marjusen
17-11-10, 20:03
Ingredienser:
400 g lavkarbopølser. (Jeg brukte Jacobs utvalgte Chorizo)
2 ss smør
3 stk sjalottløk
2-3 båter hvitløk
1-2 stk rød chili (1=HOT 2=HOOOOOOOOOT)
1 boks hermetiske tomater med chilli fra rema 1000 (2,5KH)
1 ss tomatpuré
1 dl eplemost (Kan sløyfes, event kan du prøve med tørr hvitvin)
1 ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjœr pølsene i skiver og brun dem raskt i litt smør. Legg dem til side.
2. Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. (Ta frøene ut av chilien). Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder.
3. Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne.
4. Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme - basilikumblader til pynt.
Server med salat!
400 g lavkarbopølser. (Jeg brukte Jacobs utvalgte Chorizo)
2 ss smør
3 stk sjalottløk
2-3 båter hvitløk
1-2 stk rød chili (1=HOT 2=HOOOOOOOOOT)
1 boks hermetiske tomater med chilli fra rema 1000 (2,5KH)
1 ss tomatpuré
1 dl eplemost (Kan sløyfes, event kan du prøve med tørr hvitvin)
1 ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjœr pølsene i skiver og brun dem raskt i litt smør. Legg dem til side.
2. Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. (Ta frøene ut av chilien). Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder.
3. Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne.
4. Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme - basilikumblader til pynt.
Server med salat!