Lisbeth
08-12-10, 21:49
Oppskrift med bilder her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2010/12/baconcrispwraps-med-egg-og-baconsalat.html)
Ingredienser:
Egg- og baconsalat:
4 egg
4 skiver bacon
1 dl aioli
1 dl creme fraiche
3 stilker vårløk
Baconcrispwraps:
4 egg
5 ss kremfløte
5 ss vann
100 g baconcrisp/bacongull
Fremgangsmåte:
Egg- og baconsalat:
Hardkok eggene og avkjøl dem.
Sprøstek bacon og hakk i biter.
Bland sammen aioli og creme fraiche. Finhakk vårløk og rør inn.
Del egget to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers.
Rør inn egg og bacon.
Baconcrispwraps:
Pisk eggene lett og rør inn fløte og vann.
Ha baconcrispen i en brødpose og bruk en kjevle til å knuse det til fint "mel". Ha det i bollen med egg og rør godt. La røra hvile i ca 5 minutter til det tykner litt. Rør igjen.
Kle to stekebrett med bakepapir og fordel røra i 5 klatter. Legg en brødpose eller plastfolie over og trykk de flate.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter. Avkjøl litt på rist.
Legg egg- og baconsalat i en stripe i midten av wrapsen og rull sammen.
Ingredienser:
Egg- og baconsalat:
4 egg
4 skiver bacon
1 dl aioli
1 dl creme fraiche
3 stilker vårløk
Baconcrispwraps:
4 egg
5 ss kremfløte
5 ss vann
100 g baconcrisp/bacongull
Fremgangsmåte:
Egg- og baconsalat:
Hardkok eggene og avkjøl dem.
Sprøstek bacon og hakk i biter.
Bland sammen aioli og creme fraiche. Finhakk vårløk og rør inn.
Del egget to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers.
Rør inn egg og bacon.
Baconcrispwraps:
Pisk eggene lett og rør inn fløte og vann.
Ha baconcrispen i en brødpose og bruk en kjevle til å knuse det til fint "mel". Ha det i bollen med egg og rør godt. La røra hvile i ca 5 minutter til det tykner litt. Rør igjen.
Kle to stekebrett med bakepapir og fordel røra i 5 klatter. Legg en brødpose eller plastfolie over og trykk de flate.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter. Avkjøl litt på rist.
Legg egg- og baconsalat i en stripe i midten av wrapsen og rull sammen.