Opheliia
05-10-10, 16:25
Cocosa-konfekt
250 g Cocosa Extra Virgin
250 g mørk sjokolade (50 - 70 % kakao)
Hakkede nøtter/mandler og rosiner
Slik gjør du
Sett Cocosa-glasset i varmt vann slik at det blir flytende. Brekk sjokoladen i biter og smelt den i vannbad. Hell den flytende Cocosaen i den smeltede sjokolademassen og bland godt. Fyll små muffinsformer/konfektformer eller liten langpanne med hakkede nøtter/mandler.
Hell deretter sjokolade/Cocosa-massen over nøttene. Settes kjølig til de stivner. Oppbevares kjølig eller fryses.
Denne deilige konfekten er full av sunne fettsyrer, proteiner og antioksidanter og inneholder minimalt med karbohydrater.
Velbekomme!
Kilde: www.soma.no
250 g Cocosa Extra Virgin
250 g mørk sjokolade (50 - 70 % kakao)
Hakkede nøtter/mandler og rosiner
Slik gjør du
Sett Cocosa-glasset i varmt vann slik at det blir flytende. Brekk sjokoladen i biter og smelt den i vannbad. Hell den flytende Cocosaen i den smeltede sjokolademassen og bland godt. Fyll små muffinsformer/konfektformer eller liten langpanne med hakkede nøtter/mandler.
Hell deretter sjokolade/Cocosa-massen over nøttene. Settes kjølig til de stivner. Oppbevares kjølig eller fryses.
Denne deilige konfekten er full av sunne fettsyrer, proteiner og antioksidanter og inneholder minimalt med karbohydrater.
Velbekomme!
Kilde: www.soma.no