntes det er søtt nok.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060747.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060747.jpg)
Pent ble det og
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060753.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060753.jpg)
Noen som vil ja?