Gerd
21-10-10, 20:19
Fløtekokt rosenkål
400g rosenkål, delt i 2 (jeg brukte frosne)
1-2ss smør
Surres lett i en kjele
Hell over 2 dl fløte.
La småkoke til fløten er kokt inn.
Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2512&albumid=327&dl=1287685038&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2512)
400g rosenkål, delt i 2 (jeg brukte frosne)
1-2ss smør
Surres lett i en kjele
Hell over 2 dl fløte.
La småkoke til fløten er kokt inn.
Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt.
http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2512&albumid=327&dl=1287685038&thumb=1 (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2512)