Jeg er litt usikker på om det er blitt lagt ut før, hvis ikke så kommer det uansett nå. I juleutgaven til KK (jada..:p) så er det en oppskrift og to fra Cocosa-produsenten, samt en link til siden deres hvor vi kan finne oppskriftshefte. Heftet får en i PDF-fil.
Link: www.soma.no (http://www.soma.no)
En kan også kontakte dem på mail: info@soma.no
eller på 69232770
(De har også oppskriftshefte til Udo's Choice olja)
Udo's Hollandaise sause
Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus.
3 eggeplommer
1 ss friskpresset sitronsaft
1/4 ts havsalt
En klype kayennepepper
ca 115 ml smeltet, usaltet meierismør
ca 60 ml Udo's Choice
Slik gjør du
Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne.
Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig.
Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres!:D