View Full Version : Fløtekokt rosenkål


Gerd
21-10-10, 20:19
Fløtekokt rosenkål

400g rosenkål, delt i 2 (jeg brukte frosne)
1-2ss smør

Surres lett i en kjele

Hell over 2 dl fløte.

La småkoke til fløten er kokt inn.
Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.


http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2512&albumid=327&dl=1287685038&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2512)

Imp
21-10-10, 23:54
Den var ny. Vi skal ha hjortestek med rosenkål til søndag, kanskje prøve denne da?

Traxior
25-10-10, 17:49
Dette er en slager for min del. Selv har jeg ofte litt ost også i fløten samt krydderier som hvitløk, chili, og ymse annet. "Tage hva man haver prinsippet" fungerer helt greit i dette. Det er heller ingen dum ide å ha i sprøstekt bacon/spekemat. (Rosenkål og salt kjøtt er som kjent en svært god kobling)

Resultatet blir dog ett syn man ikke kan ha på en søndagsmiddag om presentasjon av mat er viktig i familien. Men godt blir det.