Makronella
01-10-10, 19:40
(http://mitthemmeliglivsomblogger.blogspot.com/2010/10/karry-kylling.html)
I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien
Til 4 personer :
6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney
Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbdRsi6BI/AAAAAAAADrc/F65FxqFhv5M/s400/DSCF0173.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbdRsi6BI/AAAAAAAADrc/F65FxqFhv5M/s1600/DSCF0173.JPG)
paprika deles i litt gode stykker og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbirQxJXI/AAAAAAAADrg/2z5AjgY-8a4/s400/DSCF0174.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbirQxJXI/AAAAAAAADrg/2z5AjgY-8a4/s1600/DSCF0174.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYboilTA2I/AAAAAAAADrk/BJ_jwD17NcM/s400/DSCF0175.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYboilTA2I/AAAAAAAADrk/BJ_jwD17NcM/s1600/DSCF0175.JPG)
Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbwR9LqRI/AAAAAAAADrs/qt-o8WbAKhs/s400/DSCF0177.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbwR9LqRI/AAAAAAAADrs/qt-o8WbAKhs/s1600/DSCF0177.JPG)
Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbzgc4pFI/AAAAAAAADrw/vN8soA2ZDRM/s400/DSCF0178.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbzgc4pFI/AAAAAAAADrw/vN8soA2ZDRM/s1600/DSCF0178.JPG)
Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok. Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.
I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien
Til 4 personer :
6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney
Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbdRsi6BI/AAAAAAAADrc/F65FxqFhv5M/s400/DSCF0173.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbdRsi6BI/AAAAAAAADrc/F65FxqFhv5M/s1600/DSCF0173.JPG)
paprika deles i litt gode stykker og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbirQxJXI/AAAAAAAADrg/2z5AjgY-8a4/s400/DSCF0174.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbirQxJXI/AAAAAAAADrg/2z5AjgY-8a4/s1600/DSCF0174.JPG)
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYboilTA2I/AAAAAAAADrk/BJ_jwD17NcM/s400/DSCF0175.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYboilTA2I/AAAAAAAADrk/BJ_jwD17NcM/s1600/DSCF0175.JPG)
Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min
http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbwR9LqRI/AAAAAAAADrs/qt-o8WbAKhs/s400/DSCF0177.JPG (http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbwR9LqRI/AAAAAAAADrs/qt-o8WbAKhs/s1600/DSCF0177.JPG)
Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.
http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbzgc4pFI/AAAAAAAADrw/vN8soA2ZDRM/s400/DSCF0178.JPG (http://1.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6cs/TKYbzgc4pFI/AAAAAAAADrw/vN8soA2ZDRM/s1600/DSCF0178.JPG)
Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok. Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.